У статті розповідається про огляд регулярних сортів автоквітів. Такі як New York City, Fast Bud, Lemon.

Зміст

Auto New York City при боязні концертів і виступів

 Auto New York City Regular


Сорт конопель Auto New York City - справжня сатіва, яка має автоквітучі здатності. Auto New York City володіє багатьма чудовими властивостями, які роблять її знаменитою серед гроверів.

Вирощування насіння конопель Авто Нью Йорк Сіті

Унікальний сорт Auto New York City підходить для будь-якого методу культивування. На відкритому грунті, навіть не дивлячись на те, що рослина має довгий період цвітіння, сорт відрізняється від інших великою продуктивністю. З одного куща можна зібрати 120 грам шишок. Цей штам стійкий до різких перепадів температури, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Нью Йорк Сіті.

Якщо ростити в індорі, то можна отримати відмінні результати, крім того потрібно звернути увагу на світло, лампа повинна бути потужністю 600 Вт. У приміщенні цвітіння відбувається на 6 тижні.

Суцвіття сорту Автоцвіт Нью Йорк зовсім невеликі, але вони важкі і щільно прилягають один до одного. Велика ялинка відмінно росте в будь-яких умовах і оточенні. Добре тримає форму, і не потребує великої кількості добрив.

Аромат марихуани Auto New York City

Головні ролі в ароматі марихуани Auto New York City займають солодкі нотки цитруса. Що стосується смаку, то він наближений до лимону, але кислинки не відчувається. Нагадує більше лимонний крем, ніж звичайний цитрус.

Ефект надає бадьорості і веселого настрою, але без зайвої ейфорії. У самій рослині ТГК 18%. У стані бадьорості людина виглядає впевненою в собі.

Auto Fast Bud - ароматний смолистий сорт конопель

Auto Fast Bud


Існує вагома причина, чому конопля Auto Fast Bud була названа «швидкий бутон», тому що цвіте вона значно швидше, ніж більшість інших штамів. Сорт каннабісу Auto Fast Bud можна вирощувати практично в будь-якому середовищі. Це швидко зростаючий варіант в природі, а значить, його можна вирощувати у відкритому грунті, але це буде доречно лише там, де теплий клімат.

Напевно, це один з найбільш зручних штамів на ринку, який не тільки легко вирощувати, але і приємно курити. Можна виростити потужні рослини, що мають солодкий і смачний аромат. Цей штам експериментально схрещений з насінням коноплі Ruderalis і NYC Diesel. Багато гроверів рекомендують купити насіння марихуани Авто Фаст Бад.

Насіння коноплі Авто Fast Bud: Вирощування і рекомендації

Цей сорт може бути вирощений в закритому приміщенні, на відкритому повітрі, або навіть у теплиці.

  • Урожайність в індорі складе 450 - 500 грам з 1 м 2;
  • Урожайність в аутдорі складе 20 - 70 грам з рослини.

Найдивнішим є те, що цей сорт буде цвісти після 2 ½ тижнів, і може бути прибраний всього через 70 днів після проростання.

Auto Fast Bud - це ефективний штам, який набагато легше вирощувати і доглядати за ним, якщо ви вже знайомі зі специфікою гровінга розумних рослин.

Основні параметри конопель:

  • Час цвітіння: 8 тижнів від насіння посадженого всередині приміщення, 10 тижнів- в аутдорі;
  • ТГК: 16%;
  • Висота: 40 - 100 см;
  • КБР: 0,8%;
  • КНБ: 0,4%.

Марихуана Auto Fast Bud: Аромат і ефект

Марихуана Auto Fast Bud на смак солодка і соковита. Такий кущ до вподоби користувачам, які поолюбляють солодкий запах. За рахунок індіки проявляє свою потужність в ефекті.

Auto Lemon - легкий в догляді, ароматний сорт каннабісу

Auto Lemon


Сорт конопель Auto Lemon (Автоквітучий Лимон) був сконструйований генетичним схрещенням двох великих штамів: Lowryder # 2, Lemon Skunk. Рослина дивовижна і унікальна, її суцвіття усіяні смолистими трихомами. Вся міць розкриває нам повністю відмінний ефект, сильний запах, красивий ракурс куща. Авто Лемон виростає до середнього зросту, має трохи бічних гілок, при цьому утворює велику одну товсту колу, на якій розвиваються бутони. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту для того, щоб ви познайомилися з «лимонними коноплями», і відчули їх чарівні властивості ефекту.

Насіння коноплі Auto Lemon: Вирощування і рекомендації

При внутрішньому вирощуванні конопель Auto Lemon, можна використовувати живильні речовини, при цьому рівень рН повинен бути збалансованим в грунті і гідрогеологічних умовах. Сорт конопель є автоквітучим, тому немає жорстких вимог до зміни світлових періодів. Ці рослини також добре ростуть в теплицях, і інших вологих місцях, так як не піддаються вторгненню цвілі або грибка.

На відкритому повітрі Автоцвіт Lemon полюбляє стабільний теплий температурний режим. Зростає в літні місяці, і для максимально можливого виходу можна надавати постійний раціон, що складається з багатьох мінералів, добрива і поживних речовин.

Час цвітіння для конопель Auto Lemon триває 8 тижнів, в середньому прибирання рослини починається вже через 9 або 10 тижнів після сходів. Це дуже простий у вирощуванні автоквітучий регулярний штам, який ідеально підходить для початківців гроверів, а також для досвідчених профі. Новачки по достоїнству оцінять легкість каннабісу під час культивування і після.

Основні параметри конопель:

  • Висота: 40 - 60 см;
  • Урожай: 10 тижнів від насіння;
  • Урожайність конопель Auto Lemon: 14 - 30 грам на одну рослину;
  • Ідеальний світловий режим: 18 \ 6 від посіву до врожаю;
  • Ідеальний розмір горщика: 7 літрів.

Марихуана Auto Lemon: Аромат і ефект

Ефект збалансований між сатівою і індікою. Запах рослин Auto Lemon, як Сканк, але злегка приглушений шляхом інбридингу і гібридизації. Смак теж типовий Сканк, з їдким підтекстом і натяком на кислі цитруси.