У статті розповідається про огляд конопель. Таких як Auto Northern Lights x Auto Haze, Auto White Widow, Auto White Russian, Auto Amnesia.

Насіння Auto Northern Lights x Auto Haze

Auto Northern Lights x Auto Haze


Auto Northern Lights x Auto Haze - один з незвичайних сортів каннабісу, який популярний у всьому світі. У даній фемінізованій версії переважає афганська індіка. Її створили ще в Америці в 70-х роках. Вже до початку 80-х перевезли до Голландії, після чого Auto Northern Lights x Auto Haze став найкращим сортом для розведення в indoor. Протягом декількох років способи розведення і вирощування нових сортів конопель кардинально змінилися. Саме тому Auto Northern Lights x Auto Haze створили за новим і старим способом вирощування та розведення сортів. Каннабіс цього сорту не тільки автоквітучий, але й фемінізований. Auto Northern Lights x Auto Haze принесе хороший урожай, так як це сама врожайна автоквітуча конопля у всьому світі. Досвідчені гровери радять купити насіння марихуани даного сорту.

Рекомендації по вирощуванню

Цей сорт каннабісу відмінно підходить для вирощування в приміщеннях, у відкритому грунті. Після посадки, протягом двох тижнів рослина цвіте, і протягом дев'яти- десяти тижнів після посіву насіння, можна збирати відмінний урожай.

Рослина досягає висоти близько 90 - 120 см. Вона є самою високорослою, в порівнянні з іншими автоквітучими рослинами. Коли цей сорт почали вирощувати в Іспанії на відкритому повітрі, він приніс врожайність близько 200 грам. Якщо ростити у відповідних умовах, то цей сорт може дати більш ніж 90 грам з куща. Особливістю є можливість зібрати урожай два рази за сезон.

При вирощуванні рекомендується дотримуватися:

  • Освітлення;
  • Підготовлений грунт;
  • Вентиляція.

Аромат і ефект

Що стосується смакових якостей, то конопля Auto Northern Lights x Auto Haze має чудовий солодкий смак, що нагадує яблуко, полуницю. Даний сорт має відмінний вплив на людину яка курить, надає розслаблення, спокій. У медицині прийнято використовувати для того, щоб вивести людину з депресії, підвищити їй настрій. Якщо є якісь проблеми з рідними або на роботі, то покуривши цей сорт, зможете забути про все погане. Білі клуби пахучого диму відправлять вас в хмари, ви зможете помріяти і відпочити.

Auto Northern Lights x Auto Haze володіє чудовими якостями. Вас чекає прийнятна вартість, великий урожай, і високоякісні плоди. Саме цей автоквітучий сорт продовжує традицію своїх предків. Він формує щільні, великі, наповнені великою кількістю смоли суцвіття.

Конопля Auto White Widow: гідна поваги

Auto White Widow


Історія створення цього гібрида конопель досить цікава. Ще в 19 столітті вчені посадили два сорти сатіви, а саме Індійську і Бразильську. Зрештою, схрестивши їх, вони отримали такий гібрид конопель. Назву рослині дали як в оригіналі, це пов'язано з тим, що на її листі розташовано багато кристалів. Цей фемінізований сорт створювали протягом багатьох років. Селекціонери всіма силами намагалися домогтися даного напрямку генетики каннабісу.

Характеристики конопель Auto White Widow

Кущі цього сорту покриті широким листям темно-зеленого кольору. Рослина утворює багато смоли, що схоже на оригінал автоквітучого гібриду. Майже кожен вважає, що Auto White Widow ідентичний з оригіналом White Widow, враховуючи таку схожість сортів, у яких є певні відмінності. Період вирощування триває 70 днів з моменту посадки насіння в грунт.

Сорт конопель Auto White Widow володіє хорошим імунітетом, що дозволяє протистояти:

  • Цвілі;
  • Паразитам;
  • Перепадам температури.

Вирощування конопель Авто White Widow

Якщо людина зібралася виростити кущі Automatic White Widow у будинку, то вони виростуть на цілих 50 см. При оптимальному догляді рослина виросте до 100 см. У цього сорту завжди гарна урожайність як для автоквітучого гібриду конопель. З одного куща можна отримати близько 40 - 160 грам. Урожай безпосередньо залежить від умов догляду за рослиною.

Конопля Auto White Widow вже встигла дістати багато нагород і титулів. Така рослина найпопулярніша серед споживачів. Якщо зробите все правильно під час догляду за коноплями, то з вирощуванням не виникне жодних проблем.

Саме цей сорт конопель можна ростити як у приміщенні, так і в теплицях, саду, городі.

Аромат і ефект

Що стосується смакових якостей, то конопля марихуани Auto White Widow має солодко-кислий присмак, який схожий на цитрус.

