Бізнес з продажу насіння марихуани набирає обертів, так як він не порушує законодавство, приносить гарний прибуток і ним приємно займатися, що дуже важливо для підприємців. Якщо ввести в пошукову систему «магазин насіння канабісу», то ви побачите десятки сторінок з сайтами, на яких можна замовити насіння. У одного продукція виявиться неоригінальною, інший не зможе гарантувати конфіденційність і безпеку, третій запропонує убогий асортимент - це тільки деякі недоліки продавців, які в першу чергу приходять в голову. Якщо вам цікаво, що потрібно враховувати при виборі постачальника насіння, не закривайте цю статтю.

Зміст

Критерії вибору інтернет-магазину насіння марихуани

Спочатку коротко пройдемося по важливих пунктам, а потім детально їх розкриємо:

  • Гарна репутація;
  • Якісна продукція;
  • Широкий асортимент;
  • Безпека і конфіденційність;
  • Помірні ціни.

Розкривати характеристики будемо на прикладі онлайн-магазину «GanjaSeeds», який, на нашу думку, відповідає всім параметрам.

Гарна репутація

Якщо компанії 2 місяці, у неї немає ні історії, ні відгуків, ні налагодженої бази задоволених клієнтів, то краще обходити цей магазин стороною. Ймовірно, вам або надішлють погані сємки, або зовсім перестануть відповідати після переказу грошей. Звичайно, це може бути молода перспективна компанія, якій потрібна підтримка, однак давайте подумаємо в першу чергу про себе, а не про молодих незнайомців. Ніхто гроші не поверне, якщо ви натрапите на шахраїв, тому краще звертатися в перевірені місця.

Команду «GanjaSeeds» дійсно можна назвати перевіреною. Це найбільший онлайн-ресурс в Україні з продажу конопляного насіння. Продавець пропонує клієнтам елітні сорти канабісу вже більше 10 років, і за цей час він знайшов масу шанувальників. Ми можемо побачити реальні відгуки про товари магазину, інформацію про постачальника в інших джерелах. «GanjaSeeds» проводить свій конопляний кубок зі справжніми призами. Також у магазина є власний форум, на якому будь-який конопляр може отримати допомогу або надати її. Приблизно таку характеристику потрібно шукати при виборі каннамагазину.

Якісна продукція

Качественная продукция

Якщо вам пропонують неоригінальне насіння марихуани, то біжіть з цього магазину. Якими б схожими вони не були, наскільки б дешевими не здавалися - не вплутуйтесь в це. За оригінальний товар в оригінальній упаковці відповідає не тільки магазин, але і виробник, що в рази знижує ризики. Великі компанії піклуються про перший критерій в нашому списку і роблять все можливе, щоб не заплямувати репутацію. Купуючи підроблений товар у сумнівного продавця, ви повинні розуміти, що можете отримати неякісне насіння конопель.

«ГанджаСідс» співпрацює з багатьма всесвітньо відомими виробниками насіння марихуани:

  • Dutch Passion;
  • Royal Queen Seeds;
  • Nirvana Seeds;
  • Fast Buds;
  • Barney’s Farm;
  • Buddha Seeds.

І це тільки частина сідбанків, зерна яких можна замовити на сайті «GanjaSeeds». Зерна зберігаються в спеціально відведених місцях з дотриманням всіх рекомендацій по:

  • Температурному режиму;
  • Рівню вологості;
  • Ступеню освітленості.

Товар кілька разів проходить перевірку. Сам сідбанк перевіряє продукцію на якість, магазин - при отриманні і перед відправкою клієнту. Насіння неналежної якості відсіваються, розкриті або пошкоджені упаковки також прибираються з продажу.

