У статті розповідається про маловідомі регулярні сорти коноплі від Ganja Seeds. Такі як Point, Anubis, Shiva Skunk, Sensi Skunk, Purple Ryder, Galaxy, Nibiru-47, Tutankhamon.

Зміст

Point – стрейн з хорошою врожайністю

Point – стрейн з хорошою врожайністю

Сорт марихуани Point, є досить потужною рослиною, має звичайний зріст, багатющий урожай і чудові власні якості.

Основні характеристики конопель Point

Фаза цвітіння триває приблизно 68-78 діб. Це невеликий період дозрівання, як для такого значущого і сильного сорту. Поінт вже давно має величезне коло шанувальників, серед світових гроверів, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту.

У цій прекрасній версії марихуани, збереглися афганські і мексиканські ознаки, які були скомпоновані з міцним PoNR і Lowryder. Генетична схильність дає сорту раннє розцвітання і прогнозує щільний урожай. Кущі виростають великі і красиві, хоча зростання його може бути різним, від 75 см до 128 см.

Застосування в медицині в якості препарату

Хоча цей сорт не вважається медичним, його використовують в якості релаксанта або компонента для натуральної лікувальної косметики. Ступінь ТГК відносно середня, конопля Поінт використовується:

  • При хворобах шкіри,
  • Для усунення стресу,
  • Для відпочинку.

Ароматні якості і ефективність

Конопля даного сорту має не просто привабливий присмак, а гармонійне поєднання і поєднання різних акцентів, які створюють цей неповторний і унікальний смак. Під час вживання марихуани Point, в димі відчується з'єднання м'яти, тропічних плодів і ягід.

Anubis – штам що сприяє медитації

Anubis – штам що сприяє медитації

Конопля Anubis - регулярний фотоперіодний сорт, набутий внаслідок схрещування Chronic x Wembley. За допомогою своїх генетичних батьків став дуже популярним в колах шанувальників спокійного впливу каннабісу. В основному переважає індіка, яка так мило видає свою присутність в зовнішніх і внутрішніх характеристиках рослини.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

У період цвітіння містить міцний, сильний аромат - квітковий. Слід використовувати потужне освітлення, а також якісну вентиляцію. Кущі потребують чистого і свіжого повітря. Вентиляція до того ж охолоджує рослину, яка знаходитися близько до розпеченої лампи, тому нехтувати цими питаннями в коноплярстві, категорично згубно для ваших майбутніх кущів.

Ароматні якості і ефективність

Має заспокійливий ефект - збільшує стан зв'язку з власним внутрішнім світом, сприяє медитації, відновлює душевний спокій. Ароматна смакова гамма володіє багатогранністю фарб з зрілих плодів і квіткових запахів.

Shiva Skunk – вишуканий аромат з нотами цитруса

Shiva Skunk – вишуканий аромат з нотами цитруса

Конопля Shiva Skunk виділяється з усіх сортів, завдяки своєму майстерному запаху, з ніжно-цитрусовим акцентом.

Основні характеристики конопель

Цвітіння даного сорту триває від 48 до 57 діб. Зростає динамічно, досягаючи висоти максимум 128 см. Урожай відповідний і продуктивний: до 126 грам з одного куща. Збирати врожай можна в кінці жовтня.

Давайте зараз розглянемо сорт Shiva Skunk трішки детальніше з генетичного боку. Це найсильніший сорт, спадкоємець прадідів Skunk, є одним з найбільш сильних Indica-переважаючих сортів. Досвідчені гровери з усього світу рекомендують купити насіння марихуани Шива Сканк і виростити потужню яскраву рослину, яка володіє особливими рисами і властивостями.

Ароматні якості і ефективність

Як раніше розповідалося запах марихуани Shiva Skunk чудовий і вишуканий, з нотами цитруса. Ефект розмірено переходить від свідомості до тіла і навпаки. Може пробуджувати сміх або авантюризм.

Sensi Skunk - стане в нагоді гроверам-новачкам

Sensi Skunk - стане в нагоді гроверам-новачкам

Сорт конопель Sensi Skunk добре стане в нагоді як молодим гроверам, так і майстерним садівникам. Це дивовижний штам, що дозволяє відчути міць і лідерство, з першої затяжки.

Його особлива делікатність привертає досвідчених гроверів, з багаторічним стажем. Вони розслабляються під час культивації даного сорту, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Сенсі Сканк. Ви зможете відчути суть коноплярства, і розвиватися в цьому напрямку за покликом рослини.

Основні характеристики конопель

Завдяки рясному наросту суцвіть на гілках, рослина виділяється своєю особливою красою, і нібито заявляє про свої продуктивності і якості. До того ж у разі якщо ви посадите Sensi Skunk ранньою весною, то зможете зібрати урожай по закінченню серпня, або в перших тижнях вересня.

У розкритому грунті рослина може досягати чотирьох метрів, і таким чином дати прекрасний урожай. Дозріває моментально, і є дійсно лікувальним сортом.

Purple Ryder - прекрасна і мальовнича рослина

Purple Ryder - прекрасна і мальовнича рослина

Відштовхуючись від найменування Purple Ryder, можна заздалегідь зробити висновок, що рослина прекрасна і мальовнича. Даний сорт передбачає собою яскраву і різноманітну гаму відтінків, починаючи з бузкового тону, аж до рожево-пурпурного. Кущ виростає малогабаритний, насичений і витончений, він як ніхто інший з планети конопель, підійде для декору.

