У статті розповідається про сорти канабісу, що частково походять від Lowryder. Такі як Auto Great White Shark(Велика Біла Акула), Auto Speedy Gonzales, Auto Little Russian, Auto Jet-47, Auto Santa, Auto Kolobok, Auto Betty Boo, Auto Moscow, Auto Assasin, Auto White Russian, Auto Trojan, Auto Kush, Auto Mini Gun, Auto Great White.

Зміст

Auto Great White Shark або Велика Біла Акула

Auto Great White Shark або Велика Біла Акула

Автоквітучий регулярний сорт конопель Auto Great White Shark (Автоцвіт Велика біла акула) з величезним відсотком КБД. Батько з матір'ю даного сорту Lowryder і Great White залишили у спадок велику рунисту структуру, і запаморочливий ефект. Це неймовірна рослина вже встигла завоювати повагу, і стати кращим варіантом для гроверів світового рівня. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Велика біла акула.

Характеристики сорту конопель AGWS

Наші фахівці-генетики ретельно вивчають сорт

и конопель і вдосконалють. Згодом, роботи нашої лабораторії над Auto Great White Shark надають результативні якості:

  • Стійкість до будь-яких зовнішніх подразників навколишнього середовища;
  • Якісний урожай;
  • Період цвітіння не більше 60 днів;
  • Стійкий сатівний ефект.
  • Шишки густі, посипані білосніжними кристалами, і просочені смолою.

Також ефективний в медицині, лікуює основні недуги такі як мігрень, стрес, озноб.

Рекомендації по вирощуванню

Культивація може відбуватися як в аутдорі, так і в закритому просторі. Надайте кущам місце і об'ємні ємності, щоб коренева система могла «розвернутися». Тоді даний сорт віддячить господаря якісним і щільним урожаєм.

Ароматні якості, ефективність, вплив марихуани

Ефект від вживання заспокійливий, переважає сильно виражена сатіва.

Auto Speedy Gonzales - приголомшливий аромат суниці

Auto Speedy Gonzales - приголомшливий аромат суниці

Регулярний автоцвіт Auto Speedy Gonzales - «малюк шведської сім'ї» сортів New York Diesel, Shark і Lowryder. Дивлячись на його приголомшливі генетичні корені, можна вже припустити, що собою являє цей штам.

Вирощування і рекомендації сорту конопель Auto Speedy Gonzales

Кущі виростають невисокі, але люблять багато світла, так що встановлюйте потужні лампи, або висаджуйте рослини під теплим і яскравим сонцем. Марихуана Auto Speedy Gonzales не вибаглива в культивації, результативна як в замкнутих приміщеннях, так і в відкритих ґрунтах.

Багато гроверів рекомендують і з задоволенням вибирають у нас авто регулярні насіння конопель. Ми готові надати рекомендовані насіння марихуани Auto Speedy Gonzales, які можна купити і отримати бонус на GanjaSeeds.com.ua Даний сорт надає прекрасний урожай, до 60 грам з куща.

Ароматні якості і ефективність

Виділяється приголомшливим ароматом суниці. Це так розбурхує і чарує, що неможливо передати словами солодкість цього запаху. Конопля Авто Speedy Gonzales, не просто заспокоює, тіло розслабляється, а голова закликає подумати про найвищі цінності. Індіка безсумнівно дає про себе знати.

Auto Little Russian – компактна індіка

Auto Little Russian – компактна індіка

З'явився сорт конопель Auto Little Russian внаслідок схрещування рослин: Lowryder x White Russian. Потрібно пам'ятати, що куріння конопель не єдине її застосування. Насіння коноплі застосовуються в господарстві, досвідчені люди роблять волокна і міцні троси.

Характеристика конопель Auto Little Russian

Чудовий сорт марихуани Auto Little Russian (Маленький Російський Автоцвіт), в якому домінує індіка. Посадивши його на своїй території, ви зможете розраховувати, що вже на 75 добу зберете гарний урожай.

Крім того, з цих конопель готують апетитну конопляну олію, для використання в кулінарних і лікувальних цілях. У медицині сорт Auto Little Russian можна застосовувати як ліки для стимуляції апетиту. Рівень ТГК в даному сорті, становить 17%. Етап цвітіння триває 55 - 70 діб, після чого можна починати, збирати урожай.

