У статті розповідається про ексклюзивні білі гібриди від GanjaSeeds. Такі як White Dwarf(Білий Карлик), Hindu Kush х White Russian, Double White, Skunk x Great White Shark.

Зміст

White Dwarf або Білий Карлик

White Dwarf

Конопля White Dwarf (Білий Карлик) - це відмінне і потужне поєднання сортів індіки. Рослина не висока, але може досягти одного метра. Сорт фемінізований і малогабаритний, чому і користується популярністю у шанувальників. Його рівень врожаю має незначні обсяги.

Характеристики конопель Білий Карлик

Ми використовували чудовий фонд у виборі насіння конопель White Dwarf. Цей сорт каннабісу використовується як лікарські властивості, як і інші медичні сорти конопель.

Насіння марихуани White Dwarf: Вирощування і рекомендації

Парує аромат фруктів, який захоплюючий за собою солодкий запах, який буде весь день оточувати кущі. Ці рослини можуть закінчити цвісти по закінченню 55-60 днів.

  • Квітучий час рослини 8-9 тижнів;
  • Генетика: насіння Будди, Білий Карлик і Lowryder.
  • Медичні властивості: антидепресант, покращує сон.

Даний сорт конопель White Dwarf сильний і стійкий як до погодних змін, так і до грунтових. Не має потреби в догляді під час вирощування, а значить без зусиль можна розводити рослину навіть новачкам. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель Білий Карлик.

Ароматні властивості і вплив марихуани White Dwarf

Присутній солодкий присмак і проникаючий аромат. Ефект індіки досягає відмітного рівня з розслаблюючим відчуттям.


Стійкий і невибагливий гібрид Hindu Kush х White Russian

Hindu Kush х White Russian

Сорт конопель Hindu Kush x White Russian і є стійким гібридом схрещених батьків (Hindu Kush і White Russian).

  • Індіка - сатіва;
  • Рівень ТГК 20%;
  • Урожайність приблизно 550 грам;
  • Харвест - в жовтні.

Конопля Хінді Куш х Білий Російський: Культивація і рекомендації

Використовуйте якісні субстрати для вирощування. Краще «приготувати» заміс землі самостійно з різних субстратів і органічних мінералів. Тоді рослина динамічно розвивається і отримує всі поживні речовини з грунту. Даний сорт нарощує великі жирні шишки з чудовим ароматним відтінком солоду.

Чудовий варіант, який чудово себе показує в аутдорі і індорі. За весь час цвітіння( 60 діб) випускає невелику кількість листочків, це дуже зручно для тих, у кого обмежене місце. Таким чином можна купити насіння марихуани навіть початківцям. На завершення цвітіння має можливість освітлювати забарвлення.

Аромат і ефект марихуани

Марихуана Hindu Kush x White Russian має делікатний, солодкуватий запах і відтінок а крім того сильний одухотворюючий ефект.


Сорт зі збалансованим ефектом Double White

Double White

Double White народився від двох з найзнаменитіших і високо оцінюваних клонів, відібраних у 2000 році - White Widow і Great White Shark. Біла вдова стала популярним сортом на ринку, який був виведений в Нідерландах. Він народився в 1990 році і тепер він у всіх кращих голландських каво- шопах в обов'язковому порядку G.W.S. є найвідомішим сортом за свої дивовижні і ефективні показники. Був широко рекомендований як лікувальний штам.

Характеристики White Widow x Great White Shark

Так як в напрямку є деякі сильні якості Sativa - може забезпечити чудове полегшення болю, не зменшуючи центр ясності або енергії. Один з основних атрибутів цього штаму є те, що він просто росте і не втрачає своєї сили або дивного смаку.

Даний сорт дуже енергійний виробник з товстою і еластичною структурою, чому ми і рекомендуємо купити фемінізовані насіння конопель Дабл Вайт. Дуже добре підходить для початківців гроверів, так як цю рослину легше контролювати в процесі росту. Запах подвійний - сильний, квітковий з кисло-солодким ароматом.

Вирощування і рекомендації

Штам White Widow x Great White Shark - фемінізований, означає, що майже всі жіночі рослини виростуть з насіння. Цей фактор має безліч позитивних аспектів, так як рослини будуть мати більш високий рівень однорідності і якості, ніж у звичайного насіння. Гровери, у яких немає потреби в кущі чоловічої статі, видаляють такі рослини на квітучій стадії. Для них ефект фемінізації може бути більш вражаючим, ніж з регулярного насіння.

Сорт каннабісу White Widow x Great White Shark вирощується в закритому, відкритому грунті:

  • У приміщенні врожайність становить близько 400-600 г з 1 м²;
  • Зовнішній урожай становить приблизно 400-700 г з рослини;
  • Період цвітіння 10-11 тижнів;
  • Урожай збирають між початком і серединою жовтня;
  • Дуже смолисті і липкі шишки;
  • Сатіва 40%;
  • Індіка 60%.

Аромат і ефект марихуани

Її аромат дуже приємний і потужний, з невеликим кисло-солодким, свіжим і одночасно квітковим присмаком. Збалансований сильний індіка-sativa ефект.


Потужний гібрид Skunk x Great White Shark

Skunk x Great White Shark

Якщо проростити насіння даного сорту, можна отримати першосортну лікарську рослину, з кам'яним ефектом як океан, маючи відміний аромат. Цей сорт фемінізований, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даної версії.

Skunk x Great White Shark: Вирощування і рекомендації

Використовуються горщики на 15 літрів, при вирощуванні в приміщенні. Удобрюємо грунт такими основними добривами як перліт, біогумус, доломітове вапно. Рівень pH на останній стадії 6,5. Урожай з зрілої рослини становить 600 - 700 грам з 1 м маючи високий рівень ТГК - 15%.

Примітка:

  • Розмір гроубокса мінімум - 60x60x170 (або брати 90-й);
  • Sunmaster Днат, ЕМПР Phillips, МГЛ BLV - 400 Вт;
  • Култюб;
  • Вентиляція 150 м3 / год;
  • Фільтрована вода зі значенням 120-180 ppm.

Рослина з 9 тижневим періодом, яка має 70% індіки і 30% сатіви.

Аромат і ефект марихуани

Сильний і потужний ефект з солодким смаком. Незабутній аромат солодкої цукерки.