Основні характеристики конопель

Наперекір сформованому стандарту, що травичка це сильний наркотик і не більше, марихуану нерідко застосовують для:

  • Виготовлення гербарію,
  • Для виробництва оберегів і іграшок,
  • Підсушені листки застосовують як лікарський засіб.

Зміст ТГК становить 19%, що є чудовим і високоякісним рівнем навіть для досвідченого і суворого гровера.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

І хоч врожайність Purple Ryder, не дуже висока, результат з однієї рослини від 11 до 55 грам. Зате притаманність і якість рослини надає потужний вплив з лікарським характером.

Час цвітіння становить 8 тижнів. Збирати врожай вже можна на 65-75 добу. Спробуйте виростити Purple Ryder, і ви будете по-справжньому здивовані чарівними рисами, і чудовим ефектом даної рослини.

Ароматні якості і ефективність

Використовуйте плоди для куріння, це принесе вашому тілу заспокоєння, і розслабленість. Тим часом свідомість буде оповита в приємній релаксації.

Galaxy – володар потужного індичного ефекту

Galaxy – володар потужного індичного ефекту

Конопля Galaxy - прекрасний фотоперіодний і регулярний сорт, складається на 86% генетично з індіки. Є носієм потужного ефекту, а також чарівним декоративним доповненням вашого саду.

Основні характеристики конопель

Ця рослина виростає сильною, з важкими смолистими шишками. Обсяг має не великий. Каннабіс «Галактика» зазвичай зростанням від 45-130 см. Грандіозна врожайність - 170 грам з рослини, не дивлячись на відносно незначні обсяги куща.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Надайте хороші умови своїм кущам: потужне освітлення, правильний світловий режим дня, своєчасний і розмірений полив. Тоді даний сорт вас обов'язково віддячить, своїми прекрасними і ароматними суцвіттями.

Даний штам встиг зарекомендувати себе, в колах шанувальників релаксуючих сортів. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Galaxy.

Ароматні якості і ефективність

Присмак має приємний, солодкий і тривалий. Заспокійливий ефект в основному впливає на тулуб.

Nibiru-47 - сорт з ароматом квітів

Nibiru-47 - сорт з ароматом квітів

Генетика відмінного сорту Nibiru-47 заявляє про свою перевагу, хоча б тільки назвою. Даний штам вийшов в наслідок схрещування таких сортів, як: Nibiru x AК-47. Досвідчені гровери захоплюються цим сортом, і рекомендують купити насіння марихуани Нібіру-47.

Основні характеристики конопель

Має міцні, великі, смолисті шишки. Аромат не дуже міцний, квітковий. Вам просто необхідно спробувати виростити цю рослину, тоді вона обрадує вас власним урожаєм, віддачею, та й просто принесе естетичне задоволення. Ще одна перевага даного сорту - його стійкість до заморозків. Однак сорт Nibiru x AK-47 не варто свідомо переохолоджувати.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Період цвітіння становить 55-57 діб. Висота рослини в розкритій місцевості досягає максимально 4 метри. Урожай можна збирати в середині, або наприкінці жовтня. У разі, якщо ви потурбуєтесь про висадку насіння весною, то зможете багаторазово зібрати урожай, що принципово для тих коноплярів, які займаються вирощуванням каннабісу для комерції.

Рівень ТГК марихуани Nibiru-47 досить великий, становить 20-23%. Це може порадувати і здивувати навіть найсуворіших, і непокірних гроверів. Спробуйте проростити з насіння рослину, постійно піклуйтеся про неї, і ви незабаром зрозумієте, що ваші прикладені старанності і дії, виправдовуються хорошим урожаєм.

Ароматні якості і ефективність

Ефект після конопель даного сорту, з виявленим впливом індіки, хоча сатіва також присутня в генетичному дереві.

Tutankhamon – відзначається високим рівнем ТГК

Tutankhamon – відзначається високим рівнем ТГК

Конопля Tutankhamon (Тутанхамон) - фотоперіодний, регулярний сорт, характерною особливістю якого, є високий ступінь ТГК. Його назва говорить про міцність, і про божественний дотик природи до людини. Вам захочеться дізнатися ближче про цю рослину, познайомитися з нею, щоб дізнатися загадку, і скуштувати силу ефекту. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Тутанхамон.

Основні характеристики конопель

Виростає трава Tutankhamon з величезною кількістю гілок, проте виглядає кущ не великим. Зарекомендував себе, як один з найактивніших сортів каннабісу, що лідирують на ринку, і в домашньому коноплярстві.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Надайте своїм кущам досить місця, слід завжди враховувати цей аспект, так як марихуана любить увагу, навіть самий невибагливий сорт. Своєчасний полив повинен бути обов'язково розміреним. Так як коріння не люблять надмірності вологи, і можуть піддаватися різним цвілевим грибкам.

Ароматні якості і ефективність

Присмак у даного сорту чистий і плодовий, урожай багатющий, незважаючи на незначні розміри. Виявляє психоактивний довгий вплив на людину.