У статті розповідається про огляд авторегулярних сортів. Такі як Auto Blueberry, Auto Mexican Airlines, Auto White Widow.

Зміст

Auto Blueberry - урожайний каннабіс зі stone ефектом

Auto Blueberry


Сорт каннабісу Auto Blueberry (Автоцвіт Чорниця) вивели за рахунок схрещування Blueberry і Lowryder фірмою GanjaSeeds. Більшість цінителів, які вирощують каннабіс, заявляють, що оригінал Blueberry є вельми чутливим до надлишку добрив. Крім того, його запах залишився не дуже фруктовий.

На жаль, дані два пункти цілком вирішити не вийшло, однак був проведений трудомісткий процес, що веде до досконалості. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Авто Блюберрі, щоб познайомитися з корисними властивостями даної рослини.

Насіння коноплі Auto Blueberry: Вирощування і рекомендації

Автоцвіт Blueberry так і залишається примхливим до добрив, і саме внаслідок цього необхідно правильно планувати прикорм. Саме завдяки цьому була досягнута мета фруктового аромату і смаку - це було відмінним проривом в даному досвіді. Вирощуючи даний сорт, необхідно дотримуватися рівня вологості грунту, але також не дозволяти йому пересихати, так як це може негативно відобразитися на рослині.

Можна використовувати для вирощування 7-літрові горщики, та при правильному удобрюванні ви отримаєте винагороду у вигляді однієї великої коли, яка просякнута великою кількістю смоли. Рослина має чимало шишок на бічних гілках, покритих кристалами, які випускають впізнаваний аромат ягід. Auto Blueberry є одним серед найкращих сортів каннабісу, які використовують для виготовлення гашишу.

Основна риса даного штаму - це високий рівень ТГК в 16%, а також потужний плодовий запах під час цвітіння.

Основні параметри конопель Auto Blueberry

  • Сорт: індіка, сатіва;
  • Цвітіння: 60 - 70 діб;
  • Урожай: 300 - 450 грам з 1 м2.

Марихуана Авто Blueberry: Аромат і ефект

Даний сорт конопель по-справжньому смачний, ви не зможете забути його унікальний солодкий аромат і ягідний присмак. Ефективність на рівні stone не залишить байдужими навіть найміцніших користувачів.

Auto Mexican Airlines - мексиканська ефективність

Auto Mexican Airlines


Справжній мексиканський каннабіс народився за рахунок подібних гібридів таких як: Mexican-sativa, Columbian і Ruderalis. Що стосується конопель Auto Mexican Airlines (Автоцвіт "Мексиканські Авіалінії"), то в ній домінує сатіва. Рослина має високу ефективність і прогнозує вражаючу результативність.

Бездоганно і злагоджено знаходить спільну мову з креативними та творчими особистостями. З цього можна зробити висновок - застосовувати, вирощувати і використовувати даний сорт можна тим людям, які впевнені і наполегливі в собі. Досвідчені гровери шанобливо ставляться до даного штаму, так як в ньому є щось невідоме і чарівне, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Мексиканські Авіалінії.

Насіння коноплі Auto Mexican Airlines: Вирощування і рекомендації

Переважаюча сатіва починає розкривати своє таїнство вже в зовнішньому вигляді кущів, які мають світло-зелене забарвлення листя і компактні суцвіття. Рослина випускає досить сильний запах, тому будуть потрібні вугільні фільтри.

  • Рослина досягає у висоту 0,8 - 1,3 метра;
  • Час цвітіння: 10 тижнів;
  • Врожай порадує кількістю в 400 - 500 грам з 1 м2;
  • Кількість з куща 50 - 250 грам;
  • Вміст ТГК 19%.

Марихуана Мексиканські Авіалінії: Ароматні якості і вплив

Його потужний ефект дійсно нагадує ейфорію, що так характерно для домінуючої сатіви. Смак імбірний і пряний з ароматами спецій.

Auto White Widow - запаморочливий вплив каннабісу

Auto White Widow


Сорт конопель Auto White Widow (Авто Біла Вдова) є одним з найвідоміших сортів конопель на ринку. Тепер каннабіс White Widow перетворився в регулярний автоквітучий сорт. Auto White Widow створений шляхом схрещування White Widow, Lowryder, Columbian. Кущі даного сорту красиві, за ними легко і просто доглядати, а крім того вони містять в собі міцний ефект.

Auto White Widow заключає в собі індуські, бразильські джерела. Його виникнення починалося з 90 років в Голландії. З того часу сорт став дуже популярним серед гроверів, шанувальників і користувачів. Таку славу заробив лише за плодові шишки, що цілком просякнуті смолою, саме тому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Біла Вдова.

Насіння коноплі Auto White Widow: Вирощування і рекомендації

Для вирощування конопель автоквітучого сорту Біла Вдова рекомендується використовувати 18/6 світловий період. Даний сорт може дати урожай через 70 днів періоду цвітіння, приблизно 50 - 75 грам з одного куща. Досвідчені гровери вирощуючи в закритому приміщенні, зможуть зібрати близько 100 - 150 грам з куща, якщо використовувати гідропонні системи. Висота рослини при цьому становить приблизно 65 - 100 см.

Немає необхідності возитися з освітленням за розкладом - просто нехай росте, і ви отримаєте дуже якісний урожай та дуже потужний ефект кінцевого продукту. В кінці фази цвітіння може потребувати підтримки гілок, щоб застрахуватися від переломів, так як бруньки можуть вирости товстими і дуже смолистими. Вони згинаються, і в гіршому випадку можуть зламати гілки.

Основні параметри конопель Авто Біла Вдова:

  • Світловий період 18/6;
  • Дозрівання рослини - 70 діб;
  • Урожайність в цілому - 50 - 150 грам з куща.

Цей сорт каннабісу 18 раз забирав нагородні кубки в HTCC і Highlife Hempfair.

Марихуана Auto White Widow: Аромат і ефект

Солодкі кристали марихуани Авто Біла Вдова мають дуже специфічний освіжаючий запах і смак. Легко куриться і відмінно підходить для пацієнтів з проблемами дихання. Приємне і легке навантаження, але на диван посадити може. Auto White Widow має специфічний трав'яний смак гашишу. Ефект дуже схожий на оригінал White Widow, комплекс «тілесного каменю».