У статті розповідається про смолисті та врожайні сканкові сорти. Такі як Auto Great White Skunk(Великий Білий Сканк), Auto Power Skunk, Auto Skunk #1, Auto Skunk.

Зміст

Auto Great White Skunk або Великий Білий Сканк

Auto Great White Skunk або Великий Білий Сканк

Регулярний автоцвіт Auto Great White Skunk - це неймовірний штам, який встиг завоювати довіру, і заслужити повагу багатьох гроверів. Насіння коноплі Авто Великий Білий Сканк володіють високим відсотком схожості, а також генетичною динамікою стійкості, і розвитку. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб познайомитися з його таїнством, і відчути солодкий вплив на організм.

Основні характеристики

Як для автоцвітів він досить високий, в даній характеристиці ховаються його плюси. При інтенсивному збільшенні рослини, виникає місце для розміщення великих шишок, рясно просочених смолами. На суцвіттях можна помітити масу наростів білого кольору, зі значним вмістом ТГК. При зацвітанні Auto Great White Skunk випромінює міцний запах, який так відповідає сатіві.

Auto Power Skunk – компактний проте врожайний стрейн

Auto Power Skunk – компактний проте врожайний стрейн

Формування даного чудового сорту Auto Power Skunk, поставило певне завдання: отримати марихуану, яка б містила в собі ароматичні, і смакові властивості Skunk. В результаті копіткої і тривалої роботи селекціонерів, був виведений чудовий сорт, що поєднав в собі найкращі характеристики каннабісу. Досвідчені гровери обожнюють даний сорт, і рекомендують купити насіння марихуани Auto Power Skunk, для власної дегустації та знайомства з цією дивовижною рослиною.

Основні характеристики конопель

Структура кущів Auto Power Skunk нестандартна, має великі гілки, які щедро наповнені смолистими шишками, і духмяною смолою.

По висоті може відрізнятися:

  • В індорі 60 см;
  • В аутдорі до 1-го метра.

Має товсті, і густі листя. Виглядає як невелике дерево, і моментально дає високоякісні суцвіття.

Вирощування і рекомендації конопель

Якщо ростити цю рослину у себе вдома, то можна витягти урожай з 30 до 80 грамів з куща. Багато чого залежить від літражу тари, в якій ви вирощуєте цю рослину. Їй потрібне місце, щоб коренева система спочатку зросла, а за тим харчувалася. Дуже цікаво спостерігати, що часто кущ росте в ширину, а не вгору. Правильніше висаджувати весною, тоді ближче до осені ви зможете зібрати урожай, вже кілька разів.

Ароматні якості і ефективність

Має відмінну властивість і свою неповторну ефективність. Смак сорту марихуани Auto Power Skunk чудовий. Він зберігає в собі особливі ароматні плоди, що були успадковані від афганських прадідів. Може застосовуватися в якості лікарського засобу, а також в господарстві, і кулінарії. Новачки можуть також спробувати свої сили в культивації даного сорту.

Auto Skunk #1 – лояльний до новачків штам

Auto Skunk #1 – лояльний до новачків штам

Говорячи про даний сорт, нагадуємо, що це автоквітуча і регулярна рослина. Він має свої особливості, які відсутні в інших сортах. Завдяки своїм феноменальним можливостям, підкорив серця найнепокірніших цінителів, і яскраво запам'ятався новачкам. Зрілі бутони сяють від смол. Даний сорт порадує як досвідченого гровера, так і новачків. Безпосередньо присмак після конопель Авто Сканк залишається кисло-солодкий. Сорт має фізичне заспокоєнням і церебральний вплив.

Характеристика конопель Auto Skunk # 1

Як уже згадувалося, рослина не великого росту, всього до 46 - 58 см. Ви легко і просто зумієте приховати її на своїй території серед зелені, або в приміщенні. Ступінь ТГК досягає позначки в 17%. Чудовий коефіцієнт для даної, відносно незначної рослини. Етап цвітіння триває 46-58 діб. Збирати врожай можна через 10 тижнів. Якщо говорити про кількість, то в середньому ви зможете отримати приблизно 65 грамів з рослини.

Догляд за коноплями Auto Skunk # 1

Це перевірений, прекрасний сорт, що володіє чудовою продуктивністю при малогабаритних розмірах. Завдяки цьому незвичайному ефекту, Auto Skunk # 1 вільно застосовується в лікарській області. Він відмінно допомагає людям, у яких поганий апетит, або неспокійний сон. Це неймовірні і незамінні ліки від перенапруги, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Сканк # 1.

Ароматні властивості і ефективність

Присмак у нього солодкуватий і різкий, а ось ефект незвичайний. Вживши марихуану Авто Сканк, ви спочатку відчуєте скам'янілість, після чого відчуєте сильний вплив на мозок.

Auto Skunk – эффект потужного скам'яніння

Auto Skunk – эффект потужного скам'яніння

Насіння Auto Skunk - це як унікальний винахід, отримане згодом об'єднання Skunk # 1 і Ruderalis. Сенсаційний сорт каннабісу, який володіє всіма відмінними якостями, включаючи динамічне зростання. Насправді, це без сумніву найпростіший сорт конопель, який вирощується усіма способами.

Основні параметри конопель Сканк автоквітучий

  • Цвітіння, час врожаю: 8 тижнів;
  • Культивація у відкритому грунті: квітень - листопад;
  • Урожайність середня: 300 грам з 1 м2 - 50 грам з куща (в приміщенні);
  • Висота: 40 - 60 см (індор), 100 - 120 см (аутдор);
  • ТГК: 16%.

Насіння коноплі Auto Skunk: Вирощування і рекомендації

Через два місяці можна зібрати урожай смачних, ароматних, липких бруньок, які закінчуються смолою. Рослина стійка, компактна і може вирощуватися практично в будь-якому місці. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Skunk, щоб виростити дивовижні кущі, ефект від яких характеризується сильним ударом.

Марихуана Auto Skunk: Аромат і ефект

Надасть слідкувати-гострий присмак. Впливає сильно і потужно. Відчувається скам'яніння тіла, після конопель Авто Сканк прокидається сильний апетит.