Ці гібриди чудово підійдуть новачкам гроверам, вони не примхливі, у них немає схильностей, страждати від шкідників, комах, грибів. Крім того Їм не треба вносити багато добрив. Єдине, за чим треба доглядати людині, так це за освітленням.

Зміст

Early Skunk – пристосований до клімату Східної Європи

Early Skunk – пристосований до клімату Східної Європи

Даний штам конопель - це один з представників сімейства Skunk, його спеціально вивели для культивації в аутдорі в кліматичних умовах Північної і Східної Європи. Селекціонери сідбанка Ganja Seeds схрестили Skunk і Early Pearl і вийшов сорт, він увібрав в себе самі відмінні і сильні якості від своїх батьків. Досвідчені гровери дуже люблять цей сорт, тому вони рекомендують всім новачкам купити насіння конопель Ранній Скунс.

Основні характеристики конопель Ранній Скунс

Насіння цієї культури ростуть і дають гарну, пишну рослину, яка має велике число бічних відгалужень і широкі, важкі листя. Щільні і великі шишки дадуть багато смоли. У зв'язку з переважанням генів Early Pearl цей сорт буде готовий до Харвест на 2 тижні раніше інших сортів.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Гібрид чудово підійде новачкам гроверам, він не примхливий, у нього немає схильностей, страждати від шкідників, комах, грибів. Крім того йому не треба вносити багато добрив. Єдине, за чим треба доглядати людині, так це за освітленням. Різні фенотипи культур цього сорту можуть мати відмінності в розмірах, формі листя, є такі випадки, коли рослина досягла 2,5 м. в висоту. Не треба забувати, що культура поширює класичний «сканковий» аромат і потрібно піклуватися, щоб він не турбував сусідів і не привернув їх увагу.

Ароматні якості і ефект

Каннабіс даного сорту має сканковий смак, трав'яний з переважанням фруктового шлейфу. Ефект зможуть оцінити справжні любителі розмов і філософського мислення. Чудовий варіант відмінно відпочити після важких днів на роботі.

Кримка - найчистіший сорт Кримської сатіви

Кримка - найчистіший сорт Кримської сатіви

Ексклюзивно для споживачів сідбанка Ganjaseeds, рекомендуємо вам єдиний в суспільстві найчистіший сорт Кримської сатіви. Хроніка конопель Кримки проводить основу з давніх часів, сотнями поколінь. Наші селекціонери зберегли і вдосконалили незвичайну сукупність обрисів найчистішої сатіви. Рослина пристосована для вирощування в аутдорі.

Основні характеристики конопель Crymca

Кущі Кримської сатіви досягають максимально до 4-х метрів у висоту. Конструкція рослини гілляста, багатий урожай коливається в залежності від кліматичного супроводу, рекомендовано для висадки в погодніх умовах, подібних берегу Криму. Розквітає Кримка досить повільно, урожай збирають в середині жовтня.

Ароматні якості і ефективність

За ступенем впливу, Кримка виробляє найчистіший хай (high) ефект. Радимо всім, і рекомендуємо купити насіння марихуани Кримка, хто саме ніколи в житті не куштував найчистіші, і найдавніші сорти. Потужність впливу скаже все сама за себе, і не потрібно буде зайвих слів для опису.

Brazil Sativa – виходець із джунглів Амазонки

Brazil Sativa – виходець із джунглів Амазонки

Регулярні насіння марихуани Brazil Sativa, незважаючи на власні незначні обсяги, легко і просто проростають в засекречених, і розкритих ділянках. Однак початківцям переважно приступати до власної справи з найбільш елементарних сортів, які не потребують безперервного догляду.

Для того щоб зібрати врожай з даного сорту, необхідно добре попрацювати. Хоча, воно цього варто - на виході рослина дає не тільки властивість, однак і кількість. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Бразильської сатіви.

Походження конопель Brazil Sativa

Сорт Brazil Sativa виходець з джунглів водойм Амазонки. Спекотні умови флори даного району вражають фантазію власним різноманіттям, фарбами, ароматами і якостями.

Для того щоб придбати регулярні насіння конопель Brazil Sativa, пристосовані для розведення в стримано-материковому кліматі, довелося включити фантазію, і використовувати жіночу рослину Maconha Negra, яка обпиляється міцним Maroccan Indica. Досвід закінчився тріумфом, і зараз можна впевнено планувати, що регулярні насіння конопель сорту Brazil Sativa проростуть в наших широтах.

Медичне застосування

У маленьких дозах Brazil Sativa, може застосовуватися в якості заспокійливого. Крім того сорт хороший як комплексний спосіб, при пригнічених розладах. Як і інші медичні сорти конопель, володіє деяким загадковим впливом, занурює розум в глибокі думки, що надає тілу повну релаксацію.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Аутдор стане кращим способом для культивації даного сорту, хоча також можна використовувати метод закритого грунту. Неможливо не відзначити, що сорт Brazil Sativa потребує дуже уважного залицяння, а також контроль росту. Внаслідок високої стійкості, рослина приносить величезну кількість плодів.

