Амстердам передає великий привіт тим людям, які просто обожнюють старомодну індіку. Violator Kush - справжє голландське насіння конопель, які можна придбати за низькими цінами на нашому сайті.

Зміст

Violator Kush фемінізований сорт - індіка, яка має стабільний генотип сорту. Це означає, що вона має чудову врожайність, низькі і лапаті кущі, величезне листя зеленого кольору. Доросла рослина всипана щільними трихомами. Гілки рослини увінчані важкими шишками, тому в кінці сезону потрібно буде ставити підпори. Інакше гілки просто не зможуть витримати плоди.

Насіння коноплі Violator Kush: Вирощування на свіжому повітрі

Violator Kush

Посаджена на свіжому повітрі рослина може показати різні результати в плані плодів, під час раннього цвітіння. Найчастіше, тривалість цвітіння 55-65 днів. Сорт з величезними кущами росте вгору до 50 сантиметрів і зріє до кінця вересня. Таке вирощування сподобається людям, які вважають за краще великі обсяги. Рослина може принести більше ніж 450 грам з одного куща.

Смакові якості марихуани Violator Kush

Дим звичайний, класика. Хоча можна відчути смак цвілі. Дія досить сильна, так як вміст ТГК 22%. Травка приємно розслабляє, надає змогу відпочити, медитувати, малювати. Даний сорт просто необхідний тим людям, які ведуть активний спосіб життя і втомлюються від важких буднів. Після вживання здоровий і глибокий сон людині забезпечений. У медицині застосовують в якості гарного м'язового релаксанта а також як природне снодійне.