У статті розповідається про сорти конопель із солодким димом. Такі як Auto Sweet Cheese(Солодкий Сир), Auto Mohan Ram, Auto Sweet Tooth(Ласунка), Auto Sweet Mango.

Зміст

Auto Sweet Cheese або Солодкий Сир

Auto Sweet Cheese або Солодкий Сир

Пікантний штам Auto Sweet Cheese, не залишить байдужим жодного гровера. Відрізняється своєю особливою вишуканістю в смаку і запаху. Потрібно відзначити, що даний сорт вже давно має величезне коло шанувальників, які рекомендують купити насіння марихуани Авто Світ Чіз. Являє собою підсумок: Fast Bud Clone x Cheese Sweet. Зовні нарощує величезну центральну колу, на якій розташовані найбільші шишки, просочені, блискучою смолою.

Характеристика конопель Auto Sweet Cheese

Сорт поєднує в собі подібні прекрасні характеристики: рівень і обсяги не особливо великі, рослина малогабаритна, що дає можливість заховати її від сторонніх очей.

Багатий і чудовий урожай, не може не радувати. Адже з 1 м2 можна зібрати 350 - 550 грам щільних суцвіть. Ступінь ТГК становить 20%. Кожен покупець, який хоча б трохи знає про марихуану, скаже тільки хороше про даний сорт.

Auto Sweet Cheese Рекомендації по догляду та вирощування

Висота рослини досягає 60 - 100 см, при ретельному догляді може досягти до 120 см. Фаза цвітіння триває близько два місяці, хоча багато нетерплячих гроверів, або щасливі власники річного клімату, починають збирати урожай ще раніше. Даний сорт добре підійде досвідченому гроверу.

Новачки також можуть спробувати свої сили, і познайомитися з Авто Світ Чіз, але будьте готові до труднощів. Даний штам не любить помилок, і нестриманості. Культивація Auto Sweet Cheese можлива в індорі і аутдорі. Рослина дає надзвичайно якісний і щільний урожай, який надихає своїм пікантним і гостреньким ароматом.

Ароматні якості і ефективність

Розслаблюючий вплив діє стабільно і рівномірно, відчувається внутрішній баланс і гармонія. Солодкий ароматний відтінок з нотками ладану, лимона і сиру.

Auto Mohan Ram – коноплі з мускусними нотками

Auto Mohan Ram – коноплі з мускусними нотками

Auto Mohan Ram - чудовий уповноважений сорт конопляної династії. Видається цілком автоквітучою і регулярною рослиною. Хороший урожай становить 400-550 грам з 1 м2. Відзначимо що при такій прибутковості, сама рослина вкрай низька, від 40 і до 1 метра. Період цвітіння становить 8 тижнів, урожай можна отримати через 11 тижнів.

Auto Mohan Ram: Рекомендації по вирощуванню

З'явився незвичайний сорт Auto Mohan Ram за допомогою схрещування White Widow і Sweet Afgani. Дана варіація вийшла вельми сильною і могутньою, про неї легко і просто піклуватися. Рослина добре пристосовується до індор і аутдор, тому використовуючи різні методи культивації, можна порівнювати результат поведінки і врожайності сорту. Суцвіття на кущах виростають потужні, і облиті смолою. Запах просто чудовий: солодкуватий, плодовий, чистий мускус.

Застосування марихуани Auto Mohan Ram

Рівень ТГК становить 16% - 20%.

Найчастіше використовується для:

  • лікування хвороб;
  • лікування безсоння;
  • підвищення апетиту.

У господарстві коноплю застосовують для виробництва мотузок і тросів, а також для виготовлення конопляного масла. Віддавши свою перевагу сорту Auto Mohan Ram, будете нагороджені прекрасним якісним урожаєм, і естетичним задоволенням від гровінгу.

Ароматні якості і ефективність

Сорт конопель має потужний, тривалий, піднесений ефект. Таке поєднання «три в одному» є стабільною перевагою марихуани. На смак як свіжі фрукти зі свіжим квітковим ароматом. Солодкі ноти мускусу можна відчути після вживання.

Auto Sweet Tooth або Ласунка

Auto Sweet Tooth або Ласунка

Ласунка вже підкорив багатьох гроверів різних рівнів. Це неймовірний сорт, в якому все «працює» злагоджено, ідеально і стабільно.

Основні характеристики конопель

Насіння марихуани Авто Ласуни можна використовувати для виготовлення конопляного масла, а також в якості компонентів для натуральної косметики.

Рівень ТГК у марихуани Auto Sweet Tooth становить приблизно 16%. Етап цвітіння триває 60-70 діб. Даний сорт автоквітучий і регулярний.

За рахунок своїх невеликих розмірів подобатися садівникам, які прикрашають свій город або будинок даними рослинами. Потрібно відзначити, що багато хто з них рекомендують купити насіння марихуани Auto Sweet Tooth, і виростити даний сорт самостійно.

Ароматні якості і ефективність

Смак у цієї рослини схожий з назвою, солодкість - вона у всьому. Ефект від чудового Auto Sweet Tooth мало сказати чудовий, він більше в жанрі "body-high". У разі якщо ви любите індіку, то можете не сумніватися, що Sweet Tooth цілком задовольнить ваші бажання.

Auto Sweet Mango - сорт для любителів тропіків

Auto Sweet Mango - сорт для любителів тропіків

Прекрасний сорт Auto Sweet Mango (Солодкий Манго автоцвіт), що вийшов за допомогою схрещування: Mango і Big Bang Autoflowering. Відповідно до характеристики, найменування сорту говорить саме за себе. Якщо висадити даний сорт в своїй території, незабаром він подарує урожай з прекрасним присмаком, і фруктовим запахом.

Хоча кущ виростає не великий, урожай вражає власними розмірами і якостями. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Світ Соманго, щоб спробувати тропічну коноплю.

Характеристика конопель Auto Sweet Mango

Згідно зовнішності, кущ схожий на цікаву тропічну рослину, чому і подобається любителям екзотики. Так як смак і запах подібний чудовому плоду манго, рідко кого залишає байдужим. Сорт Auto Sweet Mango дасть можливість вам почувати фруктову легкість, і якщо побажаєте, отримаєте запам'ятовуючу насолоду.

Рекомендація по вирощуванню Auto Sweet Mango

У аутдорі можна зібрати до 800 грамів з 1 м2, а у в замкнутому приміщенні урожай складе 90-110 грамів з куща. Однак де б ви не висадили даний сорт, ви не помилитеся, так як він не вибагливий, і не вимагає зайвої уваги. Навпаки, даний штам здивує вас своїм особливим харизматичним ефектом, який має особливу солодкість і яскравість переживань.

Цвітіння завершується через 7 тижнів. Містить досить високу ступінь ТГК, що також важливо для конопель. Збирати врожай можна вже через 63-68 діб, після посадки. Добре підійде для особливо квапливих садівників, так як розквітає моментально і розвивається на належному рівні.

Ароматні якості і ефективність

Як ми вже говорили, присмак у даної рослини неймовірний і чудовий: проста кислинка, і фруктовий бриз доповнюють ефект своєю присутністю.

Вплив безпосередньо впливає на емоції, обтяжуючи тіло і розслабляючи його. Даний сорт чудово допомагає забути про труднощі, і розслабитися після нелегкого дня.