Не секрет, розмножуючись запиленням, канабіс апріорі виділяє запах, особливо на етапі цвітіння. Наявність терпенів в складі ґанджі формує інтенсивну ароматику, що відлякує загрози та приваблює запилювачів. Аромат суцвіть міцно закріпився, як невід'ємний атрибут своєрідного ритуалу растаманів, гроверів. Однак це загрожує іншими наслідками, здатними принести чимало непотрібних клопотів.

Зміст

Формуєме амбре:

  • привертає увагу сторонніх;
  • становить загрозу контакту з правоохоронними органами.

В даному матеріалі пропонуємо ознайомитися з кількома дієвими способами нівелювання конопляного аромату, коли розглядається культивація канабісу та куріння марихуани.

Індійська допомога

Індійська допомога

Класичні пахощі «Наг Чампа», родом з Індії - прекрасне рішення для нейтралізації ароматики трави. Приємний букет квітів, сандалового дерева, меду з ваніллю широко застосовується для медитації в йозі. Доступність товару дозволяє купувати його в будь-яких кількостях без обмежень.

Звідти ж родом масло пачулі, що активно використовувалося ще кілька століть тому для ароматизації тканин, зміцнення здоров'я, як афродизіак. Взаємодіє з каннабісом вельми ефективно, сковуючи запах по максимуму.

Сучасна побутова хімія

Даний спосіб стосується в своїй більшості вживання ґанджі, а не культивування. Часто його застосовують домогосподарки. Просто і зрозуміло: освіжувач повітря. Складно виділити конкретного виробника, або товарну позицію. Бажано пробувати самостійно. Не виключається здатність до нейтралізації ароматики при цвітінні, але «освіжати» повітря доведеться постійно, що дорого і може викликати труднощі з дихальною системою.

WC з сірниками

Згоріла сірка на голівках сірників непогано маскує дим марихуани. Чим ближче ви розташовуєтеся до витяжки, тим мінімальнішим єшанс бути поміченим. Труднощі тільки у відсутності естетики туалетного споживання.

Ванні «інгаляції»

Ванні «інгаляції»

Немає масел, пахощів або потужної витяжки? Не біда! Відправляйтеся в душову, включайте гарячу воду, змішуйте пар з димом - готово! Не забудьте попередньо підкласти під двері рушник.

А у вас молоко збігло

Будь-яка підгоріла їжа настільки сильно пахне, що здатна нейтралізувати абсолютно все. Трав'яний дим не є винятком. Важливо знати норму, не перестаратися, інакше вас запідозрять в підпалі.

Професійні рішення

Індустрія коноплярства не стоїть на місці, тому в продажу легко відшукати спеціальні засоби, що нейтралізують запах квітучої коноплі. Для гроубокса рекомендується встановлювати вугільний фільтр, або застосовувати нейтралізатор запаху на основі гелю. Вони містять ароматичну суміш, легко рятує простір від небезпечного аромату.

Замість післямови

Курці нерідко використовують вугільні фільтри в процесі вживання стаффа. Також можна спорудити саморобний фільтр для диму, що видихається. Тубус з паперових рушників на одному краї обтягується декількома вологими серветками, а його внутрішня частина набивається ще кількома пахнучими речовинами. На видиху випустіть дим в тубус і дим відмінно профільтрується.