У статті розповідається про регулярні сорти коноплі. Такі як White Widow, G13 Haze, Bubble Gum.

Зміст

White Widow

White Widow regular


Про сорт White Widow можна писати книги. Він настільки невичерпний у своїх властивостях і характеристиках, що заслуговує певного до себе ставлення.

Виробники запевняють, що White Widow успадкував кращі риси потужного каннабісу. 

Основні характеристики конопель

Кущі даного сорту мають потужний запах і незвичайну зовнішність. Даний штам - це один цілий напрямок бразильського і індуського каннабісу. Ця рослина діє з неймовірною силою на людину. Власне це і є найбільш популярною і авторитетною рисою даного сорту.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

GanjaSeeds з гордістю інформує, що наш сорт конопель White Widow - це єдиний з декількох оригіналів даної рослини. Кожен гровер, що став клієнтом нашого сідбанка, обожнює незвичайний White Widow і рекомендує купити насіння марихуани Біла Вдова. Досвідчені конопляри стверджують, що при правильному розведенні, кущ вам дасть чудовий урожай, при цьому не важливо, яким методом ви вирощуєте. У приміщенні або на плантації - у відкритому грунті.

Вегетативна фаза White Widow, як радить виробник, становить приблизно 3-5 тижнів в грунті і приблизно 2,5 тижні в гідропонній установці.

Ароматні якості і ефективність

Запах у кущів досить різкий і кисло-солодкуватий. Присмак містить незвичайну прохолоду, а також має рясний акцент плодів. Дим буквально огортає в свої «обійми».

G13 Haze

G13 Haze regular


Що собою представляє сорт конопель G13 Haze? Це справжня чудова варіація марихуани, що популярна в медицині. Вийшла вона внаслідок схрещування генетики початкового штаму Haze і всіляких G13 хрестів. Одночасно про нього було заявлено, як про рослину з відмінними лікувальними якостями. Практично ніякого чіткого присмаку у G13 Haze немає.

Застосування в медицині

G13 Haze володіє специфічними якостями індіки та сатіви. Він допоможе хворим, у яких безсоння або просто тимчасові проблеми зі сном. Пацієнти, які застосовували даний сорт, говорили, що відчували почуття ейфорії, щастя, креативного росту. Необхідно зауважити, що сорт G13 Haze, як і майже всі йому подібні автоквітучі, володіє власними плюсами і мінусами.

Таким чином, з числа мінусів можна виділити сухість у роті і в очах після застосування. При цьому, спрага - більш популярна проблема. В окремих випадках при певних обставинах, може спостерігатися запаморочення. Сорт марихуани G13 Haze більш прийнятний для тих, хто проводить інтенсивну нічну життєдіяльність.

Основні характеристики конопель

Рівень ТГК просто чудовий, досягає 30%. Даний коефіцієнт порадує найбільш суворого покупця. Тому досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани G13 Haze і познайомитися з силою каннабісу самостійно. Своїми якостями цей сорт може допомогти більшості хворим, які страждають від порушень сну і мають необхідність бути бадьорими вдень.

В кінці впливу заспокоїть і розслабить організм, готуючи поступово його до сну.

Обов'язково зосередьте інтерес на тому, що цей сорт коноплі не розрахований для людей зі слабким серцем. Зовнішній вигляд рослини виділяється присутністю величезних смолистих суцвіть в пухнастих і об'ємних гілках.

Ароматні якості і ефективність

Приймаючи цей сорт, людська фантазія буде вирувати і дарувати завжди нові думки. Церебральний потужний вплив зберігає в тілі легкість, з якою виникає бажання рухатися. Сам ефект триває від двох годин всього від одного напасу. 

Bubble Gum

Bubble Gum


Якщо ви бажаєте осягнути відчуття незалежності і спробувати делікатний аромат фруктової жуйки, вам варто вибрати для себе Бабл Гам.

Характеристика сорту конопель

Регулярний сорт конопель Bubble Gum протягом 6 тижнів після висадки має розміри в середньому досить високі (58-66 см), з декількома бічними пагонами. Завдяки тому, що домінуюча лінія сатіви виражається і в зовнішньому вигляді, рослина з часом розгалужується, особливо якщо людина робить певні маніпуляції: нагинає і фіксує стебло, встановлює скрог. Це дає можливість отримати надзвичайно красиву і пишну рослину.

Вже через 6 тижнів цвітіння грона будуть видавати цукровий аромат плодів, які з часом будуть нагадувати фруктову жуйку. Bubble Gum щільно просочується смолою, поки росте. Саме за цю властивість його обожнюють досвідчені гровери, а також новачки. Тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Бабл Гам, щоб ви спробували виростити справжній фруктовий каннабіс.

Бутони згодом трансформуються в невеликі, наповнені вагою смоли, шишечки. Їх зручне розташування з листям, допоможе без проблем видалити «солодкі бутони» і відправити на сушку. Після 59-65 днів цвітіння, урожай стає не тільки якісним, але і продуктивним, 28-35 грам кращих шишок з однієї рослини.

Рекомендації по вирощуванню

Потрібно враховувати, що кущі виростають у висоту до 91-105 см протягом усього циклу життя, тому надайте хоч трохи простору для рослини, щоб вона відчувала себе комфортно.

Ефект і ароматні якості

Шишки легкі в момент куріння і зберігають компонент свого неповторного фруктового аромату після сушки. Так як в цьому сорті в більшій мірі переважає сатіва, ейфорія під час впливу зачепить всі мозкові рецептори.