Широкий асортимент

Якщо бажаний сорт є в наявності у магазина, який відповідає іншим критеріям, але з асортиментом у нього не дуже добре, то сміливо замовляйте там! Якщо продавець не пропонує купити бажані сємки, а вибору особливо немає, то не варто мучитися і замовляти залишки за принципом «ну хоч щось». У успішного магазину, який піклується про своїх замовників, повинні бути товари на будь-який смак. Хороший продавець враховує інтереси і побажання клієнтів. Якщо люди не можуть розширити асортимент заради покупців, тобто їм все одно на їх бажання, то таке ж відношення може бути і у всьому іншому: надішлють не те, забудуть вчасно відправити посилку, не захочуть компенсувати зіпсований товар і так далі. Все починається з малого.

Якщо говорити про асортимент «ГанджаСідс», то можна сказати, що продавець по-справжньому дбає про своїх покупців. У каталозі можна знайти не тільки продукцію відомих сідбанків Іспанії, США, Нідерландів, Австралії і Канади, а й штами власної розробки. Для зручності клієнтів в каталозі є безліч категорій, які полегшать вибір:

  • Для новачків;
  • Для досвідчених;
  • Індіка;
  • Сатіва;
  • Гібриди.

Продовжувати можна ще довго. Кожен вибере те, що йому цікаво, і не буде витрачати час на перегляд «зайвих» пропозицій. Як ви вже зрозуміли, співпраця налагоджена з багатьма сідбанками, тому будь-який покупець знайде щось для себе.

Безпека і конфіденційність

Безопасность и конфиденциальность

Згідно із законом покупка, зберігання, поширення і інші дії, пов'язані з насінням коноплі, не є правопорушеннями. Незважаючи на це, навіть якщо ви замовляєте зерна в якості корму для рибок, правоохоронні органи можуть зацікавитися незвичайним замовленням, а зайвий контроль не потрібен навіть самому добропорядному громадянину, якому нема чого приховувати. Магазини часто не приділяють уваги захисту даних користувачів, запитують персональну інформацію для оформлення замовлення і роблять інші дії, що загрожують вашій анонімності. Від продавців, які не піклуються про конфіденційність клієнта, краще відмовитися.

Безпека і конфіденційність замовника стоять мало не на першому місці за важливістю у співробітників «GanjaSeeds». Для оформлення замовлення не обов'язково реєструватися на сайті і вводити особисті дані. Якщо все ж хочете зареєструватися, інформація буде зберігатися на захищених ресурсах, до яких немає доступу у третіх осіб. Дані не розголошуються. За багато років продажів інтернет-магазин зрозумів, як максимально убезпечити покупця. На його прохання продавець відправить елітне насіння марихуани в повітряної упаковці-конверті «Для документів», яка майже не прощупується, а при огляді не можна визначити, що знаходиться всередині. Також можливо відправлення в упаковці насіння квасолі, петрушки та інших дарів природи.

Помірні ціни

Бажання заробити за рахунок клієнтів, завищити прайс - все це присутнє не тільки в конопляних магазинах, але і в звичайних. Якщо продавець пропонує будь-який ексклюзив, додаткові послуги, має переваги перед іншими, то можна доплатити. За інших рівних умов краще звернутися в дешевший магазин і отримати такий самий товар.

В середньому на пострадянському ринку насіння у «GanjaSeeds» досить низькі ціни. Будь-який клієнт має право скористатися рядом можливостей для зниження вартості замовлення. Магазин постійно вигадує різні акції і знижки. Замов на певну суму, і отримаєш 15% знижки. Купи 5 насінин і отримай ще 5 безкоштовно. Запроси друга і отримай нагороду. Приблизно в такому дусі компанія намагається догодити клієнтам, що заслуговує на похвалу. Оптовим замовникам також пропонуються суттєві знижки.

Тепер ви знаєте, як не помилитися з вибором магазину з продажу насіння марихуани. Якщо не терпиться замовити сємки, то швидше переходьте на / і наповнюйте корзину! І пам'ятайте: чим більша сума замовлення, тим більша знижка.