Wembley (Уемблі) - це чудовий сорт конопель, який повинен бути присутнім в колекції будь-якого гровера. У селекційному процесі взяли участь неповторні сорти - Bubble Gum і АК-47.

Зміст

В результаті виник незвичайний рід - Wembley, який має:

  • Висококласні смакові властивості;
  • Конопля Wembley невисокого зросту з гіллястістю;
  • Листя з зеленуватим відтінком і масою товстих суцвіть.

Виняткова генетика створює домінуючу лінію - Sativa. Рослину зручно і легко вирощувати, вважається життєздатною і міцною.

Згідно з ознаками і темпом формування, показує особливі ознаки сатіви:

  • Дуже часто не більше 1 метра у висоту;
  • Має пружну структуру;
  • Створює жорсткі шишки;
  • Повністю покрита волосинками рудого кольору.
Wembley

Насіння коноплі Wembley: Вирощування і рекомендації

Розраховуйте на урожай конопель Wembley середнього рівня. Досвідчені гровери радять купити фемінізоване насіння конопель Wembley. Починаючи з виходу в стадію цвітіння і до самого дозрівання йде 55-60 діб в індорі, урожай становить 550 грам з 1 м². При потребі можна направити каннабіс Уемблі в будь-яку концепцію, перенести на свіже повітря де відкритий простір, закрити в приміщенні, укласти в гідропонних пристроях.

Любителям відкритого простору рослина відкриває можливості досягти 2 метрів у висоту. Однак в ауті зазвичай залишаються кущі в 1-1,5 метра і у вересні збираємо від 300 до 1500 грам з рослини. На порозі дозрівання відрізняється смолистими і липучими зеленими бруньками, з червоними і апельсиновими квітами.

Марихуана Wembley: Аромат і ефект

За смаковими даними сорт Уемблі наближається до порід Northern Lights і Shark, кожна з яких вразила шанувальників «гарної кухні». Основна перевага солоденького сорту Wembley - незвичайний присмак жуйки, в комбінуванні з фруктовим запахом. Шишки до такої міри пахучі та смачні, що виникає бажання їх з'їсти.

Вплив марихуани Wembley в жанрі Indica, володіє абсолютною концентрацією в гармонії з потужною релаксацією. Напруга відходить, задоволення триває кілька годин.