У статті розповідається про сорти, створені на основі генетики АК-47. Такі як АК, Tutankhamon, АК-48, Winnie Pooh, Cream 47, Kalashnikova.

Зміст

Швидкоквітучий сорт АК

Швидкоквітучий сорт АК

Генетичне походження сорту конопель АК починається з 1990 років, коли багато селекціонерів намагалися домогтися неймовірних досягнень в області марихуани. Каннабіс АК - це добре збалансована індіка / сатіва гібрид. Його sativa якості мають тенденцію відсувати індіку на задній план, але трава виразно несе в собі кращий ефект з обох. Це дуже потужна, швидко-квітуча рослина з щільними бутонами. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани АК, щоб познайомитися з настільки унікальним і незвичайним сортом.

Характеристики конопель АК

Рослини випускають сильний і характерний запах, який посилюється в міру дозрівання. У них також є блискавичний квітучий період всього 55-60 днів, (при ідеальних умовах). Рослини виростають до 50-70 см, як і більшість. Вони зможуть бути вище на відкритому повітрі, що є гарною новиною для виробників, що працюють в приміщенні з обмеженим простором.

Насіння коноплі AK: Вирощування і рекомендації

Використання хорошої вентиляції та фільтрації повітря є обов'язковим елементом для вирощування АК в закритому приміщенні. Має характерний запах, але це безумовно може стати спокусою для чужих очей. Гровери повинні враховувати цей момент. Рослину слід підтримувати необхідними добавками, послідовно оптимальним освітленням при низькій вологості. АК добре росте в будь-якому грунті, гідропонній або спеціалізованій установці. Він особливо добре підходить для SOG, ScroG. Кущі будуть нарощувати урожай до перших холодів.

  • ТГК 10-15%;
  • Цвіте 9 тижнів.

Ці насіння є передбачуваними і простими у вирощуванні. Розквітає сама «квітка» спочатку трохи повільно, але незабаром дозріває практично на очах. Дуже добре підходить для початківців гроверів. АК - це ідеальний сорт для вивчення всіх тонкощів вирощування конопель. Це забезпечить хороші врожаї навіть якщо гровер робить якісь помилки.

Марихуана АК: Аромат і ефект

Сорт має сильний ефект сатіви, міцно впливаючий на мозок. Запах нагадує деревинний і цитрусовий аромат.

Присутній ефект амнезії.

Стрейн з в підвищеним рівнем ТГК Tutankhamon

Стрейн з в підвищеним рівнем ТГК Tutankhamon

Сорт конопель Тутанхамон досить таки якісний і продуктивний.

Йому властиві:

  • Відмінний ефект;
  • Приплив енергії;
  • Тонізація;
  • Насичений присмак як в Skunk.

Дана варіація здійснилася за рахунок схрещування АК-47. Каннабіс Tutankhamon має найвищий рівень ТГК, що було доведено в 2011 році, в Барселоні на Cannabis Cup. Досвідчені гровери довгий час «приховували» даний штам один від одного, але тепер рекомендують купити насіння марихуани Тутанхамон і насолодитися процесом вирощування.

Рослина вкрай стійка, що робить її відмінним сортом для кожного методу культивації. Фемінізовані насіння Tutankhamon не змусять молодих гроверів довго чекати. З безлічі позитивних сторін штаму Тутанхамон потрібно особливо відзначити: ймовірність ефективного клонування, непогані підсумки в гідропонних системах, і кокосовому волокні.

Насіння коноплі Тутанхамон: Вирощування і рекомендації

Гроверам рекомендується врахувати при вирощуванні даного сорту конопель наступне: використовувати субстрат з кокоса, гідропоніка так само підходить. Через власного тривалого періоду життя, рослина дає величезну кількість суцвіть. Потрібно пам'ятати, що даний сорт, з домінуючою сатівою, росте у відкритому грунті.

Однак висока врожайність коливається у великому спектрі, 500-600 грам з 1 м². Гроверу необхідно підтримувати оптимальні умови під час вирощування, враховуючи рівень вологості в приміщенні, або в ауті. Помірна вологість дуже важлива, так як рослина боїться грибків, комах.

Марихуана Тутанхамон: Аромат і ефект

Марихуана Tutankhamon багата плодовими запахами з освіжаючим присмаком. Високий вміст ТГК призводить до напруженого психоактивного впливу. Травка створює відстрочений ефект, як розумового ступеня, так і фізіологічного.

