У статті розповідається про огляд сортів автофемів. Такі як Auto Maxigom x Auto Northern Lights, Auto Kali Mist, Auto Fruit.

Зміст

Auto Maxigom x Auto Northern Lights - сорт з відмінною врожайністю

Auto Maxigom x Auto Northern Lights


GanjaSeeds - інтернет-магазин коноплянного насіння, який представляє до уваги поєднання вишуканих автоквітучих фемінізованих сортів Maxigom і Northern Lights. Даний гібрид містить Sativa і Indica, але найбільше домінує Sativa.

Характеристика і параметри

Таке поєднання сортів каннабісу утворює велику масивну верхівку, на якій розташовуються маленькі шишки.

  • Вегетативний цикл становить 15 днів;
  • Рослина починає цвісти на 8 тиждень;
  • Орієнтовна висота конопель становить від 70 до 100 сантиметрів;
  • Рівень ТГК достатньо високий;
  • Врожайність 300 - 400 грам.

Вирощуванням можуть зайнятися навіть новачки, яким не знадобляться великі зусилля. Досить провести кілька нескладних операцій, тобто зайти на наш сайт ganjaseeds.com.ua, далі вибрати насіння марихуани Auto Maxigom x Auto Northern Lights, покупка не змусить чекати, адже у нас працюють висококваліфіковані фахівці. Як тільки отримаєте насіння конопель - посадіть де завгодно, адже вибір місця для вирощування необмежений, можна як у домашніх умовах, так і під відкритим небом.

Аромат і ефект Auto Maxigom x Auto Northern Lights

Сорт конопель Auto Maxigom x Auto Northern Lights має солодко - фруктовий аромат з відтінком цитруса в тандемі з ананасом і манго. Ефективність відмінна, з хорошого напасу придавить в диван, тому краще раніше підключіть X-Box.

Auto Kali Mist новий сорт конопель в інтернет - магазині GanjaSeeds

Auto Kali Mist


Унікальна і неповторна генетика представлена в фемінізованому сорті марихуани Auto Kali Mist. Турбота фахівців позитивно відобразилася в даному сорті марихуани. Для схрещування використовували Sativa і Ruderalis genetics. Оптимальним вирощуванням такого сорту конопель є використання клімату в наших умовах, тому насіння марихуани Авто Калі Міст користується великою популярністю і попитом.

Характеристика Авто Калі Міст

У рослині Auto Kali Mist (Авто Калі Міст) переважає в більшій частині Sativa. За рахунок переваг каннабісу, в результаті можна очікувати врожайність з відмінними показниками. ТГК становить 20% .Така конопля як Auto Kali Mist позиціонує себе як автоквітучий і фемінізований сорт.

Рекомендації по вирощуванню насіння Auto Kali Mist

Кожен гровер відвідавши наш інтернет - магазин може переконатися в позитивному результаті і чудовому ефекті від вживання сорту конопель Automatic Kali Mist, у якого неймовірно високі показники врожайності.

Після повного дозрівання конопель можна:

  • Зібрати близько 500 - 600 грам врожаю з однієї ялинки;
  • Незважаючи на високу продуктивність, рослина має невисокий зріст;
  • Збір урожаю очікується через 11 тижнів.

Очікування від даної версії цілком задовільні, тому як плідний урожай можна збирати вже наприкінці жовтня.

Аромат і ефект Automatic Kali Mist

Під час куріння відчувається легкий витончений смак властивий сатіві, але ефект має церебральний. Спробуйте і переконайтеся самі.

Auto Fruit - насіння конопель величезної потужності

Auto Fruit


Сорт конопель Auto Fruit відноситься до фемінізованих автоквітучих. Рослина відрізняється від інших високою врожайністю і грандіозним потужним ефектом. Цей сорт- лінійка нового покоління, яка відрізняється високим виділенням смол і ніжно-солодким ароматом. Шишки стають немов мед, багато любителів зможуть насолоджуватися пряним ароматом в період цвітіння.

Особливості насіння конопель Auto Fruit

Основною особливістю цього сорту є те, що за ним просто доглядати. Насіння конопель Auto Fruit (Авто Фрут) має чудову стійкість до шкідників, саме за рахунок цього вони не вимагають особливого догляду. Урожай буде вже на початку жовтня. Цей каннабіс виростає в пишну рослину, що має великі шишки, які характерні для індіки. Перед мерехтливими кристалами не зможе встояти ніхто.

Вирощування та рекомендації Automatic Fruit

Цьому сорту властивий швидкий розвиток та зріст до 1,5 м. Рослина відмінно переносить холод. Сорт марихуани Auto Fruit - найміцніша рослина, яка має щільні листочки. Даному виду насіння властиве швидке цвітіння та дозрівання на 62-й день після сходу. Навіть у холодних кліматичних умовах рослина дасть відмінний результат. Коли вирощування відбувається в закритому приміщенні, слід зробити світловий день, який повинен тривати протягом 20 годин.

Цвіль для цього сорту конопель дуже небезпечна. Завдяки швидкому дозріванню і цвітінню, збирати врожай можна досить часто, при цьому, не втрачаючи сухої маси продукту. Рекомендують садити насіння марихуани в кінці весни, для того щоб отримати оптимальний результат. Саме тоді трава дасть седативний ефект і чудовий смак.

Даний сорт має величезну кількість смол, надаючи:

  • Відмінний ефект;
  • Стан «космосу»;
  • Енергію;
  • Бадьорість.

Аромат і ефект марихуани Авто Fruit

Цей сорт має м'який і фруктовий аромат. Насіння вирізняються чудовим солодким медовим смаком, великою продуктивністю і високою ефективною дією. Завдяки генетичним здібностям людина може насолодитися чудовим фруктовим смаком і відчути легкість буття.