Ароматні якості і ефективність Brazil Sativa

Brazil Sativa володіє сильним ефектом сатіви, з «відблисками» індіки. Виникає почуття життєрадісності, розум функціонує з такою потужністю, що може здатися на перший погляд, що ви виявили всі секрети світобудови. Присмак продукту відображає походження рослини передаючи солодкий плодовий запах, з простим цитрусовим акцентом.

White Willow або Біла Верба

White Willow або Біла Верба

Чудова рослина, її листя покриті колами, які наповнені смолою.

Основні характеристики марихуани Біла Верба

Культура має блакитно - зелений колір, це вже оригінальна властивість. Рослини міцні, сильні. Вона вийшла завдяки схрещуванню таких культур як сорт WhiteWidow. Саме це зробило сорт White Willow чудовим і відмінним для будь-яких умов клімату.

Листя рослини мають величезні шишки покриті смолою, вони говорять про те, що з рослини можна отримати постійний і величезний урожай. Одна культура подарує близько 300-400 грам врожаю.

Вихід продуктивний, смак солодкий немов десерт. Культура сильна і висока. ТГК до 20%. Цвіте протягом 9-12 тижнів. У сорті переплітаються гармонійно індіка та сатіва. Індіка - 65%, сатіва - 35%.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Ростити цей сорт можна як в аутдорі, так і в індорі, це досить зручно для догляду. Запах у нього солодкий. Але ось потрібно звернути увагу на те, щоб виростити цю культуру, треба певний досвід, багато гроверів вже виростили цей сорт, і вони рекомендують спробувати і вам купити насіння конопель Біла Іва.

Сорт конопель Біла Верба порадує усіма критеріями.

Super Hash - володіє терапевтичними якостями

Super Hash - володіє терапевтичними якостями

Конопля Super Hash має регулярну стать, є фотоперіодною рослиною. Даний сорт підходить для культивації в Indoor, Outdoor, Greenhouse. Цей штам надає в основному домінуючу Indica генетику. Супер Хеш зарекомендував себе в суспільстві гроверів, що вважають її за кращу лікувальну коноплю. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб мати в будинку справжні природні ліки - каннабіс.

Основні характеристики конопель

Урожай збирають на 55-65 добу. У аутдорі час збору врожаю, в залежності від висадки насіння. Рівень рослини не сильно великий, ТГК високе (приблизно 22%), КБД середнє.

Продуктивність врожаю чудова (650-700 грам з 1 м²). Медичний сорт, який має безліч корисних аспектів і застосовується пацієнтами, як анальгетик, релаксант, антидепресант. Конопля Super Hash володіє терапевтичними якостями.

Super Hash - потужна рослина, яка добре стане в нагоді новачкам, так як надає чудовий урожай. Сорт марихуани Super Hash виділяється чудовим запахом і великими шишками, посипаними кристалами.

Chemdog – друга позиція в IC420 Growers Cup 2008

Chemdog – друга позиція в IC420 Growers Cup 2008

Марихуану можна вживати в домашніх умовах, з конопель нерідко роблять троси і мотузки, також є спеціальна, цілюща олія. Конопля - це чудова рослина, яка завжди в нагоді в житті.

Основні характеристики конопель

Сорт конопель Chemdog згідно своєї якості, вартий того, що б про нього говорили. Почнемо з того, що ступінь ТГК у нього чудова, досягає 22%. Це прекрасний коефіцієнт, який не залишить байдужим нікого, в тому числі і більш суворого конопляра. Потрібно відзначити про відносну ступінь врожаю, яка досягає позначки до 900 грам з 1 м².

Зазвичай урожай в аутдорі збирають в кінці або половині жовтня. Сам по собі сорт Chemdog прекрасний і сильний, необхідно зауважити, що він домігся другої позиції в IC420 Growers Cup 2008.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Час цвітіння становить 10 тижнів, а якщо висаджувати насіння конопель на початку або в кінці весни, то за сезон можна зібрати не один урожай. Важливо зауважити, що сорт не вимогливий по відношенню до свого володаря і догляду. Хоча дотримуватися загальноприйнятої норми - головне правило для новачка.

Ростити його можна як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Суть в тому, щоб в приміщенні не було надмірної вологості, тому як рослину атакують грибок і пліснява.

Ароматні якості і ефективність

Ефект потужний і міцний, справжній, одурманюючий голову і тіло. Вільно використовується в лікарських цілях, тому як допомагає при хворобах і покращує загальний стан здоров'я.