У статті розповідається про сорти регулярної коноплі. Такі як Fast Bud, Power Plant, Narkush.

Зміст

Fast Bud

Fast Bud

Fast Bud - це регулярний сорт конопель, характерною особливістю якого є швидкість цвітіння. Улюблене заняття для всіх гроверів набуло ще більше плюсів. Прогрес селекціонерів в області марихуани досягає приголомшливого рівня. Крім того рисою сорту Fast Bud є його урожай, який складає приблизно півкіло з 1 м².

Шишки даного сорту дуже густі і щедро просякнуті смолою. Рослина росте невисока, до метра, що дуже зручно тим, у кого недостатня величина власної ділянки. Даний штам зарекомендував себе як унікальний в своєму роді і користується незмінною популярністю у досвідчених коноплярів.

Характеристики сорту Fast Bud

  • Цвітіння: 6 тижнів;
  • Урожайність в приміщенні: 400-550 грам / м²;
  • Урожайність у відкритому грунті: 20-60 грам / рослину;
  • Висота: 50-100 см.

Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Фаст Бад і самостійно познайомитися з такою розумною і корисною рослиною, як каннабіс.

Аромат і ефективність

Ефект міцний, а присмак дивовижний і солодкуватий.

Power Plant

Power Plant

Безумовно, майже всі гровери і відомі коноплярі вирощували регулярний сорт конопель Power Plant. Він став відомий завдяки своїй потенційній продуктивності. Його використовують в якості потужного виробника густих суцвіть і вважають кращим в усіх куточках планети.

Основні характеристики конопель

Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Power Plant, щоб самостійно переконатися в результативності та стійкості даного сорту.

Такі рослини можна без проблем ростити як вдома, так і в теплиці. Кущі виростають досить міцні і надають прекрасний урожай (600-700 грам з 1 м²).

Кущі Power Plant ростуть до 1-1,7 метра і рясно усіяні продовгуватими шишками (приблизно 31 см.) з маленькими листочками. Вони випромінюють чистий, простий, привабливий запах. Бутони виблискують і переливаються за рахунок численних кристалів, які додають шишкам світлого тону.

Основні рекомендації по вирощуванню конопель

Щоб отримати багатий урожай, слід ретельно дбати про рослину і піклуватися про неї. Вона потребує поживних добрив і велику кількість освітлення. При правильному догляді, незабаром на рослині з'явиться багато спочатку невеликих, квіточок, які збільшаться в процесі дозрівання.

Даний сорт при культивації у відкритому грунті зацвітає дещо запізно, але потім моментально дозріває і набирає вагу. Урожай можна збирати не раніше, ніж в середині жовтня. У разі вирощування в теплиці, цвітіння триватиме протягом 9 тижнів.

Аромат і ефективність

Рослинам Power Plant характерний високий рівень ТГК, а крім того велика ефективність і потужний вплив на підсвідомість. При курінні марихуана Power Plant характеризується ніжним, простим димом і солодким сосновим присмаком.

Narkush

Narkush

Якщо ви ще недосвідчений конопляр, але впевнені в своїх силах, значить регулярний сорт конопель Narkush (Наркуш) здивує вас своїми корисними і хорошими рисами.

Застосування в медицині

Потрібно відзначити, що домінуюча індіка дозволяє використовувати даний сорт для зниження больового порогу, а також усунення проблем зі сном. Його унікальні медичні властивості виправдовує високий ступінь вмісту ТГК.

Застосування даного сорту як препарату від симптоматичної картини при альгоменорії у жінок, показало свій позитивний результат, що прославив його в колах дамського товариства. Хоча це не основна властивість сорту, його унікальний і потужній вплив по-справжньому розслабляє і дарує тілу спокій, а мозку - умиротворення. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Наркуш бажаючим випробувати міць індіки і відчути на собі її лікарські риси.

Рекомендації по вирощуванню

Правильніше буде направити свій інтерес і старання на те, щоб догодити даній рослині. Особливо це стосується моменту культивації в аутдорі, де багато маленьких комах, охочих покуштувати ваші суцвіття. Якщо в закритому грунті вирощувати Наркуш, то особливих складнощів бути не повинно.

У кожному разі, жоден гровер не пошкодує, особливо якщо трішки приділить часу і уваги даному сорту. Він цілком виправдає ваші надії, тільки постарайтеся бути терплячим і не квапити події в роботі з даною рослиною.