Рекомендації по вирощуванню Авто Маленька Російська

Рослина не примхлива, і не відбере вашого зайвого інтересу, або часу. Однак результат вас приємно здивує- з одного куща можна отримати 58 - 99 грамів врожаю, саме тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Маленький Російський Автоцвіт. Якщо ви прийняли рішення ростити сорт в індорі, то потурбуйтеся про спеціалізовані фільтри, або інші методи провітрювання. Тому як аромат досить міцний і може залучити сусідський інтерес.

Рослина зовсім невисока, приблизно 75-86 см. Це дасть вам можливість не тривожитися, в разі якщо у вас немає власного городу, або, за великим рахунком- місця. Ви легко зможете ростити цю рослину у себе вдома, методом індаур, заздалегідь потурбувавшись про потужнє освітлення.

Ароматні якості і ефективність

Уже з першої затяжки можна відчути приплив сил і відчуття ейфорії, це допоможе відновити сили після непростого трудового дня. Ефект приголомшливий, порадує навіть самого завзятого і строго цінителя.

Auto Jet-47 – переважно сативний штам

Auto Jet-47 – переважно сативний штам

Що собою передбачає сорт конопель Auto Jet- 47. Це потужний сорт, який уклав в собі генетичні напрямки кращих сортів на планеті. Насіння автоквітучих конопель Auto Jet- 47 придбані внаслідок схрещування наступних сортів: Lowryder 2, АК-47, WhiteWidow. Такий гармонійний «пазл», дозволив сформувати чудовий сорт рослини, який здатний нарощувати значну кількість смолистих шишок. Генетика цієї рослини уклала в себе кращі властивості сатіви і рудераліса.

Характеристики конопель Авто Джет - 47

Кущ сорту Auto Jet- 47 годиться для вирощування в різних обставинах: в розкритій землі, в замкнутому приміщенні, в теплиці. Етап цвітіння становить, як мінімум 67 діб. Результативність врожаю 50-65 грам з рослини.

Є регулярною автоквітучою рослиною, ступінь ТГК якої становить 19%, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Джет- 47. Висота в аутдорі може досягати 120 см.

Рекомендації по догляду за автоцветущім Jet- 47

Сама рослина Jet- 47 зовні прекрасна і незвичайна. Тому якщо ви віддасте перевагу їй як прикрасі вашого внутрішнього урбаністичного житла, то вас вона точно не розчарує. Вельми легка в культивації, маючи стабільний імунітет до незапланованих помилок новачка, які він може допустити.

Ароматні переваги і ефект конопель Jet- 47

Аромат у кінцевого продукту досить привабливий і ніжний. При застосуванні коноплі проявляє встановлений вплив в мозкову роботу мозку. Даний сорт володіє якістю дарувати енергію і певну ейфорію, що принесе слідом за собою, солодке задоволення від фруктового запаху.

Auto Santa - позитивний і надихаючий вплив

Auto Santa - позитивний і надихаючий вплив

Авто Санта - це регулярний автоквітучий сорт марихуани, який встиг сподобатися, і завоювати власну перевагу в колах гроверів. Він ввібрав в себе найбільш прекрасні властивості прадідів, при цьому знайшов власну виразність і характер. Генетика у нього просто чудова: LowRyder # 2 x SuperSkunk x White Russian х Jet-47. Багато гроверів рекомендують купити насіння марихуани Auto Santa, так як це- один з найпотужніших штамів на нашій планеті.

Вирощування і рекомендації

Культивація рослини не вимагає ретельної підготовки, однак існують загальноприйняті правила, які допоможуть розкрити потенціал даного сорту. Етап цвітіння у нього досить невеликий, становить всього 60 діб. Це не може не радувати, тому, як за один сезон можна кілька разів висадити насіння конопель. Зовні кущ цілком покритий кристалами, переливається на світлі, що радує і розчулює гровера.

Урожай автоквітучих конопель Auto Santa середній, становить 20 - 50 грамів з рослини. Збирати врожай можна вже через 2 місяці після висадки насіння. Зміст ТГК високий, становить 15-20%. Висота рослини становить 40 - 80 см. Завдяки своїм розмірам приховує своє існування від чужих очей. Підійде відмінно як досвідченому садівнику, так і новачкові в коноплярстві. Виростити «святий» кущ під силу кожному, хто має невеликий навик в даному процесі. Однак сорт Auto Santa годиться і для того, хто хоче вчитися і тільки починає своє знайомство з розумними рослинами.

