У статті розповідається про огляд фемінізованих сортів. Такі як White Widow x Somango, Violator Kush, Bubble Gum.

Зміст

White Widow x Somango - світ тропіків

White Widow x Somango


White Widow x Somango (Біла Вдова і Соманго) - фемінізований сорт каннабісу. Призер, переможець багатьох конкурсів, є одним із затребуваних і найсильніших сортів у світі. Він був отриманий в 80х в результаті схрещування сортів, етнічні корені яких з Індії та Бразилії. Після чого фахівці в галузі селекції GanjaSeeds провели продуктивний і значимий досвід, відбираючи з кожного покоління найстійкіші і сильні рослини. Саме за свою унікальність його полюбляють гровери у всьому світі і рекомендують купити насіння марихуани White Widow x Somango.

Опис сорту White Widow x Somango

Рослина невибаглива і дає відмінний урожай при застосуванні різних способів вирощування. Суцвіття у рослини досить щільні, сильні, і «плачуть» в’язкою смолою. Даний сорт відчуває себе чудово як в аутдорі, так і в індорі. Для періоду вегетативної стадії, яка триває близько 4 тижнів, краще застосовувати лампи ДНаТ 400 або 600 Вт. Якщо скористатися методом індор, то отримаємо кущ близько 80 см, який дає в середньому 300 - 350г врожаю з 1 м2. Якщо використовувати метод аутдор, то рослина виросте в 2 рази більше. Біла Вдова і Соманго відмінно борються з цвіллю і з задоволенням приймають поживні домішки у вигляді азоту, фосфору, і калію.

Смак і ефект марихуани

На смак даний сорт марихуани досить цікавий і яскравий, фруктовий мікс гармонує з пряним присмаком свіжої трави. Занурення і розширення свідомості гарантовано.

Ефект даного сорту безмежний, він сильний і довгий. Багато гроверів помічають, що такий потужній вплив не може подарувати жоден інший сорт.

Violator Kush - відмінний релаксант

Violator Kush


Амстердам передає великий привіт тим людям, які просто обожнюють старомодну Індіку. Violator Kush - істинне голландське насіння конопель, яке можна придбати за низькими цінами на нашому сайті.

Violator Kush фемінізований сорт - індіка, яка має стабільний генотип сорту. Це означає, що вона має чудову врожайність, низькі і лапчасті кущі, величезне листя зеленого кольору. Доросла рослина всипана щільними трихомами. Гілки рослини увінчані важкими шишками, тому в кінці сезону потрібно буде ставити підпори. Інакше гілки просто не зможуть витримати плоди.

Насіння конопель Violator Kush: Вирощування на свіжому повітрі

Посаджена на свіжому повітрі рослина може показати різні результати в плані плодів під час раннього цвітіння. Найчастіше тривалість цвітіння 55-65 днів. Сорт з величезними кущами росте вгору до 50 см і зріє до кінця вересня. Таке вирощування сподобається людям, які віддають перевагу великим обсягам. Рослина може принести більш ніж 450 грам з одного куща.

Смакові якості марихуани Violator Kush

Дим звичайний, класика. Хоча можна відчути смак цвілі. Дія досить сильна, так як вміст ТГК 22%. Травка приємно розслабляє, налаштовує на відпочинок, медитування, малювання. Даний сорт просто необхідний тим людям, які ведуть активний спосіб життя і втомлюються від важких буднів. Після вживання здоровий і глибокий сон людині забезпечений. У медицині застосовують в якості гарного м'язового релаксанту, а також як природне снодійне.

Сорт конопель Bubble Gum - Індіанський каннабіс

Bubble Gum


Легендарний сорт конопель Bubble Gum (Жуйка, або Бабл Гам) спочатку створили в Індіані, звідки його відправили до Великобританії, і тільки лише після в Голландію. Зрештою удосконалений каннабіс отримав стійкість і неповторний смак, що і зробило його відомим серед гроверів. Насіння марихуани Bubble Gum адаптоване до свіжого сирого клімату Голландії. Таким чином, конопля Bubble Gum підходить для аутдорів в місцевостях з подібними кліматичними критеріями.

Характеристики насіння конопель Bubble Gum

Абсолютно неповторна сукупність зібрана в даному фемінізованому сорті. Рослина досягає великої висоти, кущі не густі, на них малогабаритні шишки. Цвітіння триває в закритому грунті 8-9 тижнів, якщо посадити на вулиці, то можна збирати плоди вже в кінці жовтня.

Майже всі кущі ростуть до 60-75 см. Використання сучасних методів (SoG, SCRoG) дає змогу підвищити врожайність і зібрати понад 300 г з 1 м2. Справжні цінителі трави зможуть порадіти тому, що даний сорт досить стійкий до шкідників і перепадів температури.

Марихуана Bubble Gum: Ейфорична, запашна конопля

Візитка марихуани Bubble Gum - його приголомшливий запах, він як справжня жуйка. Присмак ягідний, можна відчути невелику терпкість.

Саме основне і головне від вживання Bubble Gum - легкий ефект, який допоможе покращити мислення і функціонування мозку. Тим часом, тіло знаходиться в повному відпочинку.