Не існує жодного гровера, який би не мріяв виростити величезний кущ каннабісу і зняти з нього значну масу смолистих суцвіть. Урожайність - один із ключових факторів поряд із потужністю та смаком, який визначає вибір садівника на користь сорту. Плодовитими стрейнами конопель вважаються ті, що здатні обдарувати сухими бутонами вагою від 500-550 грамів з 1 м2 в умовах індору і 800 грамів з однієї рослини у відкритому грунті.

Як отримати "багато"?

Врожайні сорти конопель

В кожного стрейна існує певний генетичний потенціал, який переплюнути складно, але можна. Досвідчені гровери-експериментатори забезпечують рослину містким горщиком 50-100 літрів, збільшують час вегетації до 100 днів і в результаті отримують справжнє дерево. Такий монстр порадує 2-4 кілограмами сухих бутонів, але вимагатиме догляду, часу та добрив. Даний підхід навряд чи влаштує ботаніка-початківця, який бажає протягом 3-х місяців отримати бажаний смолистий продукт.

Якщо ви маєте намір отримати багато шишок, то слід відразу виключити з уваги автоквітуче насіння конопель. Дані гібриди практично позбавлені стадії вегетативного розвитку і швидко зацвітають. Короткий період цвітіння не дозволять їм наростити достатню шишкову масу, і на харвесті гровера чекає 40-200 г з 1 рослини в залежності від стрейну та умов культивації. Техніка SCROG підвищить шанси на отримання заповітних 400-500 г, але все ж таки, автоквіти підходять для садівників зі скромними амбіціями, ніж тим, хто планує обробляти канабіс з комерційною метою.

У кожному правилі є винятки. Сьогодні селекціонери виводять нові гібриди автоквітучих конопель, здатних сформувати багато суцвіть за короткий період життя. 200-350 г з 1 кущика - гідний показник для новачків.

Які сорти конопель найврожайніші?

Які сорти конопель найврожайніші?

Щоб відповісти на це питання, потрібно зрозуміти, який саме ефект очікується від кінцевого продукту. Якщо потрібно отримати канабіс з заспокійливим і релаксуючим ефектом, то вибирають індіку, а якщо потрібна ейфорійна, натхненна дія - сатіву. Кожен із видів має свої особливості та потребує особливих умов культивації. Сорти з переважанням Індіки відцвітають швидше і характеризуються компактними розмірами, а з переважанням сатіви навпаки, цвітуть 12-16 тижнів і витягуються до 3-х метрів.

Для отримання максимальних показників плодючості вибирають регулярне та фемінізоване насіння конопель. Вони мають фотоперіодні властивості, і будуть рости, поки конопляр не переведе їх на режим цвітіння.

Врожайні Індічні сорти:

  • Afghan Haze fem від сідбанку Ganja Seeds - чудовий стрейн з легендарною генетикою та чудовими смаковими якостями. Відрізняється як медичним, так і комерційним потенціалом. Шишки важкі та тугі. Індор – 600-800 г на 1 м2, аутдор - 400-700 г з кущика;
  • Hyperion fem від GanjaVIP - чудовий гібрид, чиї бутони після пролікування наповнять простір солодко вершковим ароматом з легким відтінком цитрусу. На садовій ділянці очікують 500-900 г, а у гроубоксі до 800 г при SCROG.

Врожайне насіння коноплі Сатіва:

  • Beyond the Brain regular від Mandala Seeds - "бета" версія найчистішої Sativa, що дарує ясний творчий "хай". Під відкритим небом – 1,2 кг з рослини, а в домашніх умовах – 0,8 кг використовуючи сітку. Генетика Haze x Satori # 1;
  • Kalichakra feminised від Ganja Seeds - неперевершений стрейн, що відрізняється м'ятним ароматом та трансцендентним ейфорічним впливом. Здатний наростити 0,6 кг у закритому ґрунті та до 1000 грам на вулиці.

У даному розділі магазину Ви можете купити врожайне насіння конопель, вибравши потрібну доставку та спосіб оплати. Насіннєвий матеріал відправляється у фірмовій упаковці, що перешкоджає пошкодженню горішків у момент транспортування.