У статті розповідається про особливості вирощування сортів канабісу. Таких як Auto Wappa, Auto Super Skunk, Auto Power Plant.

Зміст

Auto Wappa - сатіва-індічний сорт

Auto Wappa


Auto Wappa - фемінізований сорт, що є автоквітучою версією з однаковим співвідношенням Sativa і Indica 50% на 50%. Даний сорт наближений по зовнішності до найближчого родича Wappa, в генотипі якого переважає Indica. Статистика продажів конопель Auto Wappa показує хороші лідируючі позиції в багатьох компаніях.

Головні правила вирощування та догляд за Auto Wappa

Auto Wappa - це олдскульна автоквітуча рослина зі смоляними шишками. Конопля даного сорту оригінальна своїм зовнішнім виглядом та кількістю суцвіть.

Для вирощування Auto Wappa необхідно:

  • Після того як рослина виросте більш ніж на 30 см, можна приступати до зміни світлового режиму на «цвітіння»;
  • Краще використовувати горщики в гроубоксі, обсяг яких 5-7 літрів;
  • Використовувати кокосовий субстрат, або ж заздалегідь збагачений грунт;
  • Показник електропровідності для цвітіння повинен бути 1,8-2,0;
  • Рівень рН води при вирощуванні в нормі рівняється 5,8-6,2.

Перебуваючи безпосередньо біля куща Auto Wappa ви відчуєте запах солодощів. Коноплям необхідне світло в оптимальному часі 18 годин на добу використовуючи лампи ДНаТ на 600Вт. Лампи найкраще поставити трохи далі від куща - це дозволить рослині Auto Wappa швидко розвиватися.

Соковиті шишки з приємним солодким ароматом Auto Wappa дарує своїм власникам. Рослина дозріває за 60-65 днів врожаю. У indoor рівень врожаю може досягати 400 г / м2. У outdoor рослина може дозріти за 70 днів і подарувати врожай у 70 грамів.

Ароматичні властивості і ефект Auto Wappa

Каннабіс Auto Wappa подарує легкий і приємний фруктовий аромат.

Позитивний ефект нікому не завадить. Рослина володіє потужньою дією та легкою психоделією.

Даний сорт конопель Auto Wappa ви можете придбати в нашому магазині ganjaseeds.org. (/Auto-Wappa-fem/).

Каннабіс Auto Super Skunk - надійний сорт і володар кубка

Auto Super Skunk


Даний сорт рослин характеризується багатим урожаєм і прекрасним смаком. Таку шикарну зовнішність сорт отримав внаслідок схрещування відомих сортів Afghani Hash x Skunk # 1. Конопля Auto Super Skunk вважається одним з найкращих по надійності сортів на ринку. Радимо купити насіння конопель даного сорту, оскільки в ньому переважає індіка. Зручність у вирощуванні для новачків гроверів супроводжується тим, що даний сорт каннабісу можна вирощувати легко, без додаткових добрив.

Auto Super Skunk тріумфальний і почесний сорт каннабісу.

Автоквітуче фемінізоване насіння конопель користується великою популярністю та історією тріумфів. Даний сорт представляв свої банки насіння на конкурсах міжнародного рівня, на яких Авто Супер Сканк заслужено винагороджувався почесними призами. Високу цінність представляє нагорода, яка вручається на кубках каннабісу. High Life Cup відбувся в 2012 році, на якому Auto Super Skunk завоював перше місце в номінації перший сорт року, і отримав золоту медаль.

Дані та характеристики

Варто відзначити, що рослина вирощувалася в кращих традиціях індіки, її кількість складає 80%. Незначного впливу надає спадковість Ruderalis, якого всього лише 20%. Через це рослину можна назвати компактною, її зріст невисокий, але й не маленький, з відповідним розташуванням шишок. Можна звернути увагу на плоди, які досягають великих розмірів. Для них характерний солодкий аромат і насиченість смолою. Auto Super Skunk володіє сильним ефектом за рахунок високого рівня вмісту ТГК 20% - це досить-таки відмінний і серйозний показник.

Вирощування та рекомендації

Вирощуючи такий сорт каннабісу при оптимально відповідних умовах можна досягти відмінних результатів, що характеризуються великою кількістю шишок з ефектом яскравих відчуттів і розслаблення. Використовуючи насіння конопель Auto Super Skunk, які легко і просто можна купити в нашому магазині ganjaseeds.org (за прямим посиланням на продукт /auto-super-skunk-fem/), ви можете наблизитися до натхнення і цілющого впливу.

Культивація і догляд за Auto Super Skunk

Що стосується вирощування, то від інших сортів індіки Авто Супер Сканк фем мало чим відрізняється. Період повного дозрівання врожаю досягає через 70-80 днів після посадки насіння.

  • При вирощуванні каннабісу в аутдорі один кущ дає 125 грам сухого врожаю;
  • В умовах теплиці один квадратний метр приносить 450 грам;
  • Збирати врожай рекомендується в жовтні, якщо вирощування відбувається в аутдорі;
  • З теплицею ситуація більш родюча, тобто врожай можна зібрати кілька разів протягом року.

З цього маємо висновок - така висока ступінь врожаю, як для метрового куща у Auto Super Skunk feminised все-таки унікальна і відмінна.

Auto Power Plant - монстр врожаю Африканських долин

Auto Power Plant


Популярне автоквітуче фемінізоване насіння конопель є сильним і універсальним сортом, який славиться великими «бутонами» у всьому світі. Це відмінний вибір конопель для вирощування будь-яким способом, у складі якого 50% індіки і 50 сатіви. Коріння даного сорту походить родом з Південної Африки, там, де він був вирощений в 1997 році. Свою популярність заробив завдяки швидкому зростанню і гарному врожаю. Каннабіс Auto Power Plant являє собою схрещування штаму Рудераліс і Indica. Конопля сорту Auto Power Plant кілька разів займала призові місця на HighLife Cup

Культивація і догляд

Така сукупність генів дала можливість рослині пристосовуватися до будь-яких умов вирощування. Рівень врожаю максимально високий. Його легко вирощувати в різних умовах, як в закритому приміщенні, так і у відкритому просторі на свіжому повітрі. Підходить не тільки для досвідчених гроверів, новачки також можуть впоратися.

Універсальний сорт конопель можна вирощувати де завгодно. Рослині в процесі цвітіння не страшні:

  • Паразити;
  • Цвіль;
  • Бур'яни.

Африканський аромат з потужним ефектом можна вирощувати в приміщенні, а цвітіння відбувається в середньому близько 9 тижнів. Має оливковий відтінок з довгим, тонким листям. Сам сорт виробляє сильний аромат під час цвітіння, йому необхідна свобода і простір, але при закритому вирощуванні потрібна профілактика і ретельний догляд. Зріст рослини залежить від місця посадки, а значить, він може досягти від 50 см до 1м.

Оптимальні параметри в закритому вирощуванні:

  • Досить використовувати ємність (відро) в 10 літрів;
  • Світло Днат 400 і Днат 250, світловий режим 20/4 - можна і 18/6 (сорт пристосовується);
  • Цвітіння відбувається на 23-28 день;
  • Урожай в середньому становить 400-500 грам на квадратний метр.

Аромат і ефект

Хоч запах і смак представляє собою ефект м'якості, та в дії призводить до дуже сильного, потужного, глибокого і скам'янілого стану. Є ризик відчути себе заблокованим на дивані, тому краще позмагатися з таким ядерним каннабісом Auto Power Plant після роботи. Auto Power Plant є на складі нашого магазину ganjaseeds.org/.

З повагою наша команда Ganjaseeds! Мир всім =)