Ароматні якості і ефективність

Розпізнати цю рослину дуже легко, по його фруктовому аромату. Зовні виразний своїми витонченими бутонами, і щільними непроникними суцвіттями.

Ефект від марихуани Auto Santa позитивний і надихаючий. Одна затяжка може послабити внутрішній негатив, і допомогти забути все хвилювання. Користуватися можна в будь-який час доби. Дуже добре підходить в якості релаксанта після трудового дня.

Auto Kolobok - годиться початківцям і майстерним садівникам

Auto Kolobok - годиться початківцям і майстерним садівникам

Auto Kolobok (Авто Колобок) являє собою прекрасний, високоякісний сорт марихуани. Виник внаслідок схрещування наступних рослин: АК-47 і Lowryder. Фанати вищеназваних сортів зможуть впевнено вибирати і ростити у себе Auto Kolobok.

Чудово годиться початківцям і майстерним садівникам. Автоквітучий сорт конопель Колобок може використовуватися в господарстві, в щоденному використанні, а також в галузі медицини.

Вирощування і рекомендації

Сорт передбачає собою гармонійну сукупність сатіви і індіки. Фаза цвітіння не припиняється приблизно 7 - 8 тижнів. Збір врожаю автоквітучого регулярного сорту Колобок здійснюється через 9 - 11 тижнів після посадки насіння.

У будь-якому випадку рослини порадують вас прекрасним урожаєм. Багато гроверів воліють даний сорт в якості «ласощів», і рекомендують купити насіння марихуани Авто Колобок.

Ароматні властивості і ефективність

Запах в період цвітіння Auto Kolobok досить міцний, тому в разі якщо ви наважилися ростити його у себе в оселі, рекомендуємо подумати про організацію очищення повітря, так як міцний аромат має можливість залучити сторонній інтерес. Ефект здатний розслабити і довго утримується за рахунок високого рівня ТГК.

Auto Betty Boo - як маленьке дерево на вигляд

Auto Betty Boo - як маленьке дерево на вигляд

Як же важко вибрати один сорт марихуани, з стількох, що існують на сьогодні. Зазвичай ми підбираємо під себе зручний сорт, щоб наші просторові і фінансові можливості, збігалися з вимогами рослини. Ми рекомендуємо вам познайомитися з цим сортом і купити насіння марихуани Авто Бетті Бу. Цей штам унікальний, і залишить про себе прекрасний слід врожаю, і приємні спогади.

Auto Betty Boo: Рекомендації по вирощуванню

Каннабіс Auto Betty Boo був створений шляхом схрещування Мазар і Lowryder і Lowryder # 2. Неповторний Betty Boo передбачає собою цікаву рослину, яка є однією з найбільш крихітних сортів. Основна характерна риса рослини - це її невелике зростання. Досягає приблизно 27-30 см, не більше. Врожаї з рослини не особливо великі, становлять близько 30 грам.

Не дивлячись на малу кількість врожаю якісний продукт може порадувати своїми сходами. Внаслідок цього даний сорт марихуани стане в нагоді початківцям гроверам. Вирощувати Betty Boo можна як в аутдорі, так і в індорі, рослина пристосовується до будь-яких умов вирощування. Етап цвітіння приблизно 50-60 діб.

Потрібно відзначити, що даний сорт виглядає як маленьке дерево. На відміну від класичних штамів.

Ароматичні якості і ефективність

Auto Betty Boo має солодкуватий присмак, привабливий запах і дійсно міцнй ефект.

Auto Moscow або Москва

Auto Moscow або Москва

Конопля Auto Moscow (Москва автоквіт) - чудовий штам, який отримав свою особливу популярність, з величезної кількості видів сортів каннабісу. Є автоквітучим, а також регулярним сортом конопель. Вийшов внаслідок кросу генетики Lowryder # 2 з Білим Руським. Період цвітіння варіюється від 8 до 10 тижнів. Урожай можна отримати через 3 місяці, за цей час кущі наберуться шишок і покриються кристалами.

Основні характеристики марихуани

Сама рослина гілляста, і щедро укутана смолистими бутонами, що ще раз підтверджує корисність і унікальність даного сорту. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Moscow, щоб ви самостійно познайомилися, і пізнали глибину даного сорту.

Зростання у кущів звичайне, таким чином, рослини не будуть притягувати зайвого інтересу. Марихуана Auto Moscow витончена, з дуже цікавою структурою будови, її можна використовувати як декоративну рослину.