Один з найбільш стійких сортів АК-48

Один з найбільш стійких сортів АК-48

Конопля АК-48 представляється як одна з найбільш стійких і моментально збільшуючихся в розмірі. Високоврожайний фемінізований сорт каннабісу. Гібрид конопель - підсумок багаторічної селекції, що проводилася компанією GanjaSeeds. Предки AK-48: Haze, Northern Lights, Skunk, Afghani, Shiva. Даний сорт легко і просто змагається з багатьма сортами каннабісу.

Характеристики конопель АК-48

Насіння коноплі АК-48 - це гібрид indica і sativa, який зберігає в собі домінуючий ефект сатіви. З середини 1990-х років «АК» штами купаються в променях популярності. Цей сорт є одним з найнадійніших і швидко квітучих гібридів, що можуть повністю відцвісти через 50-65 днів, при дотриманні правил і рекомендацій. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель АК-48, так як рослина нарощує тверді шишки з чудовим потужним ароматом. Конопля АК-48 виробляє жорсткі суцвіття з винятковим і проникаючим запахом. Простота в вирощуванні заманює новачків гроверів.

Насіння коноплі AK-48: Вирощування і рекомендації

Каннабіс AK-48 - бездоганний сорт з швидким дозріванням, і великим рівнем врожаю. Якщо надати рослині відмінні оптимальні умови, при цьому вчасно доглядати, можна отримати ранній урожай. У повному обсязі Харвест починається з 50 і до 65 дня. До моменту дозрівання, даний фенотип рослини встигає вирости до позначки 80-130 см. AK-48 унікальна варіація, так як основна генетична лінія індіка і на 35% сатіва.

Даний сорт має досить міцні гілки з величезним числом бічних живців. В яких рясно розташувалися малогабаритні, проте густі бутони. Приблизний час цвітіння цього сорту становить від 7 до 9 тижнів. Очікувані результати близько 400-500 грам з 1 м². Фенотип рослини даного сорту не надто вибагливий до обставин навколишнього середовища, однак у випадку якщо його не годувати, і не надавати йому оптимальне освітлення, врожайність трохи зменшиться. Рівень ТГК високий і дорівнює 23%.

Марихуана АК- 48: Аромат і ефект

Ефект комбінації сатіви і індіки, бере на себе потужний ейфоричний і паровий стан. Можна чудово відпочити, так як сорт АК-48 дарує радість і змушує рухатися, особливо до холодильника. Солодко-фруктовий аромат з лимонним відтінком, відчувається в димі АК-48. Сорт конопель АК- 48 - це переважаюча indica і все ж поводиться як sativa. Одне застереження: це той ефект, який може майже буквально збити споживача з ніг.

Стрейн із потужним ефектом Winnie Pooh

Стрейн із потужним ефектом Winnie Pooh

Насіння коноплі Вінні Пух виділяються своєю сукупністю сатіви і індіки. Це стійкий нащадок сорту АК-47. Випущений Winnie Pooh за допомогою схрещування ефективних сортів Top Skunk 44 і AK-47 Feminised, українськими та іспанськими селекціонерами. Необхідно враховувати один момент, що каннабіс був виведений навмисно для північних країв, що дало рослині можливість відмінно пристосовуватися до жорстких умов. У разі нетерплячості гровера, даний сорт саме для нього. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Вінні Пух.

Насіння коноплі Вінні Пух: Вирощування і рекомендації

Під час цвітіння, що становить 7-9 тижнів, гібрид конопель Winnie Pooh має незвичайну легкість у вирощуванні. Порадує кожного гровера, як початківця в даному процесі, так і досвідченого садівника. Шишки простежуються в листі густі і великі.

З приводу врожаю можна відзначити наступне: може бути невисоким на відміну інших сортів, проте не поступається їм у якісних характеристиках і продуктивності. Зміст ТГК в коноплях Вінні Пух найвищий а саме 20%. Урожай можна збирати в середині або ж в кінці осені, в аутдорі.

Може використовуватися як для видобутку конопляного масла, також для виготовлення тросів і мотузок. Без сумніву, насіння конопель Winnie Pooh можуть бути пророщені і висаджені в город.

Марихуана Winnie Pooh: Аромат і ефект

Присмак і запах у Winnie Pooh привабливий і апельсиновий, безперечно знадобиться для цінителів екзотики і простих плодів. З огляду на те що даний сорт каннабісу містить сильний і потужний вплив, його можна вживати в лікарських цілях. Марихуана Вінні Пух знімає перенапруження, має заспокійливу властивість, як слабке снодійне для міцного сну.