Даний сорт конопель потужно впливає на споживача. Не дивлячись на те, що генетика гібридна він все одно схожий на індіку, і славиться своїм потужним ефектом. Людина, покуривши Auto White Widow зможе розслабитися і тим самим набратися енергії.

Рішення купити фемінізоване насіння конопель даного сорту, буде відмінним стимулом для професійного гровера. Відмінна якість, великий урожай, і приємна ціна. Крім того, не потрібно витрачати багато зусиль для того, щоб домогтися гарної врожайності. Коноплю Auto White Widow можете купити в нашому магазині післяплатою конфіденційно.

Насіння Auto White Russian

Auto White Russian


Цей гібрид від виробника Ganja Seeds за різними показниками може яскраво здивувати якістю продукту.

Вирощування та рекомендації

Новачки гровери можуть іноді не так правильно все врахувати, або зробити як годиться, тому для початку необхідно запам'ятати особливості культивації, (або додати нас в свої закладки):

  • Садити насіння конопель Auto White Russian в горщик більшого розміру;
  • Не можна пересаджувати рослину кілька разів;
  • Обов'язково дотримуйтеся режиму інтенсивного освітлення;
  • Підвищена вологість недопустима, при ній може виникнути грибок і цвіль - це для імунітету рослини ризиковано.

Голландські гровери отримали досвід під час розведення даного штаму, де відкритий грунт і підвищена вологість призвела до появи борошнистих плям - це і призвело до псування суцвіть.

Якщо правильно і грамотно вести догляд за каннабісом Auto White Russian, можна досягти висоти рослини до 90 см, при цьому час врожаю приходить по закінченню 70 - 80 днів. Існує невід'ємний факт того, що квіти у деяких сортів каннабісу мають відкриту структуру бутону. Шишки конопель Auto White Russian з хорошою щільністю, дають до 20 - 50 грамів врожаю з однієї рослини. Можна купити у нас за вигідною ціною насіння марихуани даного сорту, і переконатися в якості продукту самостійно.

Нагадаємо найголовніше - фемінізований Auto White Russian, любить потужне освітлення, і чим більше його, тим і кращий буде результат.

Не пропустіть прекрасний момент під час цвітіння, при якому можна отримати естетичне задоволення від спостереження за розвитком куща. Ніби переливається волохате покривало з самоцвітів, вкриває і заворожує, що, власне, не може не заспокоювати.

Ароматно-смакова ефективність

Зелений мох глибокого лісу - тільки так можна охарактеризувати аромат, перед яким жоден гровер не в змозі встояти.

Сам за себе говорить ефект глибокого стоуну. Він дуже «смачний». Не відходячи від

теми, можна яскраво висловитися, і залишити позитивну оцінку даному сорту, так як потенціал і перспектива в ньому точно є.

Auto Amnesia - насіння конопель "Амнезія"

Auto White Russian


Знаменита Amnesia тепер є в розряді автоквітучих. Рослина Auto Amnesia несе за собою ряд цінних характеристик, які славляться нагородою за:

  • Значні розміри- становлять близько 1,5 метра;
  • Довгі пагони з гіллястою структурою;
  • Модель зростання- як у сатіви.

В даному штамі переважає Sativa. У процесі спостереження можна виявити що формуються шишки великих розмірів, які дають гарний відблиск з різнокольоровою гамою. Така краса не залишить байдужим навіть бувалого садівника.

Характеристики

Молоді кущі вище інших квітів і мають довгі міжвузля, вузькі листочки. Зате коли рослина починає своє активне зростання, завдяки відкритому простору на кожну ділянку потрапляє рівна кількість світла, завдяки чому шишки стають великі і солідні.

Правильний догляд за коноплею Auto Amnesia

  • Дуже важливо контролювати розвиток рослини, і тоді Авто Амнезія зможе подарувати великогабаритні плоди;
  • Збирати врожай можна після посадки через 75-85 днів;
  • Коли створені хороші умови, можна зібрати від 150 грамів з рослини сухих плодів.

Конопля Авто Амнезія фемінізована і славиться хорошою врожайністю. Головне не перегодувати її, якщо рослина отримає надлишок добрива, то погіршиться її аромат.

Марихуана в медицині

Авто Амнезію застосовують при депресивних станах, болях, стресових ситуаціях, проблемах зі сном. Auto Amnesia відмінно підвищує настрій, заспокоює, розслаблює, за що заслужено займає почесне місце в розряді “медичні сорти конопель”.

Аромат і ефект

При правильному догляді нотки запаху будуть солодкими і квітковими, нагадують ладан і землю. Автоквітуче насіння конопель Auto Amnesia має забійний вплив.