Для новачків рекомендуємо вибирати спори B +, тому що по вирощуванню вони не важкі. Вже потім, з досвідом можна приступати вирощувати інші гриби такі як Albino A + або Panaeolus Tropicalis, вони будуть складнішими у вирощуванні.

Зміст

Як культивувати і розводити псилоцибінові гриби? Якщо хочете виростити галюциногенні гриби перший раз, вам необхідно буде купити спори або ж готовий міцелій.

Спори галюциногенних грибів

І все ж, де придбати спори, гриби?

Різниці в покупці різних спор особливо немає, так як методи культивування майже однакові. Наша команда Ganja Seeds представляє продукцію у вигляді відбитку.

Відбиток психотропного гриба:

  • споровий відбиток здатний зберігатися декілька років;
  • відправка проводиться звичайним листом;
  • застосовуючи відбиток для інокуляції чашки Петрі з живильним середовищем, вистачить на багато разів, так як для інокуляції достатньо зішкребти маленьке число спор.

У нас покупці знаходять виключно стерильні, нові і високоякісні спорові відбитки псилоцибінових грибів. Ми перевірені партнери на ринку, що дозволило зарекомендувати себе з найкращого боку.

Тільки у нас великий асортимент продукції в інтернет-магазині Ganja Seeds - спори псилоцибінових грибів

У нас кожен покупець зможе придбати спори псилоцибінових грибів, субстрати, комплект для культивації грибів з нульової позначки і інші супутні продукти.

Весь матеріал і дані сорти, які є в компанії Ganja Seeds, застосовуються тільки в інтересах ознайомлення з даними, і ніяк не несе ту чи іншу пропаганду.