Вирощування і рекомендації конопель

Добре росте як в аутдорі, так і в індорі, в теплиці. Внаслідок того, що даний штам бездоганний, стане в нагоді для того, хто хоче підвищити власне виробництво. Єдине, на що потрібно звернути увагу, це на міцний аромат під час цвітіння.

Потурбуйтеся про те, щоб були спеціальні вугільні фільтри, за якими потрібно стежити, і контролювати забрудненість. У аутдорі варто бути також обережним, ваші сусіди можуть відчути незвичайний аромат, а після зацікавитися рослиною.

Ароматичні властивості і ефективність

Розслабляючий ефект приходить несподівано. При вдиху дим стає терпким, при цьому запах дуже сильний.

Auto Assasin – убивчий ефект

Auto Assasin – убивчий ефект

Сорт Auto Assasin (Авто Ассасин) володіє особливим найменуванням «злочинець» - це нереальний сорт каннабісу, який має потужну генетичну структуру. У даному сорті переважає сатіва, ознаки якої спостерігаються в зовнішньому вигляді, і відчуваються у впливі. У процесі схрещування фахівці використовували неповторні сорти AK 47 і Lowryder.

Їх домінантна лінія сатіви, дозволяє отримати в результаті чистокровних Ассасин, яка припала до душі любителям натхнення, і креативного мислення. Досвідчені гровери з усього світу рекомендують купити насіння марихуани Auto Assasin, щоб познайомитися з рослиною, яка таїть в глибині свого коріння дивну властивість, і якість.

Основні параметри конопель Auto Assasin

  • Висота: 20-60 см;
  • Час врожаю: 65 днів;
  • Прибутковість: 15-40 грам з куща;
  • Урожай з 1 м2: 550-650 грам;
  • 19% - рівень ТГК.

Auto Assasin: Вирощування і рекомендації

Сорт Авто Assasin має низьку висоту, рослина може вирости максимум до 60 см. Крім того кущ має неповторну основну колу, яка гарно переливається множинними квітами. Високий ступінь ТГК видає себе кристалами, які утворюються на смолистих шишках.

Кущі видають міцний і захоплюючий аромат. З 1 м2 можливо отримати до 700 грам. Такий відмінний результат можна отримати за 9 тижнів. Ростити даний сорт можливо закритим методом, і відкритим. Можна застосовувати в терапії, як і інші медичні сорти конопель.

Марихуана Auto Assasin: Аромат і ефект

Незрозумілий ефект - вбиває відразу без «прелюдій». Ласкавий приємний аромат, чарівно спокушає під час куріння.

Auto White Russian - стійкий і практичний

Auto White Russian - стійкий і практичний

Автоквітучий сорт Білий російський - улюблений сорт каннабісу в усьому світі. Даний штам виведений за допомогою схрещування таких сортів як Lowryder і White Russian. Кущі даного сорту дуже добре виглядають, і надають чудовий результат. Урожай відрізняється щільністю бутонів, які ви зберете по закінченню всього періоду цвітіння. Ці шишки буквально просякнуті смолою, і ваблять володаря своїм яскраво вираженим ароматом марихуани.

Основні характеристики конопель

В основному рослина витримана і стійка, новачки гровери абсолютно вільно можуть без проблем виростити Auto White Russian. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту, щоб вільно оволодіти мистецтвом вирощування з його допомогою. Квітучий період становить близько 70 - 80 днів, і за правилом, зростає у висоту 40 - 60 см.

Насіння коноплі Auto White Russian: Вирощування і рекомендації

В кінці всього життєвого циклу рослина починає грайливо показувати свою шикарність, а також демонструє щільність основної коли. Даний штам не вередливий, але вимагає поваги, і уважного підходу. Регулярний сорт Auto White Russian добре розвивається в 7 літрових контейнерах, і не вимагає особливої уваги.

Auto White Russian витримує морозні удари, і стійкий до паразитів, але остерігайтеся цвілі і грибків, які можуть виникнути внаслідок непогоди (особливо коли підвищена вологість). Вирощуючи в приміщенні, ймовірність таких труднощів значно зменшується, але все ж слід стежити за рівнем вологості, особливо в період цвітіння.

Марихуана Авто Біла Російська: Аромат і ефект

Уже після конопель, а вірніше, після вдихання диму, ви знайдете потужний і тривалий ефект. Дим може бути трохи грубим, але аромат і смак Auto White Russian непередаючий і яскраво запам'ятовується.

