У цьому розділі представлене регулярне насіння конопель, з якого формуються як жіночі, так і чоловічі рослини. Така особливість дозволяє гроверу отримати власний насіннєвий матеріал, запилюючи жіночі кущі пилком. Приблизне співвідношення жіночих сходів до чоловічих - один до одного. Звичайно, іноді відсоток "дівчат" досягає і 70%, а іноді і навпаки. На майбутню стать кущиків впливає не лише успадкована схильність, а й створені гровером умови культивації.

Чому садівники обирають регулярне насіння конопель?

Чому садівники обирають регулярне насіння конопель?

Згідно зі статистикою регуляри мають попит нарівні з фемінізованими. Досвідчені гровери вважають за краще придбати regular з кількох причин:

  • Вартість звичайного насіння на порядок менше фемінізованих, у чию вартість закладається кропітка робота бридерів з їхнього виведення.
  • Регулярне насіння конопель дає можливість коноплеводу експериментувати і виводити нові, унікальні сорти.

Як збільшити шанси отримання жіночих сходів?

Як зазначалося вище, генетика сорту є єдиним чинником, що впливає на отримання жіночих рослин і насіння regular. При грамотному підході шанси садівника отримати більше "дівчат" підвищуються. Для початку необхідно засвоїти, що внесення добрив, що містять велику концентрацію азоту, стимулює появу жіночих сходів. "Заниження" рекомендованої температури до мінімуму, підвищена вологість у гроубоксі та синій спектр освітлення також сприяють формуванню сенсимільї.

Вищевказані рекомендації в сукупності застосовують на другому та третьому тижні життєвого циклу канабісу після утворення третьої пари листків. Пізніша стимуляція безглузда.

Необхідно розуміти, що стимулюючі маніпуляції не мають сенсу в умовах відкритого ґрунту. Висаджуючи регулярне насіння конопель на вулиці, конопляр завжди покладається на волю випадку, на відміну від індора, де він стає законодавцем умов для своєї плантації.

У нашому магазині Ви можете купити регулярне насіння конопель від відомих світових брідерів. Всі товари відправляються у фірмових упаковках, що унеможливлюють пошкодження насіннєвого матеріалу під час транспортування.