Тема екологічно чистих продуктів дісталася і до коноплярства. Тому популярність підгодівлі органічного походження стала настільки актуальною в середовищі гроверів. Крім можливості отримувати нешкідливу для організму ганджу (без урахування впливу смол і диму), у рослинників з'являється шанс уникнути негативного впливу культивації на довкілля, незалежно від застосовуваного способу.

Зміст

Органіка скрізь

потребность в органических удобрениях

Говорячи про чистоту продукту та самого процесу, іменованого як вирощування канабісу, мається на увазі не тільки використання органічних добрив. Це стосується також:

  • застосування природних субстратів без додавання домішок (середовище сприяє розмноженню мікроорганізмів, що стимулюють розвиток рослин);
  • використання природних засобів захисту рослин (включаючи висадку культур, аналогічних хімзахисту).

Важливо відзначити, що внесення органічних добрив також стимулює утворення мікроорганізмів, які сприяють зростанню кущів. В результаті, гровер створює унікальну екосистему, яка демонструє стабільність, самодостатність і абсолютне здоров'я пагонів. Даний метод дозволяє робити настроювання і нормалізувати життєвий цикл рослин.

Сім причин вибору

Про дві причини зробити вибір на користь органіки ми вже розповіли - це відсутність шкідливих хімікатів і турбота про екологію. Назвемо ще чотири:

  • динаміка зростання (здорова мікрофлора дозволяє рослині набагато швидше і ефективніше засвоювати всі корисні елементи, минаючи їх нестачу, досягаючи піку зрілості значно раніше очікуваного терміну);
  • нівелювання потреби в регулярній підгодівлі (органічні добрива взаємодіють з рослинами, а останні самостійно регулюють отримані поживні речовини, відсутнє формування солей-блокаторів в грунті);
  • обсяг зеленої маси (відсутність обмежень в підгодівлі і швидке засвоювання всього необхідного - запорука швидкого набору обсягу і розкриття потенціалу вибраного сорту конопель);
  • врожайність (безпосередньо пов'язана з попереднім пунктом: більше гілок - кількість шишок збільшується);
  • економічна вигода (неорганічна підгодівля витрачається не в повній мірі, адже частина з них залишається в грунті або перетворюється в інші сполуки, на відміну від предмета опису даної статті).

Підведемо підсумки

Використовуючи сабж, конопляр непогано заощаджує кошти, отримуючи можливість повторно задіяти субстрат для подальшого грову. Швидкість дозрівання рослин серйозно збільшується, а смак позбавлений неприємних присмаків, являючи собою виключно чистий продукт. Новачки оцінять подібний спосіб за рахунок відсутності проблем перегодовування або недокорма. Досвідчені майстри за рахунок прискорення настання харвесту, зможуть зібрати кілька врожаїв за сезон.