У статті розповідається про потужні регулярні сорти Sativa. Такі як Silver Haze, Early Durban, АК-47, Kali Mist.

Зміст

Silver Haze - один з кращих сативних сортів у світі

Silver Haze - один з кращих сативних сортів у світі

Приступаючи до бесіди про сорт конопель Silver Haze, відразу слід зазначити, що це справжній, уповноважений і найдавніший шедевр в суспільстві каннабісу. Він дуже популярний, як найбільш найчистіший штам, який представляє сатіва, а також як найсильніший екземпляр. Захоплює дух навіть у найдосвідченіших гроверів, які рекомендують купити насіння марихуани Сільвер Хейз для натхнення, і знайомства з каннабісом.

Основні характеристики конопель

Це сорт - власник заслуги, як найбільш краща сатіва. Повернули її в 1988 році, і аж до цих часів, через тривалі десятиліття, не втрачає повагу покупців, і попиту на ринку. Запах марихуани Silver Haze просто чудовий: аромат яскравої хвої, з фруктовими нотами.

Висота рослини становить від 160 аж до 185 см. Ступінь змісту ТГК досягає 19%. Це прекрасний коефіцієнт для будь-якого сорту марихуани. Час цвітіння триває приблизно 66 діб. Збирати врожай можна по закінченню жовтня. Цей сорт підійде як майстерним садівникам, так і молодим коноплярам. Сільвер Хейз - це регулярна фотоперіодна рослина, здатна порадувати навіть самого норовистого конопляра.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Вирощувати цю красуню можна як в розкритій землі, так і в замкнутому приміщенні. Сорт чудово протидіє нальоту грибка і цвілі. Безумовно, необхідно трохи доглянути за ступенем вологості в приміщенні, тому як надмірна вода, викликає хвороби у рослини.

Сорт конопель Silver Haze може дати від 500 до 600 грам урожаю. Крім того слід зазначити, що даний сорт каннабісу вільно застосовується в медицині, так як крім наркотичної характеристики, він також володіє лікувальними властивостями. Якщо ви витратите трошки часу і старань, то Silver Haze незабаром вам підтвердить, що це було не дарма.

Early Durban – нащадок африканських лендрейсів

Early Durban – нащадок африканських лендрейсів

Урожай конопель Early Durban надає чудовий і запаморочливий результат. Це не завжди може виражатися в кількості, але якість відмінна, просто на висоті. Досвідчені гровери із задоволенням культивують цей сорт, і рекомендують купити насіння марихуани Early Durban, для власного дослідження і вивчення.

Ароматні якості і ефективність

Багато користувачів відзначають, що ефект з Early Durban просто чудовий, він заспокоює, і одночасно бадьорить. Так що, ви можете бути переконані, від однієї тяги, ви отримаєте чудовий стан почуття і життєрадісності.

Даний сорт, безсумнівно, допоможе забути непростий тиждень, і переключитися з труднощів на вихідні. Зробивши вибір на користь даного сорту, будьте впевнені, ви не помилилися. Він дасть вам чудовий ефект від запаху, і смаку. Він також допоможе подивитися на навколишнє середовище, іншими очима.

АК-47 – легендарний потужний ефект

АК-47 – легендарний потужний ефект

Сорт конопель АК-47 якісний, що без компромісу вигідно для торговельних майданчиків, або побутового застосування. У цієї рослини не тривалий час цвітіння. Sativa безсумнівно, дає про себе знати: середні кущі нарощують не великі бруньки, що акцентують наявність смоли.

Як для сатіви час цвітіння у цього сорту невеликий, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани АК- 47. Даний сорт допоможе вам пізнати справжню класику каннабісу, і стати зачарованим від ефекту рослини.

Основні характеристики конопель

Суцвіття марихуани АК-47 мають темнувато-жовте забарвлення, до того ж вони цілісно укриті кристалами. Бутони мають безліч волосинок, проте їх наявність переважає, тільки лише після досягнення зрілості.

Даний сорт завоював перемогу в 12-ти номінаціях. Улюбленцем в абсолютно всіх змаганнях він став через свій досить швидкий і елементарний розвиток.

AK-47 єдиний сорт, який успадкував кращі досягнення в Sativa-групі.

Ароматні якості і ефективність

Смак його насичений, в деяких моментах надзвичайний, часом відчувається відтінок сосни. Однак його присмак не гірше аромату, це все завдяки тому, що суцвіття насичуються смолою за весь час дозрівання.

АК-47 видається чудовим сортом для розваги. Крім того з його допомогою можна переступити больовий поріг, усунути нудоту, цілком придушити депресію, подолати безсоння, послабити ознаки ПМС.

Kali Mist – сорт азійського походження

Kali Mist – сорт азійського походження

Знаменитий письменник Mel Frank заявив, що в 1997 р. виведений сорт Kali Mist в Азії, а крім того, ще вдосконалили в кінці 90-х в Окленді. Даний сорт насправді містить міцний генетичний склад. Сорт має камбоджійські гени, що знамениті своїм потужним впливом. Спочатку коли вчений взявся за даний сорт, різні селекціонери Америки вирощували його прадідів, проте не застосовували для розведення.

Проведення експериментів

Сорт конопель Kali Mist схрещений двома гібридами Sativa типів. З огляду на таку ситуацію розведення, його генетична структура змінювалася. Це повалило до виходу в світ рослин з високою врожайністю, і найбільш нетривалим часом цвітіння. Знизилося співвідношення квіток до листів, що завдало значної шкоди якості. Майже всі люди які давали перевагу до цього, залишилися незадоволені зміною сорту Kali Mist, оголосивши, що якість для них важливіше, ніж кількість.

Протягом року вчений з нетерпінням трудився над новим генетичним творінням. Він ризикнув і прийняв рішення відновити початкову версію Sativa. Незабаром було винагороджено перемогою в High Times Cup 2000. Kali Mist в нинішній період генетично містить Sativa близько 80-90%.

Вчений посіяв 10 насінин, 9 з яких зійшли. Рослини культивувалися в 6 літрових горщиках зі спеціальними добривами. Використовувалося освітлення: 600 Вт Osram Nav-T. В кінцевому підсумку кущі росли стрімко. Листя були розкішні, смарагдові, вкриті смолистими кристалами. Досить добре йому пощастило, він набував більше рослин жіночої статі, ніж чоловічої. Потім 2 жіночі особини живців, трансформувалася в реальні Sativa кущі, з дуже розгалуженою структурою.

Кінцевий підсумок

Доктор повинен був нахилити їх верхівки донизу, і пересадити у великі горщики розміром 16 л. Внаслідок 75 діб цвітіння, жіночі кущі Kali Mist повністю розвинулися. З'явилися густі шишки, привабливі і апетитні, вражали за версту своїм особливо солодким і ароматним запахом.