З року в рік професійні селекціонери представляють ринку все нове і нове насіння конопель, невпинно виводячи свіжі гібриди, що відрізняються високим психоактивним потенціалом, врожайністю та яскравим смаком. Основним компонентом у хімічному складі смоли каннабісу, за який рослина цінується по всьому світу, є тетрагідроканнабінол або ТГК. Чим вище концентрація цієї речовини, тим ціннішою вважається рослина. Крім ТГК в канабісі існує й інший елемент - КБД або канабідіол. Ідеальна пропорція обох компонентів дозволяє використовувати сухі суцвіття марихуани з медичною метою. На основі рівня тетрагідроканнабінолу робиться висновок про потужність сорту. Найнеймовірніших результатів досягають у закритих лабораторіях. Історії відомі стрейни з рівнем 33%.

Потужні сорти коноплель

У 2018 році вченими з мільйона генів у рослині канабіс було виявлено "Той самий" ген, який відповідає за вироблення психоактивної речовини. Якщо вчені знайдуть спосіб, як стимулювати його, то не за горами селекція штамів з 40 і більше % тетрагідроканнабінолу.

Ще кілька років тому високими показниками вважалися 16-18%, а сьогодні більшість гроверів не здивуєш і двадцятьма. У всьому світі серед відомих сідбанків почалася справжня "гонка за психоактивністю".

Насіння конопель потужних сортів цікавить не тільки дослідників та досвідчених гроверів з виробленою толерантністю. Більший інтерес до штамів, що нокаутують, виявляють завжди саме початківці гровери. У цьому розділі ми зібрали найбільш вбивчі strain cannabis, які мають максимально критичну концентрацію ТГК.

Потужні сорти коноплель

Нижче наведені найвідоміші та найпоширеніші представники зелених монстрів, здатні позбавити курця почуттів та заплутати свідомість, в той же час, подарувавши незабутній досвід:

  • Бажаним лідером лінійки є всесвітньо відомий Satori. Його ім'я відображає термінологію японського дзен буддизму, що означає "пробудження". Таке слово часто використовують як опис першого сприйняття Будди, тобто розуміння істинної природи речей і просвітлення. Стрейн є титулованим чемпіоном у номінації "Сорт року" на щорічному фестивалі "Кубок канабісу". Концентрація ТГК у смолі суцвіть досягала рекордних 28%. Вплив можна описати як шалений приплив ейфорії та трансцендентної творчої енергії, здатної геть-чисто знести "дах" і відкрити свідомість для нових натхнень.
  • Auto Kali Mist feminised від Ganja Seeds. Ще один чемпіон "Кубка конопель", справжня легенда, здатна вимахати до 2-х метрів у висоту та обдарувати турботливого гровера 550-600 грамами з одного квадратного метра в індорі та до 800 г з куща в аутдорі. Рівень активної речовини становить 22%. Дарує запаморочливий зліт та приємне життєрадісне приземлення. Заохочує до творчості та спілкування, не затуманює свідомість, зберігаючи ясність думки.
  • Гібрид LSD від Ganja Seeds – чудовий хрест оригінального Skunk та Afghani. При помірному споживанні викликає хвилеподібний ефект, що чергується приємними хвилями ейфорії та м'язовим релаксом. Своє ім'я отримав завдяки схожості із впливом ЛСД. Після щільної затяжки може викликати справжні психоделічні переживання. Рівень ТГК сягає 25%.

У нашому магазині можна купити насіння конопель потужних штамів в оригінальній упаковці сідбанку, що запобігає пошкодженню насіннєвого матеріалу під час транспортування.