У статті розповідається про сканкові фемінізовані гібриди. Такі як Jamaican Orange Skunk, Skunk x Great White Shark, Skunk х Early Skunk, Sensi Skunk, Skunk #11.

Зміст

Неповторний сорт Jamaican Orange Skunk

Неповторний сорт Jamaican Orange Skunk

Jamaican Orange Skunk - чудовий, стійкий і неповторний сорт прямо з Ямайки. Гібрид конопель був виведений внаслідок схрещування сортів з непростою генетикою. Тому він і відрізняється високою врожайністю, при цьому листя в кінцевому підсумку набувають морквяний відтінок, що видає всю силу і енергію Ямайки.

Можна використовувати насіння даного сорту як корм для рибок, папуг. Jamaican Orange Skunk застосовується в якості компонентів, для косметичних виробів і ароматичних масел. Цей сорт вкрай корисний, як в щоденному використанні, так і в лікувальних цілях.

Вирощування і рекомендації Jamaican Orange Skunk

Jamaican Orange Skunk дає відмінний урожай високої якості, що порадує безліч гроверів. Даний сорт конопель компактних розмірів. Розквітає в процесі 2 місяців, урожай приносить у вересні або середині жовтня. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Jamaican Orange Skunk, щоб познайомитися з магією і чарами Ямайки.

Основні параметри конопель

  • Indica / Sativa - сорт;
  • 65 днів кольору;
  • ТГК - 15;
  • Приносить 400-500 грам з 1 м².

Марихуана Jamaican Orange Skunk: Аромат і ефект

Jamaican Orange Skunk має вражаючий скомбінований ефект, ніжний присмак із заспокійливим запахом апельсина і станом релаксації. Пахне солоденькою помаранчевою цукеркою.

Лікарський штам Skunk x Great White Shark

Лікарський штам Skunk x Great White Shark

Якщо проростити насіння даного сорту, можна отримати першосортну лікарську рослину, з кам'яним ефектом як океан, маючи відміний аромат. Цей сорт фемінізований, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даної версії.

Skunk x Great White Shark: Вирощування і рекомендації

Використовуються горщики на 15 літрів, при вирощуванні в приміщенні. Удобрюємо грунт такими основними добривами як перліт, біогумус, доломітове вапно. Рівень pH на останній стадії 6,5. Урожай з зрілої рослини становить 600 - 700 грам з 1 м маючи високий рівень ТГК - 15%.

Примітка:

  • Розмір гроубокса мінімум - 60x60x170 (або брати 90-й);
  • Sunmaster Днат, ЕМПР Phillips, МГЛ BLV - 400 Вт;
  • Култюб;
  • Вентиляція 150 м3 / год;
  • Фільтрована вода зі значенням 120-180 ppm.

Рослина з 9 тижневим періодом, яка має 70% індіки і 30% сатіви.

Аромат і ефект марихуани

Сильний і потужний ефект з солодким смаком. Незабутній аромат солодкої цукерки.

Стрейн для новачків Skunk х Early Skunk

Стрейн для новачків Skunk х Early Skunk

Індіка- домінуючий ген в гібриді Skunk х Early Skunk - рослина високої якості з більш коротким цвітіння і великим урожаєм. Його легкість у вирощуванні робить його ідеальним для новачків, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. Важкі смолисті бруньки порадують досвідчених гроверів. Добре підходить для закритого та зовнішнього вирощування. Смакові й ароматичні властивості нагадують бриз фруктів і спецій.

Насіння коноплі Skunk x Early Skunk: Вирощування і рекомендації

  • Час цвітіння: 7-8 тижнів;
  • Аутдор і індаур метод культивації;
  • 65% індіка;
  • 35% сатіва.

Кущі Skunk x Early Skunk виростають до 1 метра в оптимальному грунті. Рослина нарощує множинні бутони, пахучі різко-солодкими, запашними відтінками. Сорт не боїться цвілі, грибкових захворювань, йому не страшні атаки комах-шкідників. Легко витримує температурні перепади. Рослина віддає перевагу освітленню в гарячому ясному кліматі. Гровер повинен забезпечити рослині пристойне освітлення, з лампами 400 Вт HPS + 125 Вт CFL.

Аромат і ефект марихуани Skunk x Early Skunk

Сорту Skunk x Early Skunk властивий привабливий солодкуватий присмак з ноткою гостроти. Надає комбінований ефект, в якому злагоджено поєднує фізичне заспокоєння і чіткість ідей. Намагайтеся підготувати запас бутербродів або кексів заздалегідь, так як до закінчення дії безсумнівно захочеться поїсти.

Швидкоцвітучі врожайні коноплі Sensi Skunk

Швидкоцвітучі врожайні коноплі Sensi Skunk

Це істинної селекції штам, який містить оригінальні гени Skunk і Afghani. Був визнаний як перший, по-справжньому стабільний гібрид каннабісу. Sensi Skunk легко вирощується усіма методами, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Сенсі Сканк.

Характеристики конопель Sensi Skunk

Характеризується великим листям, як віяло, і невеликими міжвузллями. На Sensi Skunk виростають щільні і важкі шишки незвичайної форми і великі листи, що дозволяє перешкоджати циркуляції повітря. Стійкий до цвілі і легкий в культивації.

Насіння коноплі Sensi Skunk: Вирощування і рекомендації

Швидкий колір рослини Sensi Skunk дає можливість зручно доглядати, не докладаючи особливих зусиль. Під час зрілості врожаю, можна зібрати великі бутони. Добре росте на відкритому просторі під сонцем, в помірному кліматі. Така фемка цвіте всього 50 днів, що чудово підходить для комерції. Утворює дуже смолисті і компактні шишки. Цей сорт каннабісу по зубам початківцям і гроверам з досвідом.

Основні параметри конопель

  • Цвітіння: 45-50 днів, кінець фази - середина жовтня;
  • Висота: 100-300 см;
  • Урожайність в приміщенні з 1 м² 350-500 грам;
  • Відкрита врожайність: 600-800 грам з куща.

Аромат і ефект марихуани Сенсі Сканк

Сорт каннабісу Sensi Skunk з густим ароматним смаком, в якому виражені нотки цитрусів і сандалового дерева. Солодкий пекучий skunky смак і запах з сильним глибоко розслаблюючим indica ефектом. Вплив потужній і заспокійливий. Неодмінно рекомендується використовувати ввечері після важкого дня.

Смолистий Skunk #11

Смолистий Skunk #11

Генетика Skunk # 11 успадкувала міцний плідний генотип рослини, а також великий потенціал. Вирощується усіма способами. Фенотип рослини прогнозує чудовий урожай і густі шишки просочені смолою. Необхідно удобрювати рослину додатковими добавками, при цьому рекомендується спочатку підготувати грунт.

Надаючи кущу всі необхідні умови, одночасно правильно доглядаючи, можна насолодитися урожаєм і смаковими властивостями. Потрібно використовувати горщики об'ємом в 7 літрів і більше.

  • У період вегетації гроверу слід дотримуватися міри ЄС - 1,2.
  • У період цвітіння коефіцієнт збільшити до 1,8-2,0.

По закінченню цвітіння Skunk # 11 можна збільшити ЄС в 0,2 поділу. Істотну значимість представляє рН води близько 5,8-6,2.

Аромат і ефект марихуани Сканк # 11

У каннабісу Skunk # 11 присутні аромати сиру, пахне квітками з відтінками цитрусу. Дана високоякісна рослина забезпечує дуже радісним ефектом. Дія заповнює голову приємними відчуттями розслаблення.