Від кожного власного прародителя сорту конопель Russian Widow (Російська Вдова), дісталися в спадщину найбільш кращі якості і властивості. Ростити рослину можна як у відкритому місці, так і в закритому приміщенні.

Тільки лише потрібно взяти до відома один момент - ця рослина не завжди стійка, вірогідні окремі зміни і відмінності. Однак це не впливає на якість конопель Russian Widow. Чому ми і рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель Російська Вдова.

Може бути корисний і в господарстві, якщо використовувати у виготовленні продуктів харчування, наприклад, конопляного масла. Крім цього, рослини марихуани прикрашають житло або житлоплощу, додадуть унікальності внутрішньому урбаністичному інтер'єру.

Зміст

Насіння коноплі Russian Widow: Вирощування і рекомендації

Russian Widow

Етап цвітіння сорту конопель Russian Widow триває близько 8-9 тижнів. Зміст ТГК доходить до 20%. Збирати врожай можна в середині жовтня, продукт прекрасний і ефективний, виходить близько 350-400 грам з 1 м².

Марихуана Russian Widow: Аромат і ефект

Присутній в даному сорті пряний присмак, який відчувається при вдиху і видиху. Ефект психоактивного характеру не залишить вас довгий час в спокої.

Медичне застосування марихуани Російська Вдова

Як і інші медичні сорти конопель, Russian Widow має можливість вільно застосовуватися в медицині. За допомогою каннабісу Russian Widow борються проти з больовими порогами, відчуття нудоти, депресії. Оптимальний (лікарський) засіб, якщо інші препарати неефективні.