Сорт конопель Auto Trojan - ароматна екзотика

Сорт конопель Auto Trojan - ароматна екзотика

Звісно ж сорт конопель Auto Trojan (Авто Троян), в якому міститься багато позитивних сторін. Це саме той сорт, яким можна похвалитися перед своїми побратимами. По-перше, необхідно відзначити його високу стійкість. Потрібно також згадати- його селекція була досить складна, він почав своє життя з кросу NYC Diesel, Lowryder 1, Lowryder 2.

Це безумовно три гідних генетичних батьки, які говорять самі за себе. Така сумарна насиченість гібрида надає прекрасний запах екзотики, нагадуючи достиглі і солодкі цитруси. Має релаксаційні властивості. Демонструє щільні відгалуження, які забезпечують володаря гідним урожаєм.

Основні параметри конопель Auto Trojan

  • З однієї рослини можна зібрати 30 - 50 грам, і більш;
  • Середній вміст ТГК: 10 - 15%;
  • Період цвітіння триває близько 9 тижнів;
  • Вирощування усіма методами.

Насіння коноплі Auto Trojan: Вирощування і рекомендації

Урожайність конопель Авто Троян була успадкована від NYC Diesel і виробляє великі і пишні бутони. Це означає, що рослина дає дуже вражаючий урожай для свого крихітного зростання. Для тих, хто обмежений у просторі, але бажає отримати багато якісних шишок, сорт Auto Trojan ідеально підходить для цього.

Багато гроверів рекомендують купити насіння марихуани Авто Троян, так як рослина не сильно вимоглива, але має власний характер. Стійкість даного сорту просто зашкалює, його можна культивувати будь-якими відомими методами, і в результаті отримати бажане.

Запах в період цвітіння досить міцний. Якщо ви прийняли рішення ростити його в замкнутому приміщенні, то насамперед потрібно подумати про спеціалізовані фільтри очищення повітря.

Марихуана Авто Троян: Аромат і ефект

Розслабляючий ефект індіки, має різноманітні сторони в своєму впливі. Присутнє відчуття, що нагадує смакові якості, як у сорту NYC Diesel з екзотичним акцентом зрілого грейпфрута.

Кам'яний вплив піднімає настрій, надаючи церебральний ефект. Цей штам має запах лимона, грейпфрута і невеликий відтінок палива. Тривала дія упорядковує свідомість, а також вводить тіло в релаксацію. Ідеально підходить для людей з намірами вирощувати марихуану в короткий проміжок часу.

Auto Kush – відома автоквітуча індіка

Auto Kush – відома автоквітуча індіка

Цей варіант вважається чудовим сортом марихуани, який завоював повагу багатьох гроверів. Його унікальні властивості і риси, дозволяють використовувати даний сорт, як універсальний засіб. З'явилася ця рослина в результаті кросу HindiKush і Lowryder # 2.

Володіє активним розвитком, виділяється своїми прекрасними суцвіттями, просоченими смолою. Даний фактор дає можливість отримати ідеальний урожай, і продегустувати високоякісний ефект. Даний штам - це регулярна автоквітуча індіка.

Догляд за коноплями Auto Kush

Ростити Auto Kush можна методом закритого і відкритого грунту. Чудовим вибором місця, стане теплиця, де рослина зможе вирости, і забезпечити власника чудовим урожаєм. Саме тому, ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Куш.

Аромат досить потужний, а значить, потрібно заздалегідь потурбуватися про фільтрації запаху, якщо ви зібралися культивувати даний сорт в індорі. Проміжок цвітіння від 7 до 9 тижнів. Збирати врожай можна вже через 2,5 місяця. Вибираючи сорт Auto Kush можна опанувати безцінними знаннями, а також отримати результативний урожай за короткий період часу.

Характеристика конопель Auto Kush

Марихуана Auto Kush вельми витончена рослина, яке приваблює своїм запахом, і незвичайним казковим видом. Ви отримаєте насолоду не тільки від його врожаю, а й від самого вирощування. У період цвітіння, кущ забарвлюється в пурпурові кольори.

Даний штам використовують в терапевтичних цілях, як і інші медичні сорти конопель. Індіка знімає біль, це знають цілителі і лікарі з усього світу, тому вживайте даний сорт, як медичний препарат, якщо є дана потреба.

