Ласкаво просимо до Залу Слави, де на золотих п'єдесталах знаходяться чемпіони та номінанти численних конкурсів та фестивалів, присвячених канабіс культурі. Їх імена прикрашають золоті Кубки, нагороди та призи. Тут ми зібрали «вершки», визнані світовим конопляним співтовариством. Над їх виведенням працювали відомі світові брідери іменитих сідбанків. Кожен "герой" колекції "Чемпіонів" має унікальні характеристики, неповторний аромат, смак і ефект. Деякі короновані сорти здобули лаври за виняткові медичні якості, інші за здатність радувати висококласним урожаєм, а треті увінчані тіарами перемоги за свої смакоароматичні якості та виробництво божественної смоли, з якої виготовляють висококласний гашиш.

Як з'являються призери і де насіння конопель отримує призи?

Як з'являються призери і де насіння конопель отримує призи?

Невпинно сотні брідерів по всій Землі покращують існуючі сорти, відшукують рідкісні лендрейси та на їх основі виводять нові гібриди. Щороку вони збираються в одному місці, щоб продемонструвати результати своєї роботи професійному та незалежному журі.

The High Times Cannabis Cup - найбільший у світі фестиваль каннабісу, заснований у 1988 році Стівеном Хагером, він проходить в Амстердамі кожного листопада. На сьогодні Cannabis Cup було відкрито більш ніж у 10 великих містах США, Канади, Європи та Карибського басейну.

На заході високоповажні судді дегустують представлені стрейни та голосують за тих, хто сподобався. Чемпіону присуджують Кубок у різних номінаціях: новий продукт, ідеальний гашиш, різноманітність року та ін. Учасники влаштовують освітні семінари та всілякі виставки, що супроводжуються феєричними шоу з оголеними дівчатами та гарним настроєм.

Дизайн від Алекса та Еллісон Грей

Американський художник і скульптор Алекс Грей розробив дизайн кубка, який вручається переможцю та створений спеціально для щорічного заходу. Він відображає хімічне, історичне та ботанічне значення рослини. У його основі зображені молекули каннабіноїдів, а напис свідчить: «Вітаю, Каннабіс, стародавній зцілюючий союзник людства».

Чаша прикрашена гравіюванням листя сатіви та індіки. Символи на верхній частині є "Таємними листами" художника Еллісона, що представляють невимовну мову творчої наснаги. Оскільки кубок символізує жіночий початок, то таким чином він нагадує нам, що саме жіночі рослини є найбільш цінними та потужними.

Зображення молекул каннабіноїдів з'являються в основі кубка і піднімаються вгору ланцюжком ДНК, символізуючи природну селекцію протягом декількох тисяч років. Змії, що піднімаються, створюють окультний символ рівності кадуцей, жезл бога Гермеса. Над їхніми головами розташоване окрилене Всевидюче Око, що символізує психічну чуттєвість, світ і філософське одкровення, що передається через канабіс. Палаючі очі і крила також означають політ Божественної Уяви, що відкривається для людини, яка скуштувала Дари Природи.

Китайські та санскритські символи відсилають до чарівного напою бхангу та Стародавніх Східних цивілізацій, які почали вирощувати культуру понад 10 тисяч років тому. Позначення західних цивілізацій Греції та Америки удостоєні місця на нагороді за поширення по всій планеті найпопулярнішого та недооціненого психоактивного лікувального засобу.

Дизайн від Алекса та Еллісон Грей


Крім "Кубка канабісу" існують і інші канна-фестивалі, що проводяться в Уругваї, Америці та Іспанії. Найвідомішими та найпопулярнішими вважаються:

  • ICMag Growers Cup, що проводиться незалежним товариством поціновувачів селекційної марихуани ICMag;
  • Highlife CUP HF;
  • Spannabis Champions Cup – Барселонський фестиваль.

Наш Сідбанк Ganja Seeds є спонсором щорічного конкурсу "GanjaLive Cup", який проводить товариство любителів канабісу на відомому форумі GanjaLive.

Призери «Індіка»

Індічні сорти завойовують величезну кількість призів на більшості canna-свят. Стрейни цінуються за свої напрочуд умиротворюючі та знеболювальні якості, а також багату ароматичну палітру, тугі та важкі шишки та майже наркотичний вплив, що дозволяє растаману поринути у дивовижний світ мрій та релаксації.

Нижче представлені кращі сорти конопель Індіки, що завоювали "Кубок каннабісу":

  • OG Kush feminised - фаворит багатьох конкурсів, присвячених канабіс культурі. Короткий період цвітіння, тугі та важкі шишки, а також неймовірний аромат та потужна дія дозволили штаму кілька років тримати "пояс фаворита".
  • Sensi Star feminised  – має понад 10 нагород. Потужний ефект, що приковує, делікатний смак і невибагливість дозволять гроверу отримати масу задоволення при вирощуванні і вживанні стрейну.

Індіка

Зірки у класі «Сатіва»

Короновані стрейни коноплі сатіви також можна купити у нашому магазині. Особливою популярністю користується легендарний Kali Mist. Цвітіння, як і належить сатіві затягнуте до 12 тижнів, але яскрава психоактивність та великий урожай смолистих шишок не залишать байдужим жодного гровера. Ще однією перлиною сатівної лінійки призерів є Hawaiian Snow fem. Відцвітає за 8 тижнів і порадує садівника високим урожаєм у 600-800 грам сухих суцвіть з одного квадратного метра. Ефект піднесений і супроводжується яскравою ейфорією без затуманення розуму.

У нашому магазині можна купити насіння конопель титулованих сортів і бути повністю впевненим у їх чудових характеристиках. Все насіння конопель надсилається в оригінальних упаковках, що перешкоджають пошкодженню насіннєвого матеріалу при транспортуванні.