Auto Cheese - це автоквітучий, фемінізований варіант унікального штаму Cheese. Даний сорт був придбаний внаслідок схрещування найбільш корисних автоквітучих сортів: Ruderalis, Hindu Kush, Skunk, Auto Critical +. У даній різновидності складу залишився специфічний присмак вихідної рослини - Cheese. Від інших батьків каннабіс придбав, велике зростання і ефективність. Штам отримав нагороду премії, яка відбулася в 2014 г «Copa Expogrow», в номінації «Кращий Гашиш». Досвідчені гровери рекомендують замовити насіння марихуани Авто Чіз, щоб «випробувати сирного лідера».

Зміст

Характеристики конопель Auto Cheese

Auto Cheese
  • Auto Cheese 100% автоквітучий сорт;
  • Прекрасний урожай, від 50 до 75 грам з одного куща, і 400 - 500 грам з 1м2; Період цвітіння 60 - 70 днів з моменту проростання;
  • Висота рослини в середньому від 80 см до 1м.

Вирощування насіння конопель Авто Чіз

Деякі гровери ствердно повідомляють, що виростити сорт конопель Auto Cheese в приміщенні - немислима і не рентабельна дія. У самому процесі вирощування, необхідно застосовувати свої навички, використовуючи індаур метод. Сильний сирний запах легко і просто можна усунути за допомогою режимів фільтрації. Вугільні фільтри з максимальною точністю усувають виниклу проблему.

Автоквіти Auto Cheese включають в себе значні психотропні елементи, ніж оригінал. Внаслідок цього, Auto Cheese є не тільки одним з найбільш потужних автоквітучих сортів каннабісу, але і легко може скласти конкуренцію фотоперіодним варіантам. Висота рослини дає можливість вирощувати в невеликих кімнатах. Рослина є невимогливою, тому Авто Чіз, простий у догляді за собою.

Марихуана Auto Cheese: Аромат і ефект

Сорт конопель Auto Cheese має запах та смакові властивості, взяті з унікального Cheese. Після Auto Cheese залишається солодкий присмак. Сильний вплив виражається в фізичному стані.