У статті розповідається про апельсинові Orange-стрейні. Такі як Orange Skunk, Californian Orange(Каліфорнійський Апельсин), Jamaican Orange Skunk.

Зміст

Orange Skunk – кисло-солодкий стафф

Orange Skunk – кисло-солодкий стафф


Конопля Orange Skunk - яскравий і неперевершений штам, крос Californian Orange і Skunk. Має власне коло шанувальників. Отримав заслужену популярність, за свою унікальність властивостей і характеристик. Багато гроверів вже скуштували особливість Оранж Сканк, тому і рекомендують купити насіння марихуани Orange Skunk. Ця рослина допоможе вам позбавитися від недуг, і придбати для себе прекрасну вигоду.

Основні характеристики конопель

Рослина підійде навіть для новачків, відцвітає через 9-10 тижнів, і надає чудовий багатий урожай.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Як же приємно спостерігати за розвитком даного сорту. Його динаміка розвитку, помітно збільшується з кожним тижнем. Рослини люблять тепле сонячне світло, тому якщо можливість культивування в аутдорі відсутня, потрібно запастися терпінням.

Підбираємо потужне освітлення для даного сорту, і використовуємо відображаючі поверхні, і світильники. Тоді ваші кущі отримають максимальну світлову віддачу, в потрібній кількості люменів.

Ароматні якості і ефективність

Володіє кисло-солодким присмаком. Ефект фізіологічний, хоча дуже впливає на розум. Може застосовуватися в лікарських цілях. З підтримкою Orange Skunk лікують перенапруження, постійне хвилювання, стрес і схожі захворювання.

Californian Orange або Каліфорнійський Апельсин

Californian Orange або Каліфорнійський Апельсин


Якщо розповісти про даний сорт стисло, то його можна викласти такими словами:

  • Чудовий,
  • Стійкий.

Однак якщо аналізувати його властивості найбільш досконально, то можна остаточно переконатися в стійкості і чудовості даного штаму. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту, і скуштувати солодощі лідерства, а також відчути незабутній ефект.

Основні характеристики конопель Californian Orange

Перше, що виділяє сорт Californian Orange - це чудова смолистість. Характеристики сатіви і індики у нього поділені на рівні частини, 50 на 50. Це істотно спрощує вибір коноплярів, з числа інших сортів. Коли рослини досягають власного раціонального збільшення і зрілості, вони фарбуються в привабливий морквяний тон, який виділяє кущі серед інших.

Даний сорт переважно годиться для експериментів недосвідчених садівників. Так як рослина не вибаглива, і розвивається в самих різних обставинах, а також може адаптуватися до різних факторів.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу Californian Orange

Зміст ТГК досить чудовий, становить приблизно 16%. Урожай, безсумнівно, вартий заохочення, він може досягати позначки в 400 - 500 грам з 1 м². Цвітіння триває протягом 9 - 11 тижнів, підготовка врожаю, як правило, починається в жовтні. Проростають рослини переважно тільки навесні, в половині або в кінці, а восени готові дати прекрасний урожай.

Ароматні якості і ефективність

Іншої подібної рослини вам не знайти. Під її впливом ви відчуєте незвичайну життєрадісність і активність. Крім цього, станете дуже компанійським і привітним. Чудовий спосіб підвищити собі стан внутрішнього духу, а також додати в життя насичені ноти.

Jamaican Orange Skunk – сорт родом з острова Ямайка

Jamaican Orange Skunk – сорт родом з острова Ямайка


Сорт каннабісу Jamaican Orange Skunk є низькорослою, і невеликих габаритів рослиною. Розквітає в процесі двох місяців, урожай дає у вересні - на початку жовтня.

Безпрецедентно, даний варіант визнаний відмінним сортом, який домігся впевненості в медицині, і не тільки. Виник за допомогою поєднання окремих сортів конопель на Ямайці, є кращими екземплярами в окрузі. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Jamaican Orange Skunk.

Основні характеристики конопель Jamaican Orange Skunk

Jamaican Orange Skunk має найвищу врожайність, що робить його більш насиченим і затребуваним. В ході розвитку, розташований змінювати зовнішній вигляд, а саме листя, які набувають невеликий морквяний тон. Володіє славним, простим запахом. Потрібно відзначити, що пахне солоденькою, помаранчевою цукеркою.

Насіння марихуани Jamaican Orange Skunk можна використовувати у властивості додаткового харчування, для корму улюблених рибок. Крім того, що важливо для прекрасної половини людства - використання даного сорту, для формування формул косметики, і ароматичних масел.

Марихуана Jamaican Orange Skunk: Ароматні якості і ефективність

Даний сорт може бути корисний, як в щоденному існуванні, так і в медичних цілях, тому що містить заспокійливий запах апельсина, з ефектом релаксації.