Марихуана Cream 47 – незабутній солодкий смак і аромат

Марихуана Cream 47 – незабутній солодкий смак і аромат

Конопля Cream 47 - чудова робота селекціонерів, є гібридом популярної Cream Caramel і "елітного клону" AK-47. Отримана рослина, стала дійсно чимось особливим, так як Крем 47, перевершує багато подібних собі штамів в продуктивності, потужності а також ароматі. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб познайомитися з яскравим і незвичайним гібридом.

Характеристики конопель Крем 47

Cream 47 - це густий кущ, який має міцні гілки і стебла. Відрізняється потужною основою, тому рослина нарощує надзвичайно товсті і великі бутони, повністю покриті великою кількістю смоли. Відтінок марихуани Cream 47 може варіюватися під час цвітіння.

Вона може прийняти різні бузкові, сині та червоні колористики. Cream 47 фемінізований сорт, через що став надзвичайно популярним, в співтоваристві марихуани. Багато досвідчених гроверів, і просто любителі балують себе цим сортом, так як він має унікальні якості і смакові властивості.

Насіння коноплі Cream 47: Вирощування і рекомендації

Cream 47 може бути вирощений в закритому приміщенні або на відкритому повітрі, що робить його універсальним штамом для всіх гроверів. Високий імунітет і стійкість до атак цвілі - гідністьі Cream 47. Штам має великий плюс, проявляючи стійкість до раптових змін температури.

Для індаур розведення потрібні горщики ємністю 7 літрів і лампи ДНаТ 400 Вт. Для поливу правильніше використовувати якісну воду. Гроверу необхідно спостерігати за кислотністю грунту.

  • Коефіцієнт рН зобов'язаний бути в рамках 5,8-6,2.
  • Внутрішній урожай 500-650 грам з 1 м²;
  • Зовнішній урожай 500-750 грам з рослини;
  • Період цвітіння становить всього 9 тижнів;
  • Урожай збирати на початку жовтня.

Марихуана Cream 47: Аромат і ефект

Марихуана Cream 47 має дуже солодкий смак, в якому поєднуються землистий тон оригінального Cream Caramel і бриз прекрасно AK-47. Ефект досить сильний і жорсткий, непоганий баланс між енергією і розслабленням.

Дружній до новачків сорт Kalashnikova

Дружній до новачків сорт Kalashnikova

Сорт Kalashnikova (Калашнікова) вирощується безпосередньо в теплиці і є нокаутом sativa-indica, а також «дитиною» культових AK-47 і White Widow. Ці насіння забезпечать схід і відмінний результат для виробників, навіть якщо вони новачки в культивації. Рослини прості в догляді і вимагають лише базове технічне забезпечення, для досягнення найкращих ефектів.

Характеристики конопель Kalashnikova

Ефективність конопель Калашнікова неймовірна: рослина з сильною структурою формування бутонів, як в AK-47 і важкою смолистою якістю від White Widow. Ефект твердий, один-два удари, які починаються з indica. Рослина утворює дуже розгалужену форму куща. Закінчує колір тільки після 8 тижневого періоду і підходить для культивування, в будь-якому навколишньому середовищі.

Насіння коноплі Kalashnikova: Вирощування і рекомендації

Кущі Калашнікова не стають надмірно високими в закритому приміщенні і вважають за кращі системи SOG або ScrOG. При використанні даних методів не повинно виникнути ніяких проблем. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани сорту Калашнікова.

Вирощуючи коноплю Kalashnikova на відкритому повітрі, гровери повинні запланувати урожай до кінця вересня в північній півкулі. Посадка в травні ідеальна, оскільки на даний час рослина харчується сонцем, це дозволить каннабісу досягти висоти і якості. Не боїться морозів.

Основні параметри конопель Калашнікова

  • Генетика: AK-47, White Widow;
  • Цвітіння в приміщенні: 8 тижнів;
  • Виробництво всередині - 750 грам з 1 м²;
  • Добре підходить для sog або scrog;
  • Цвітіння у відкритому грунті: зріють до кінця вересня (Північна півкуля);
  • Урожай у відкритому просторі - 1000 грам з куща;
  • 60-140 см у висоту;
  • ТГК: 15,44%;
  • КБР: 0,17;
  • ЦБС: 0,02.

Марихуана Kalashnikova: Аромат і ефект

Ефект indica - сильний, тривалий, змішаний, складний. Застосовується в медицині для стимуляції апетиту і усуває біль. Має психоактивну дію.