У статті розповідається про огляд сортів. Таких як Orange Bud, Pakistan Valley, Spaceman Skunk, Super Hash.

Зміст

Orange Bud - багатий на смоли сильний сорт конопель

Orange Bud


Насіння конопель Orange Bud з видатного штаму Каліфорнійського «Помаранчевого зародка» отримали з перших версій Afghani і Skunk. Даний сорт конопель динамічно розвивається а також має глибокий і незвичайний відтінок. Чарівні хвилі аромату, наповнені цитрусовими відтінками, якими сорт збагатився від матері. У Orange Bud домінує Indica, що можна розгледіти навіть у зовнішньому вигляді, рослина має щільні помаранчеві волоски.

Насіння конопель Orange Bud: Вирощування

Універсальний сорт конопель Orange Bud багато років вирощувався у відкритому грунті при оптимальних умовах клімату західного узбережжя Америки. В марихуані присутній концентрований, солодко-гострий аромат цитрусових - це відмітна ознака даного сорту. Компактність кущів конопель Orange Bud відмінно підходить для новачків гроверів, тому знавці рекомендують звернути увагу на медичні сорти конопель, які можуть без проблем вирощувати всі бажаючі.

Характеристики конопель Orange Bud

  • Цвітіння: 45 - 60 днів;
  • Висота: 100 - 130 см;
  • Урожай: до 125 грам з однієї рослини;
  • Цвітіння у відкритому грунті: середина жовтня;
  • Урожай з 1 м2: до 500 грам.

Orange Bud: Аромат і вплив

Природний пікантний фруктовий аромат заворожує і приваблює в сорті конопель Orange Bud. Деякі люди дивуються смолистому і ароматного смаку конопель. Відчувається при вдиху присмак кавового лікеру або темного шоколаду.

Pakistan Valley - суворий стійкий сорт конопель

Pakistan Valley


Сорт конопель родом з гористої області північного Пакистану. Через роки після того, як були обрані найкращі варіації Kush, отримали генетично чисту лінію Indica. Цей бездоганний і гарний зовні сорт, володіє інтенсивним запахом і високою міцністю, що робить його чудовим і позитивним. Солодкий з лікарськими властивостями, інтенсивний у всіх ефектах, з високим вмістом CBD. Сорт конопель Pakistan Valley представляється як кращий медичний засіб у всьому світі. Тривалість дозрівання з моменту посадки насіння становить 45 - 55 днів.

Основна характеристика конопель Pakistan Valley:

  • Генотип - 100% Indica;
  • TГК - 21,2%;
  • Аромат солодких фруктів;
  • Результат в приміщенні - 400 грам з 1 м2, аутдор 500 - 600 грам з 1 м2;
  • Стійкий запах;
  • Ефект - самоспоглядальний;
  • Стійкий до паразитів, і факторів навколишнього середовища.

Сорт конопель Pakistan Valley починає цвісти при зміні світлового режиму на 12/12. 

Кращі методи вирощування:

  • Indoor;
  • Outdoor;
  • Greenhouse.

Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту і використовувати його як надійні ліки від усіх хвороб.

Марихуана Pakistan Valley: Аромат і ефект

Одна з найвідоміших особливостей каннабісу Pakistan Valley - це його чудовий аромат, в якому присутній смак незвичайних і невідомих фруктів. Вплив яскравий і сильний. Справжні гровери оцінять якість сорту конопель Pakistan Valley, який найчастіше вирощується в гроубоксах і гроурумах.

Spaceman Skunk - оригінальний сорт конопель

Spaceman Skunk


Фемінізований сорт конопель Spaceman Skunk генетично містить в собі 70% індіки. Кущі мають міцну структуру і відрізняються порівняно невибагливим «характером». Spaceman Skunk має незрівняний ні з чим аромат, який нагадує про генетичних предків даного сорту.

Характеристика медичного сорту Spaceman Skunk

Сорт Spaceman Skunk заснований на базі Top Skunk 44 і White Widow. У спадщину від Top Skunk 44 придбав високу кущистість і чудову продуктивність. Від White Widow йому дістався наповнений «батьківськими» нотами типовий присмак. Густі багаточисленні шишки Spaceman Skunk щедро просякнуті духмяною і густою смолою. Має свіжий аромат польових квітів, який гармонійно об'єднався з класичним сканковим присмаком.

Spaceman Skunk: Лікувальні властивості і застосування

Вражаючі цілющі характеристики конопель активно застосовувалися пророками, шаманами, і цілителями Індії і Сходу. Хоча і в наш період її медичне застосування не втратило своєї актуальності й ефективності. Особливо цінують заспокійливу, розслаблюючу, і седативну дію даної рослини. Виходячи з цього, каннабіс даного сорту призначають при лікуванні депресії, неврозів, істерії, та інших неспокійних станів, що володіють різною етіологією.

Коноплі Spaceman Skunk: Вирощування та рекомендації

Фемінізоване насіння конопель Spaceman Skunk - це перший крок до знайомства з розумними рослинами, що виділяються безумовною динамікою розвитку в культивуванні. Досвідчені гровери з усього світу радять новачкам купити насіння марихуани Spaceman Skunk, щоб спробувати свої сили і отримати безцінні знання. При дотриманні загальноприйнятих рекомендацій по догляду за сортом конопель Spaceman Skunk, можна очікувати відмінні результати.

Марихуана Spaceman Skunk: Аромат і ефект

Якщо Ви любителі екзотики, в такому випадку Spaceman Skunk своїм особливим ароматом вас не здивує. Даний сорт стане в нагоді тим, хто любить загальноприйнятий смак конопель. Аромат відчувається як в'язкий, із запахом пахучих сильних трав. Має ніжний, заспокійливий і одночасно підбадьорливий ефект. Бездоганно підійде для занурення в найглибший свого роду транс. Зручно проводити медитацію вживаючи даний сорт, так як він надихає і підштовхує до знань. Сприяє розвитку мислення на філософські і глибокі теми.

Super Hash мега висока врожайність

Super Hash


Насіння конопель Super Hash випускається в двох версіях фенотипу рослини. Може дозрівати в небувалі терміни, внаслідок цього підійде новачкам, які завжди такі нетерплячі в грові. Має чудові якості і продуктивний врожай. Однак не станемо хитрувати, що аромат у Super Hash незвичайний і екстравагантний - як і належить сортам з подібною назвою.

Характеристики конопель Super Hash

Даний сорт конопель залюбки вирощують і вдосконалюють фахівці індору і гуру аутдору. Годиться абсолютно для всіх методів вирощування. Цінителі даної версії зазвичай задоволені формуванням великих суцвіть, усіяних трихомами. Трихоми блищать і виділяються навіть на пелюстках. Досвідчені гровери радять купити насіння марихуани Super Hash, щоб бути натхненним і отримати гідну нагороду за старання.

Indica становить 90%, і Sativa 10% - змішаний сорт в закритому просторі може цвісти 55 діб і надати урожай до 600 грам з 1 м2. Існує можливість замість охайних кущів до метра отримати велику і високу рослину близько 200см.

Рекомендований період для посадки методом аутдор в Європі - середина березня. За оптимальних обставин у вересні можна зібрати врожай близько 200 - 1200 грам з одного куща заввишки 1 - 2.5 метра.

Марихуана Super Hash: Аромат і вплив

Запах і присмак відмінний. Володіє медичною, лікувальною властивістю, тому може сильно розслабити на кілька годин. Міцний стоун, як і належить «характеру» найчистішої індіки.