Насіння коноплі Power Africa пройшло фемінізацію нашими фахівцями генетиками. Сорт виведений шляхом схрещування трьох різних культур конопель Skunk, Durban Poison, Haze. Така суміш якостей зустрічається з цих трьох сортів, які зв'язали картину в одне ціле за допомогою наших генетиків.

Зміст

Рекордний рівень врожаю передався сорту конопель Power Africa від Skunk, божевільний ефект, високе виділення смол і фортеця плодів генетично передалися від Haze і Durban Poison. Даний сорт заслуговує на повагу і увагу будь-якого гровера, який може купити його на GanjaSeeds.

Основні параметри і характеристики конопель Power Africa

Power Africa

Генетичний домінант сатіви спостерігається за будовою куща:

  • Витончена структура стебла;
  • Відносно довгі міжвузля;
  • Великі розміри плодів.

Вирощування і рекомендації

Така вдосконалена рослина здатна адаптуватися до будь-яких умовах вирощування, особливо в аутдорі. Культура легко піддається культивації і не потребує особливих зусиль і створюваних умов, тому відмінно підходить для новачків.

Спочатку сорт був створений для вирощування в індорі, де перевагою була невимогливість до якості освітлення. Період цвітіння відбувається за короткий час близько 45-50 днів, при цьому врожайність колосальна. Відкритий метод вирощування конопель Power Africa сприяє відмінному розвитку.

Ароматні якості і ефективність Power Africa

Приємний витончений аромат заманить будь-якого гровера такими яскравими нотами. Переважає в сорті сильний сатівний підбадьорливий і тонізуючий ефект. Відбувається емоційне загострення, активізуюча працездатність мозку.

Лікувальні якості марихуани Power Africa

Сорт широко використовується в медичних цілях у багатьох закордонних країнах.

Дана культура вважається антидепресантом і застосовується для лікування таких відхилень як:

  • Асоціальна поведінка,
  • Замкнутість,
  • Депресія.