У статті розповідається про сорти регулярів. Такі як Blueberry, Mazar, Lowgold

Зміст

Blueberry

Blueberry

Регулярний сорт конопель Blueberry є одним з найбільш знаменитих. Для того щоб доповнити сукупність корисних властивостей рослини, були схрещені сорти конопель Highland Thai, Purple Thai, Afghani Indica.

Найвища якість цього кінцевого продукту визнана в усьому світі. Даний сорт не тільки поєднує в собі всі хороші властивості, але і має особливу розкіш а також чарівні зовнішні характеристики.

Основні характеристики конопель

Блуберрі готовий до збору врожаю вже на 11 тижні, а при вирощуванні у відкритому грунті він дозріває швидше. Хоча нетерплячість в конопляній справі - це найгірша риса для гровера. Рівень висоти у цих рослин не маленький, хоча їх можна легко заховати від сторонніх очей.

Це одна з найзагадковіших і потужних рослин, тому досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани БлуБеррі і насолоджуватися вишуканим виглядом кущів а також солодким врожаєм.

Поради з вирощування та догляду марихуани

Слід зазначити, що даний сорт володіє особливим характером і не потерпить недбалого ставлення. Тому уважно поставтеся до розміреного поливу і потужного освітлення. Не використовуйте грунт з невідомої вам ділянки, набагато краще «приготувати» землю з поживних субстратів. Хоча і в цьому випадку слід дотримуватися обережності і не перенаситити грунт зайвими добавками і домішками, які містяться в магазинних брикетах.

Ароматичні якості і ефект

Велика частина рослин мають блідо-сині або фіолетові відтінки, властиві Blueberry. Запах диму у Blueberry - солодкуватий і плодовий. Вплив виражається в яскравому ефекті, який буквально огортає в ягідні бризи, що нагадують про себе в приємному присмаці.

Mazar

Mazar

У складі марихуани Mazar переплетені такі сорти конопель, як Skunk і найчистіший Afghan. Генетичні батьки штаму Мазар є досить міцними і стійкими рослинами. Даний сорт зберіг в собі найкращі характеристики і властивості від обох батьків, а також придбав свій відмітний і особливий акцент.

Основні характеристики конопель

Довгі роки його прабатьки радували шанувальників каннабісу. Даний сорт переважно містить в собі гени Indica, що спостерігається навіть у зовнішності рослини. Якщо придивитися, то колір у листя надзвичайно зелений. Такий глибокий і темний колір гармонує з білосніжними кристалами на суцвіттях.

Регулярний сорт конопель Мазар нагадує ялинку і має дуже смолисті шишки. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Мазар і познайомитися з правнучкою Афганської індіки самостійно. Ця рослина віддячить вам якісним і щільним урожаєм за потужне освітлення і своєчасний полив.

Після поліпшення даного штаму в 1998  (в той час він і придбав нинішню назву), помінялися, а вірніше збільшилися, характеристики врожайності, а крім того вдосконалився присмак: він став більш ніжним. Кущі сорту Mazar мають невисокий зріст і рясно вкриті смолою.

Lowgold

Lowgold regular

Перше що варто відзначити, Lowgold - відмінна рослина, вона не просто прекрасна своєю зовнішньою чарівністю, нагадує м'яке і розкішне мереживо. Зробивши вибір на користь даного сорту, вите автоматично отримує естетичну насолоду і бажання вчитися. Конопля дає можливість нам знайомитися ближче з природою, розуміти рослини, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту.

Основні характеристики конопель Lowgold

Якщо говорити про «начинку» Lowgold, то в ньому безсумнівно, домінує індіка, хоч сатіва також займає своє місце в генетичному складі. Ступінь ТГК досить великий, що порадує гроверів а також більш строгих покупців.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Незалежно від намірів людини, даний сорт підходить як для комерційного виробництва, так і для особистого вирощування. Lowgold дуже сильна рослина і урожай надає також прекрасний.

З 1 м² гровер зможе зібрати близько 700-800 грам врожаю. Це чудовий коефіцієнт, враховуючи, що рослина сама по собі не викликає труднощів. Даний штам чудово підходить як для висадки в закритому приміщенні, так і у відкритій землі.

Період цвітіння становить 57-65 діб, збирати урожай можна по закінченню вересня. Висаджувати насіння раціональніше в середині весни, як тільки погода стане відносно прийнятною. Рівень висоти у кущів середній, що відмінно стане в нагоді тим, хто не бажає викликати непотрібний інтерес до власних рослин. Шишки на листках потужні і щедро засіяні смолистими кристалами.

Ароматні якості і ефективність

Запах у марихуани Lowgold не дуже інтенсивний але привабливий і спокушаючий. Дарує відчуття приємної розслабленості і піднесеного паріння. Безпосередньо ефект досить галюциногенний, внаслідок чого не рекомендується приймати даний сорт багато разів в день.