Останній ефіопський імператор Рас Тафарі, напевно уявити не міг, що крім народів Африки, ім'я Хайле Селлассіе І стане уособленням музики реггі, бога Джа. Растафаріанство не обмежується музичними вподобаннями і тим, що куріння марихуани - обов'язкове дійство для кожного шанованого растамана. В оригінальній формі - це релігійна течія, що має обмеження вірування, кольору шкіри, інших факторів. Сучасність нівелювала левову частку характеристик, залишивши растафаріанству мінімум ознак і простоту віросповідання.

Зміст

Імен багато - суть одна

Растаман и ганджа

У марихуани величезна кількість назв, які фактично не змінюють суті змісту: трава, хеш, ганджа, ганджубас, бошки і ще десяток варіантів. Marijuana - це висушені шишки конопель, що вживаються шляхом куріння або після переробки в гашиш, ефірне масло доступними способами. Продаж конопель на території Російської Федерації заборонена законом. Правило поширюється на похідні речовини, які містять канабіноїди (тетрагідроканнабінол і канабідіол). З цих двох каннабіноїдів, безпосередньо перший вважається головною галлюциногенною силою канабісу.

Аксесуари

Активні прихильники растафаріанства вживають канабіс за допомогою спеціальних трубок. Інтернет-магазин Ganja Seeds реалізує великий вибір курильних девайсів, починаючи з найпростіших ковпаків, напасів, закінчуючи складними авторськими шедеврами з термостійкого скла. Асортимент дозволить кожному курцеві знайти девайс, який відповідає персональним побажанням та передбачуваному бюджету.

Межі законності

Більшість країн світу забороняє зберігання, реалізацію, вживання, культивування культури cannabis. Певна частина держав прийняла рішення легалізувати частково або повністю марихуану. Найчастіше, мова йде про її рекреаційні властивості. Проте, продаж насіння конопель, як і покупка, практично скрізь легальна, адже самі «горішки» не включають ніяких психоактивних речовин. Всі інші дії, пов'язані з вирощуванням або безпосереднім використанням отриманих продуктів, протизаконні. Не забувайте про це.