У статті розповідається про рідкісні хейзові сативні штами. Такі як Auto White Haze(Білий Хейз), Auto White Diesel Haze, Auto Haze.

Зміст

Auto White Haze або Білий Хейз

Auto White Haze або Білий Хейз

Регулярні насіння конопель Auto White Haze відмінно сходять, і виростають низькими, однак є спільно-норовливі рослини, які мають високу врожайність. Цікавою і характерною рисою сорту є те, що торкаючись до рослини, ви провокуєте виділення солодкого запаху. Внаслідок цього, як тільки ви трохи помнете шишки в руках, аромат істотно збільшиться, а на руках залишається смолистий наліт. Це неймовірно витончений сорт, який має можливість стати головною прикрасою саду.

Походження конопель Auto White Haze

У складі генетичного «букету»- індіка, сатіва і рудераліс. Деякі селекціонери вважають, що ці три напрямки складно уживаються, хоча одночасно, гармонійно розширюють потенціал один одного. Про це більш яскраво нам розповість зовнішній вигляд кущів, і їх спадкова стійкість до цвілевих грибів, і шкідників. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Вайт Хейз, так як це гідний вибір.

Марихуана Auto White Haze: Смак і ефект

Сорт конопель Auto White Haze володіє трохи різким, і особливим запахом, в якому чітко виділяються ароматні ноти. Після вживання конопель, і їх впливу, на вас чекає насичений ідеальний розумово-піднесений ефект, супроводжуваний відчуттям приємного і поглибленого розслаблення.

Медичне застосування марихуани

Стрес, знервований стан - ці неприємні симптоми прибираються за допомогою розумового ефекту Auto White Haze. Внаслідок цього, даний сорт можна віднести до антидепресантів. Каннабіс нерідко застосовується в психіатрії, при лікуванні депресій, нервовому виснаженню, затяжній меланхолії, і інших станів, що супроводжуються стійким зниженням настрою, і життєвого тонусу.

Особливості вирощування насіння конопель Auto White Haze

Завдяки тому, що регулярні насіння марихуани Auto White Haze виростають в потужні, невимогливі у догляді кущі, даний сорт бездоганно годиться для новачків. Незважаючи на відносно малогабаритні обсяги, марихуана може порадувати великою кількістю пружних, довгих, смолистих шишок.

Auto White Diesel Haze - розслабляючий і надихаючий стафф

Auto White Diesel Haze - розслабляючий і надихаючий стафф

Насіння марихуани Auto White Diesel Haze користуються популярністю, серед багатьох прихильників каннабісу. Рослина виростає з густими гілками, покритими кристалами і довгими суцвіттями.

Спеціальні характеристики конопель

Листя цього сорту широкі і короткі. Квіти рослини лілового відтінку, а в кінці цвітіння з'являється золоте забарвлення на листі. Цей сорт вабить багатьох гроверів своєю виключно прекрасною генетикою, а також естетичною насолодою, від спостереження за його розвитком. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Auto White Diesel Haze.

Основні параметри марихуани

  • Сатіва 70%, індіка 30%:
  • Період кольору: 8 - 9 тижнів;
  • Метод: Indoor, Outdoor;
  • Вихід: 300 грам;
  • Рівень ТГК: 16%.

Насіння марихуани Auto White Diesel Haze: Вирощування і рекомендації

Цей штам можна виростити у відкритому грунті, і в теплиці. Через 9 тижнів урожай дозріє, і становитиме приблизно 300 грам з одного куща. Даний сорт підійде початківцям гроверам, які ще не зовсім освоїли коноплярство, але хочуть отримати гідний урожай. Для досвідчених садівників ідеальний своїм коротким циклом життя, а також «комунікабельністю» під час вирощування. Автоквітуча рослина - це моментальний урожай, і мінімум турбот.

Ароматичні якості і вплив марихуани

Кам'яний вплив, як не дивно, піднімає настрій, надаючи церебральний ефект. Цей штам має запах лимона, ревеню, грейпфрута і плюс невеликий запах палива. Ефект розслабляючий, надихає на світлі думки.

Auto Haze - відомий сорт з середнім рівнем ТГК

Auto Haze - відомий сорт з середнім рівнем ТГК

Сорт конопель Auto Haze затребуваний в Голландії. Якщо ви заглянете в будь-який бар Амстердаму для того щоб покурити марихуану, то вам неодмінно запропонують Haze Automatic, тому як він у великій пошані. Це насправді прекрасний і ефективний сорт марихуани. Його вважають за кращий гровери з великим досвідом, а також початківці конопляри, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Хейз.

Характеристика регулярного сорту Авто Хейз

З'явився Haze внаслідок схрещування "Amnesia Haze" з сортом "Skunk", і з деякими автоквітучими рослинами. Даний штам буквально ввібрав в себе генетику грандіозних батьків, яка виражається у всьому.

  • Рівень ТГК становить 12%;
  • Рослина розвиває зростання у висоту близько 60-130 см;
  • Врожаю від Auto Haze можна чекати вже через 10-12 тижнів після висадки;
  • З однієї рослини збір врожаю становить 50 грам.

Ароматні якості і ефективність

Ароматність типова сканку, а також зовнішній привабливий вигляд, що зачаровує і притягає.