Конопляри завжди шукають способи максимізувати користь від кожної частини улюбленої культури. Це включає в себе використання трима для різних цілей. Часто гровер сам вирішує, викурити йому цукрові листочки або використовувати їх в кулінарії.

Зміст

Що таке цукрове листя?

Що таке цукрове листя?

Це маленькі листочки, що ростуть прямо з шишок. Назва «цукрове листя» походить від білого шару чудових трихом, яким вони покриваються в кінці фази цвітіння. Зовні вони виглядають як віялове листя, що розташоване на гілках рослини, тільки менше. Їх розмір залежить від сорту і масивності шишки. У деяких випадках вони покривають бутон, а іноді їх кінчики ледь визирають з суцвіття. Чим більше мікрофон, чим менше солодких листочків.

Довідка! Основна зелена маса куща також має трихоми, але в значно меншій концентрації і, отже, вони менш ефективні. Все листя растіхи можна використовувати при виготовленні масла.

Чи хороше воно?

Однозначної відповіді немає. Залежить від цілей ботаніка. Переслідуючи комерційну вигоду культиватори часто залишають їх для додаткової ваги.

Рослинники, прагнучі отримати якісний продукт для куріння видаляють їх. Листя дає більш різкий дим, оскільки містить надмірну кількість хлорофілу та інших мікроелементів, які впливають на смак.

Як використовувати цукрове листя?

Хоча ця частина растішки не дуже сильна сама по собі, її трихоми відмінно витягуються і конденсуються.

1. Приготування з них харчового екстракту. Любитель травички зможе використовувати його в кулінарії в якості інгредієнта для тортів, печива, заправок для салатів та інших страв.

Знадобиться:

  • Кухонний ніж (або блендер)
  • марля
  • Контейнер для зберігання
  • мірний глечик

Складові

  • 28 г обрізаних цукрових листків
  • 250 г солоного масла
  • 300 мл води (+ 50 мл щогодини томління екстракту).

Вершкове масло топлять в каструлі, додають воду і ретельно перемішують. Додайте до суміші листя марихуани і поставте на слабкий вогонь. Варити вісім годин.

Регулярно помішуйте і перевіряйте суміш, щоб переконатися у відсутності кипіння.

По закінченню останньої години потрібно зробити фільтровку. Прикріпіть марлю до країв мірного глечика за допомогою мотузки або гумової стрічки і процідіть суміш. Повинна залишитися злегка густувата зелена рідина.

Розлийте її по контейнерах і помістіть в холодильник для зберігання. Конопля затвердіє і проявить чудовий світло-зелений колір. Все, тепер можна готувати всіляку психоактивну смакоту!

2. Отримання Kief - збір психоактивних трихом.

Методи:

  • Трикамерний подрібнювач - найпростіший, але трудомісткий. У гриндер накладають сухі листочки і молять їх. Трихоми падають в відсік через маленькі отвори, але разом з частинками рослини, а після (очищені) через сітчастий екран опадають в нижню камеру.
  • Пилкова коробка. Це пристрій являє собою дерев'яну коробку з великим сітчастим екраном і піддоном. Помістивши в неї продукт і активно трусячи його мінімум 10 хвилин - Кіф буде зібраний внизу.

Що робити з kief?

Растаман, отримає бомбічно-потужний ефект, якщо додасть до сухої травички кіф. Завзяті естети посипають їм намазаний бурштином косяк, перед вживанням.