Останнім часом попит на гідний контент про коноплю незмінно зростає. Растамани, коноплярі організовують клуби інтересів, віртуальні канна-ком'юніті, активно спілкуються на спеціалізованих форумах, звично читають тематичну літературу. Вони точно знають, що куріння конопель в нашій країні протизаконно. А ви? Це стосується вирощування і розповсюдження. Важливо! Продаж насіння конопель абсолютно легальний. Тому наш інтернет-магазин працює виключно в правовому полі, нічого не порушуючи. Подальші дії з отриманим насінням - власна відповідальність покупця.

Зміст

Мета купівлі

Семена марихуаны

Звичайно, безглуздо реалізовувати продукт, наступні дії з яким виявляються апріорі протизаконними. «Горішки» канабісу не містять психоактивних речовин до моменту «перетворення» в рослини. Тому виробництво олії, застосування у виготовленні косметики, рибної підгодівлі - абсолютно законні дії. Купити насіння конопель можна за оптовими або роздрібними цінами. Пряма залежність від виділеного бюджету.

Асортиментний ряд

Якщо швидко вивчити запропонований на нашому торговому майданчику асортимент, кидається в очі різноманіття цін. Цьому є цілком логічне пояснення, яке випливає з існуючих відмінностей реалізованих позицій:

  • виробник;
  • сорт;
  • тип цвітіння;
  • регулярні або фемінізовані;
  • рідкість штаму.

Є ще кілька дрібніших факторів, що визначають підсумкову вартість, але досить розуміння ціноутворення, спираючись на перелічені вище. Наприклад, виробник Ganja Seeds пропонує аналогічні багатьом західноєвропейським сідбанкам сорти за значно привабливішою ціною. Причина полягає в більш низькій вартості витратних матеріалів (грунт, добрива та ін.), в порівнянні з тарифікаційної сіткою ЄС. Що стосується автоквітучих штамів, вони дорожче через більший обсяг роботи селекціонерів. Це саме можна сказати при порівнянні регулярів з фотіками. Останні вимагають значніші зусилля від брідерів.

Як зробити покупку

В інтернет-магазині Ganja Seeds це зробити інтуїтивно просто навіть абсолютним дебютантам. Всього пара кліків і заявка оформлена. Далі робимо оплату і чекаємо бажану посилку обраною заздалегідь службою доставки.