Ароматні якості і ефективність

Ефективність ідеальна, незважаючи на перевагу індіки, дана конопля проявляє незвичайний вплив на мислення, однак тіло не кам'яніє. Присутній сильний аромат фруктів, дуже приємний і насичений.

Auto Mini Gun – компактний та потужний

Auto Mini Gun – компактний та потужний

Максимально сильний автоквітучий штам Auto Mini Gun, передбачає собою крос Lowryder # 2 з Joint Doctor і AK-47. Досягає одного метра, стеблинки смоляні, що говорить про притаманності і корисності рослини. Багато гроверів воліють даний штам, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Міні Ган, для знайомства з цією чарівною рослиною особисто.

Характеристика сорту Auto Mini Gun

За зовнішньою характеристикою Auto Mini Gun особливою увагою не зацікавлює. Відтінок не особливо помітний і можливо навіть, непривабливий. Хоча врожай виходить досить не поганий. Не слід забувати, що насіння конопель припускають особливу значимість. З них можна отримати відмінну конопляну олію, або використовувати в якості харчування для рибок і птахів.

Вагому позицію займає сорт в медицині, а також у виробах натуральної косметики. Одним словом про переваги конопель можна говорити дуже довго. Сорт Auto Mini Gun вважається продуктивним, і в разі якщо ви зупините свій вибір на ньому, незабаром він вам підтвердить, що ви не даремно витратили на нього свій час, старання і ресурси.

Догляд за коноплями Auto Mini Gun

Проміжок цвітіння Auto Mini Gun 7 тижнів, а чекати урожай можна через 2 з хвостиком місяці, з моменту висадки. Згідно характеру, рослина не вибаглива і не зажадає особливого ставлення до себе. Відмінно розвивається як в аутдорі, так і в закритому приміщенні, в оранжереї, парнику.

Незважаючи на свій невеликий зріст, має пишну і досить таки величезну конструкцію куща. Аромат в період цвітіння випромінює досить потужний, тому якщо ви вирощуєте рослини в прикритому приміщенні, то потурбуйтеся про спеціалізовані фільтри. Вони зуміють очистити повітряний простір, і допоможуть відвернути увагу цікавих сусідів.

Це прекрасна рослина познайомить вас з усіма аспектами вирощування конопель. Тому не переживайте за свій особистий простір, марихуана Авто Міні Ган, не змусить вас хвилюватися, чи проводити занадто багато часу з нею.

Ефективний вплив і ароматні якості

Можна отримати заспокійливий ефект, під час вживання, що добре допомагає після трудового дня.

Auto Great White - міць і сила

Auto Great White - міць і сила

Максимально ідеальний і потужний сорт конопель Auto Great White зі значним ступенем КДБ. Передбачає собою крос Lowryder з Joint Doctor і Great White Shark. Рослина має великі листки, які щільно вкриті смолистими шишками, що володіють білосніжним відтінком. Розмір рослини досить маленький: в висоту коноплі виростають приблизно до метра.

Основні характеристики марихуани

Рівень ТКГ середній, сама рослина достатньо не вибаглива і не норовлива в процесі догляду та культивації. Ростити її можна і в розкритому грунті, в прикритому приміщенні, в оранжереї. Вона не принесе особливого клопоту, навіть в разі якщо ви тільки думаєте над тим, щоб почати свою «конопляну справу».

Auto Great White витончена і незвичайна рослина, яка прикрасить вашу кімнату, або сад, і не зацікавить сторонніх осіб. Тому зможете ростити його як безпосередню декорацію, йдучи від непотрібних питань знайомих. Конопляні насіння знадобляться і в господарстві, як харчування тварин або ж для отримання конопляного масла.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Сорт передбачає собою присутність потужного аромату, з цієї причини якщо ви вирощуєте його в закритому приміщенні, то краще за все мати в наявності спеціальні фільтри. Особливо вони важливі для тих гроверів, які не бажають зацікавлювати цікавих сусідів, і знайомих.

Урожай з Auto Great White відносно не великий, хоча дуже якісний і дієвий, так як безпосередньо сорт вважається досить потужним, і добре функціонуючим. Проміжок цвітіння з етапу висадки триває від 7 до 9 тижнів. Це дуже короткий термін дозрівання, як для такої прекрасної рослини, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Great White.

Ароматні якості і ефективність

У даному сорті присутній розслабляючий ефект. На видиху відчувається терпкість.