У статті розповідається про регулярні сорти. Такі як АК- 47, Super Skunk, Salow.

Зміст

АК- 47

АК- 47


АК - 47 найбільш знаменитий і купований регулярний сорт марихуани не тільки в окремих регіонах, а й у цілому суспільстві. Доказом чого виступає маса призів, отриманих в змаганнях серед сортів каннабісу.

Вирощування і рекомендації

Цей сорт дійсно невимогливий у вирощуванні і його відносять до полуденних рослин. АК-47 не потребує зайвого догляду і постійного стеження завдяки своїм стабільним і потужним генам. Хоча для нас все ще залишається загадкою повне генеалогічне дерево АК- 47, в даний період даний штам є яскравим конкурентом в області світової галузі конопель. Досвідчені гровери полюбляють його за усталену класику розвитку і впливу, тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани АК- 47.

Можна бути впевненим в тому, що генетика даного штаму є оригінальною завдяки тому, що вона походить з Мексиканських, Колумбійських і Таїландських сортів конопель. Домінуюча лінія сатіви відчувається у всіх аспектах рослини: її зовнішній вигляд, якість продукту. Хоча слід зазначити, що даний регулярний сорт відцвітає дуже швидко, тому порадує навіть самого нетерплячого новачка.

АК- 47 є податливим і універсальним сортом, який легко вирощується, а кущі схожі на ніжні і милі маленькі дерева. Рослини мають середні розміри, але вони дійсно стрімко надають чудовий результат.

Ароматні якості і ефективність

Аромат Skunky і дим неймовірно міцний, який захоплює дух всередині. Запах, схожий на мікс ягід і плодів з ароматами вихлопного газу і дизельного пального. Необхідно врахувати сильний запах в період цвітіння, використовуйте вугільні фільтри і вентиляцію в закритому приміщенні.

Super Skunk

Super Skunk


Skunk містить в собі генетику Afghanic. Хоча свою особливу масу і унікальні можливості він прийняв від Skunk # 1. Сорт конопель створювали протягом 4-х років, в селекції використовувалися Shiva Skunk, Super Skunk. В результаті такої довгої і кропіткої процедури отримуємо незвичайний гібрид від революційних батьків Skunk # 1 і Origin Afghani.

Основні характеристики і вирощування марихуани

Протягом всього часу реалізації проекту Super Skunk, заводчики прагнули сформувати такий штам, який би володів комерційним потенціалом і гібридною силою, яку до цього ще не створювали. Досвідчені гровери особливо поважають даний сорт і рекомендують купити насіння марихуани Супер Сканк.

Ви отримаєте незабутнє задоволення від спостереження за тим, як розвивається ця потужня і дивовижна рослина. Потрібно відзначити, що нагорода за увагу і терплячість прогнозується велика: густі і щільні суцвіття на гілках. Варто тільки трішки «позалицятися» до рослини і вона обов'язково покаже свій потенціал на повну.

Культивація можлива всіма методами: - аутдор, - індор, - теплиця, - гроубокси.

Історичні дані Супер Сканк

Маніпуляції з удосконалення даного сорту закінчили в кінці 80-х. За весь час даного експерименту було створено безліч подібних прекрасних штамів, але це не найголовніше.

Це неймовірний прорив, який змусив світ марихуани розширитися, надихнув людей до її глибокого вивчення і застосування в повсякденному житті. У 1990 р. сорт був випущений і презентований з величезним тріумфом, а також миттєво підкорив Indica-Cannabis Cup.

Ароматні якості і ефективність

Продуктивність регулярного сорту Super Skunk виправдана, кущі мають надзвичайно сильний запах. Super Skunk обдає винятковою гідністю, він один з декількох сортів конопель, які ніколи не забуваються.

Salow

Salow


Сорт марихуани Salow представляє собою вражаючу рослину з високим вмістом ТГК 25-29%. Це чудовий показник, який задовольнить запити найнепокірніших цінителів каннабісу. Внаслідок чого варто бути обережним в аутдорі, а в закритому грунті встановити спеціалізовані фільтри для очищення повітря.

Основні характеристики конопель Salow

Генетики перехрестили два дійсно відомих сорти: Satori і Lowryder, результат вийшов чудовим, як і його властиві характеристики. Одним з головних плюсів Salow є те, що даний сорт не потребує трудомісткого процесу, а також досить не вибагливий у догляді. Таким чином він чудово знадобиться як досвідченому конопляру, так і новачкові гроверу. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Salow, щоб самостійно виростити потужний і чудовий сорт.

Застосування в медицині

У медицині нерідко використовується в якості прекрасного засобу для гарного сну і при депресії. Даний сорт успадкував чудові властивості і риси від своїх генетичних батьків. Це дозволило назвати штам унікальним і єдиним у своєму роді.

Основні рекомендації по догляду

Кущ коноплі Salow можна вирощувати як у відкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Все залежить від того, в якому місці людина має можливості для культивації марихуани. Якщо вважаєте за краще аутдор, то необхідно дану рослину висаджувати подалі від людських очей, особливо якщо хочеться залишити існування куща в секреті. Надайте рослині потужне освітлення а також своєчасний і одночасно розмірений полив. Тоді даний сорт розкриє свій потенціал і віддячить вам прекрасним, незабутнім і якісним урожаєм.

Ароматні якості і ефективність

Запах у цього сорту мало буде сказати прекрасний. Аромат має чудовий склад плодів і прянощів який з першої нотки полонить і привертає, а також кличе випробувати його. Будьте уважні, адже такий яскравий запах може залучити чужий цікавий ніс.