Фіолетовий канабіс або конопля з генетикою Purple - це загальний термін для сімейства сортів, які мають як колір, так і особливий смак, запах і stone ефект.

Фіолетовий - королівський колір, тому це ідеальний відтінок для класичного сорту канабісу, який повинен знати кожен, хто називає себе коноплярем. Все, що потрібно знати про коноплю з генетикою purple, описано в цій статті.

Зміст

Походження purple cannabis

Происхождение purple cannabis


Нові покоління гроверів можуть не знати, що Purple колись був найпопулярнішим сортом, як в мед. установах, так і в домашньому вжитку. Точне місце народження канабісу purple невідомо, але насіннєві компанії, такі як Purple City Genetics, вважають, що він виник в Гумбольдті, Каліфорнія, і був популяризований в районі затоки Сан-Франциско.

Інші вказують на виробника Кеннета Морроу з Trichome Technologies в якості його творця, який створив Purple Kush ще в 1995 році.

Один з найпопулярніших purples, відомий як Granddaddy Purple (або GDP), був вирощений Кеном Естесом, легендою гроверства старої школи, який приписує своє знамените скорочення ВВП ветеранам В'єтнаму, він повернувся з-за кордону з насінням з Таїланду і Афганістану. Цілком ймовірно, що purples походять від старого афганського ландраса або навіть від версії Skunk.

Що таке пурпурний канабіс?

Что такое пурпурный каннабис?


Фіолетовий канабіс - це загальний термін для зростаючого сімейства сортів, які мають як колір, так і особливий смак, запах і ефект каменю.

Існує кілька теорій щодо того, що додає деяким рослинам канабісу пурпурний відтінок, від блідо-лілового до глибокого чорно-фіолетового, але не всі з них вірні. Що робить purple саме таким, так це флавоноїди певної генетики, і що афганська генетика - це генетика, відповідальна за пурпурне забарвлення широколистої коноплі.

Однією з найбільш привабливих рис конопель purple, крім кольору, є її смак. Пурпурні сорти канабісу також часто мають смак солодких ягід, який може навіть мати квіткові нотки.

Через свою генетику сорти purple майже завжди являються індікою, якщо не схрещені з чимось іншим. Вони також відомі своїм інтенсивним впливом на тіло, який, за словами пацієнтів, відмінно допомагає при хронічному болі, але при цьому не впливає на розум.

Але, незважаючи на цей інтенсивний ефект, канабіс purple ніколи не мав високого вмісту ТГК, в середньому від 15 до 16 відсотків. Але знову ж таки, все залежить від домішок в генетиці інших сортів.

На які сорти схожі purple штами?

На какие сорта похожи purple штаммы?


Пурпурні сорти найбільш близькі з сортами Куш, оскільки вони поділяють інтенсивну фіксацію чистої індіки і схожий кремезний вид під час їх цвітіння. Унікальний смаковий профіль, який, ймовірно, залежить від терпенів, таких як ліналоол, - це те, чого з Haze не досягнути.

Кей Уотт, головний генетик в Dark Heart Nursery, каже, що фіолетові або сині сорти завжди користувалися популярністю у пацієнтів через їх сильний знеболювальний ефект, але не були такими заспокійливими, як Куш або Сканк.

Ефект сортів purple

Эффект сортов purple


Краса цього виду канабісу в тому, що різноманітність гібридів така велика, що люди можуть знайти для себе найбільш підходящий. Пурпурові штами канабісу були неймовірно популярними серед людей з хронічним болем і нудотою, є також сорти з ефектом ейфорії.

Швидше за все, вони не дадуть енергії сатіви, як Haze або Sour Diesel, тому вони не кращий варіант для зайнятого або активного способу життя. Запитайте будь-кого, хто пробував Purple, і, ймовірно, він їм сподобався, хоча, скільки людей, стільки й думок.