У статті розповідається про огляд регулярних сортів. Такі як Northern Lights, White Russian, Colombian Gold.

Зміст

Northern Lights

Northern Lights

Коли людина вирощує власний кущ у відкритому грунті, вона повністю прогнозує свій урожай з відміткою в 100 грам з однієї рослини. Однак не варто ігнорувати потреби рослини. Кущі даного сорту надають перевагу теплому мікроклімату, такому як в Африці, Каліфорнії або Іспанії. Тому якщо у вашому регіоні тепло і багато сонячного світла, Northern Lights швидко збільшитися в розмірах і стане потужною рослиною, з якої можна зібрати прекрасний урожай.

Характеристика конопель

Період цвітіння закінчиться приблизно на 7-8 тижні, хоча окремі умови і ситуації можуть застати гровера зненацька на 6 тижні. Під час цвітіння бруньки стають ясними і покриваються смолою, а до закінчення сезону рослини починають світитися.

Досвідчені гровери поважають даний сорт і рекомендують купити насіння марихуани Північне Сяйво. Ви зможете пізнати силу і міць каннабісу, вирощуючи даний сорт у себе вдома або в саду. Байдуже, ростить людина коноплю або просто любить її курити, в кожному разі, цей сорт зможе легко змінити розуміння про каннабіс.

Northern Lights заслужено вважається одним з класичних варіантів марихуани, який використовують в найвіддаленіших точках світу. Його домінуюча індіка показує свою присутність у впливі і заслуговує на повагу. Зовнішність рослини настільки незвичайна і магнетична, що суцвіття можна прийняти за білосніжні солодкі плоди, просочені густою смолистою консистенцією.

Перемога в номінаціях

Багато років цей сорт каннабісу набуває виправдані нагороди і призи в різних фестивалях. Він отримував безліч кубків і звань, що власне і стало причиною великої кількості замовлень.

Ароматні якості і ефективність

Як же впливає на того, хто вживає Northern Lights? Одні називають цей ефект як добровільний «нокаут», який забезпечує почуття онімілості, хоча це положення зберігається не більше двох хвилин. Також є можливість відчути холодну міць при випусканні диму.

White Russian

White Russian

Регулярний сорт конопель White Russian (Білий Російський) - традиційна індіка. Даний сорт конопель бере свій початок в Голландії.

Основні характеристики конопель

Кущі мають невелику висоту і густі бутони, рясно обсипані смолою. Суцвіття зазвичай темно-зелені, з насичено-апельсиновими волосками. Іноді набувають особливого аметистового тону, який відрізняється від інших сортів. Це дуже потужний штам, який вважають кращим сильні гровери, впевнені в собі. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани White Russian регулярної версії.

Основні правила по вирощуванню конопель

При вирощуванні в домашніх обставинах період цвітіння 57-65 днів. Урожай з White Russian (індор) можна зібрати 500-550 грам з 1 м². Підготовка до харвесту у відкритому грунті або в теплиці 16-30 жовтня.

Найголовнішою перевагою White Russian є те, що він найбільш стійкий і відомий крос AК-47 і White Widow, внаслідок чого зберігає в собі найкращі властивості генетичних батьків.

Через власне індуське коріння, в період цвітіння кущі виділяються потужним і раптовим ароматом (спочатку він плодовий, проте невдовзі перетворюється в сирний). Внаслідок цього, при вирощуванні подібного сорту в закритому грунті рекомендується використовувати спеціалізовані фільтри, можливо саморобні.

Застосування в медицині

Подібна рослина - досить сильний енергетик, знижує біль (особливо в животі), стимулює апетит, надає відчуття щастя, внаслідок цього ефективний при депресії.

Смакові якості і ефект

На вдиху, під час куріння смак конопель різкий і сирний, який на видиху перетворюється у вісковий.

Даний сорт володіє фантастичним ефектом (тривалим і потужним) на протязі декількох годин, в залежності від толерантності курця.

Марихуана White Russian робить свій вплив стрімко, хоча з часом вплив згасає, але не присипляє вас, а просто дозволяє розслабитися.

White Russian - традиційна індіка. Даний сорт конопель бере свій початок в Голландії.

Colombian Gold

Colombian Gold

Що собою представляє термін Gold? У перекладі, як ви напевно здогадалися, мова піде про сорт Колумбійське Золото. Якщо вже говорити про даний сорт марихуани, потрібно сказати, що це справжній скарб серед сортів каннабісу.

Основні характеристики конопель

Сорт конопель Colombian Gold представляє собою очищену сатіву. Він бере свій географічний початок з високого хребта Санта-Марта в Колумбії. Проте, після дій найдосвідченіших селекціонерів, даний штам став доступний для вирощування і в наших містах. Потрібно відзначити, що ця рослина вище середньої за зростом і сильна по структурі, внаслідок чого, краще її ростити на свіжому повітрі.

Хоча це не говорить про те, що для закритого приміщення рослина не годиться. Кущі досить не вибагливі, динамічно розвиваються в різних методах культивації і показують потужний потенціал. Ступінь ТГК досить високий, приблизно 20%. Час цвітіння триває 67 діб. У відкритому грунті урожай з рослин Colombian Gold можна збирати до закінчення листопада.

Ароматні якості і ефект конопель

Як розповідають нам тематичні книги, експериментатор Петро Убір застосовував даний сорт, коли мандрував по Амазонці. У період власних подорожей він міняв марихуану на прянощі, лікувальні рослини.

Так чому ж все-таки сорт Colombian Gold називають золотим? Згідно історії, таке найменування використовували через асоціації з пшеничним забарвленням листочків. Проте невдовзі люди усвідомили, що перевага марихуани не в кольорі стебел, а в її властивостях і чудовому ефекті. Це така рослина, у якої відсутні аналоги.

Безпосередньо ефект від Colombian Gold досить галюциногенний, він може тривати до 4 годин. Внаслідок домінуючої і потужної сатіви виникає почуття життєрадісності і ейфорії, збільшується працездатність. Потрібно відзначити, що даний сорт може бути корисний креативним людям, які присвячують своє життя творчості. Запах у конопель яскравий, з простим присмаком цитруса.