Існує певний перелік правил і рекомендацій, що всіляко сприяють поліпшенню якості отримуваного стаффа. Почнемо з простих істин, уже відомих коноплярам, які мають певний досвід культивування канабісу.

Зміст

Основи знань

Основи знань

Майстри гровінга знають, що кущі бажано вирощувати абсолютно без насіння, не змішуючи жіночі та чоловічі растішки. Також категорично забороняється стрессувати рослини, щоб вони не виробили зерна, автоматично перестаючи бути сенсімільєю в чистому вигляді. Зверніть початкову увагу на потужні сорти конопель. Культивування стрейнів при гідному освітленні, своєчасних підгодівлі і поливі істотно поліпшують підсумкову якість стаффа. Збір врожаю здійснюється в пік зрілості растішек. Сушка і курінг повинні проводитися повністю відповідно до технології.

Про ультрафіолет

Незважаючи на здатність трави рости практично по всій Землі, самі забійні лендрейси присутні в екваторіальній частині планети, а також в передгір'ях Середньої і Центральної Азії. Це обумовлено здатністю рослин краще поглинати ультрафіолетові промені разом з сонячним світлом. Проведене в Швейцарських Альпах дослідження підтвердило цю гіпотезу, яка стверджує, що чим вище розташована експлуатована земля, тим більше частка психоактивних речовин в підсумковому стаффі.

Ніхто не говорить відправлятися в гори для гровінгу. Досить використовувати в гроурумі пару ДНАТ-ламп, і одну ДРЛ. Додаткове обладнання - світильник з ультрафіолетом.

Про вологість повітря

Про вологість повітря

Надлишок вологи негативно впливає на формування смол в растишці. Посушливий клімат сприяє насиченню зелені і суцвіть смолистими речовинами. Тому в заключній фазі цвітіння садівникові слід знизити вологість. Як показує практика, стафф вийде більш убивчим. Не забуваємо, що невисока частка вологи запобігає утворенню цвілі.

Про полив

Регулярність подачі води в грунт вдвічі збільшують тільки в перші пару діб цвітіння, для вимивання залишків непотрібних солей та інших хімічних сполук. Поступово, ближче до харвесту, частота зменшується, аж до підсихання листя в процесі вироблення канабіноїдів. Тоді ж рекомендується знижувати температуру по аналогії з відкритим грунтом.

Коли збирати врожай

Коли збирати врожай

Більшість гроверів виконує процедуру в ранковий час. Причин тому кілька:

  • світло негативно позначається на частці тетрагидроканнабинола, знижуючи його концентрацію;
  • світловий день активізує рух вологи і корисних речовин від низу до верху, впливаючи на підсумкову вкусоароматику і убивчість.

Спробуйте перехитрити своїх «вихованців», за два-три дні до збору врожаю зануривши їх у повну темряву. Подібна хитрість змусить растішки виробити максимум смол.

Стрес, як засіб стимуляції

Наостанок озвучимо не до кінця підтверджену думку, що має право на життя: в пік зрілості обривається віялове листя, і надрізають стебла. Для посилення ефекту можна видалити листочки, що затуляють суцвіття від джерела світла. Виконуйте маніпуляції акуратно, щоб не нашкодити черешку. Подібний стрес також стимулює посилене виділення смолистих речовин.