У статті розповідається про огляд сортів автофемів. Такі як Lemon Skunk, Mangо, Mazar.

Зміст

Auto Lemon Skunk сорт каннабісу із запахом лимона

Auto Lemon Skunk

Представлена рослина з прекрасними властивостями Auto Lemon Skunk (Авто Лимон Сканк) зараз користується величезним попитом і гарною репутацією серед величезного числа людей. Сорт отримав визнання за рахунок неповторної генетики, що складається зі Skunk №1 і Lowryder. Люди зі спеціальними навичками довгий час працювали над створенням воістину неповторної і неперевершеної генетики, щоб в остаточному підсумку вийшов сорт каннабісу Auto Lemon Skunk, який купити ви можете завжди і в будь-який час на нашому сайті.

Характеристика Auto Lemon Skunk

Якщо розібратися в сорті каннабісу Auto Lemon Skunk, то в ньому присутня сатіва, індика, які популярні в усьому світі. По закінченню повного дозрівання рослини можна збирати врожай. В середньому вага шишок складає приблизно 400 - 450 грам з одного куща.

Ще варто помітити, що зміст ТГК в одній рослині коливається в проміжку 15 - 20%. Від такої кількості скоріше за все у кожного з'явиться прилив відмінного позитиву. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Лимон Сканк, щоб самостійно «зануритися» в позитив.

Auto Lemon Skunk Feminised відноситься до розряду автоквітучих. За даним сортом особливого догляду з вирощування не потрібно. Рослина є фемінізованим варіантом.

Основний і головний великий плюс в тому, що даний сорт каннабісу Auto Lemon Skunk містить маленький інтервал цвітіння. В середньому, фахівці виділяють, що Auto Lemon Skunk зріє близько 8 тижнів, після чого можно сміливо братися за харвест. Якщо говорити про ступінь врожаю, то він вражає майже всіх людей.

Аромат і ефект марихуани Авто Lemon Skunk

Хоч і сорт каннабісу Auto Lemon Skunk вважається низькорослим, але ефективність і запах являються його сильними сторонами.

Ефект поєднує в собі вплив кайфової індіки і сатіви.

Аромат стиглого лимона прикрасить відчуття під час вживання.

Auto Mango - найшвидша трава

Auto Mango

Згідно назви сорту можна вгадати, що розмова буде йти про ті гібриди конопель, які можуть перенести людину в тропічний світ і подарувати справжнє райське задоволення. Каннабіс Auto Mango (Авто Манго) фемінізований- унікальний у своєму роді і незвичайний. Якщо купити насіння марихуани даного сорту і посадити зараз, то період цвітіння даного виду складе 7 тижнів.

Догляд за коноплями марихуани Auto Mango

Насіння конопель Авто Манго садити потрібно на початку або в середині весни. Також можливо, що людина зможе зібрати врожай в кінці того ж сезону. Урожайність сорту конопель Auto Mango прекрасна. Гровер зможе зібрати 700 грам з 1м2. Якщо вирощувати гібрид для продажу, він відмінно для цього підійде, також як і для власного вживання. Рослина у висоту не дуже велика, це досить зручно і комфортно, тому що нерідко потрібно ховати рослину від сторонньої уваги. Маленькі габарити придатні для цього найбільше. У висоту рослина може досягати близько 0,7 - 1 метра.

Плоди не змусять довго чекати

Сорт конопель Auto Mango надає бадьорості, наче тропічний бриз. Повністю справедливо даний сорт вважається найбільш апетитним і запашним серед всіх його братів. В смаку і ароматі найбільше виділяється аромат тропічних плодів, в якому є кислинка, що надає свіжості і заряду енергії.

Ефект навіває почуття радості, після чого людина відчуває солодкий присмак і емоції насолоди. Це все через те, що період цвітіння досить стрімкий і динамічний. Сорт Auto Mango задовольнить вимоги досвідчених гроверів, а також підійде для початківців.

Марихуана Авто Манго безсумнівно порадує врожайністю. Як для такого маленького в обсягах і зрості куща- дуже продуктивна.

Генетика каннабісу: Mango x Big Bang Autoflowering

Вирощувати данй сорт можна як на розкритому місці, так і в закритому приміщенні. Рослина досить невимоглива і не потребує постійної уваги. Так що, якщо ви націлились в результаті на непоганий ефект і врожайність, то Auto Mango (Авто Манго) створений для вас.

Auto Mazar - міць і сила

Auto Mazar

Непоганий хід від Dutch Passion - доповнення генофонду високоякісною автоквітучою рослиною. Марихуана Auto Mazar (Авто Мазар) - 100% автоквітучий фемінізований сорт конопель, в якому переважає Indica. Щоб отримати високоврожайний гібрид взяли знамениті генетичні напрямки Mazar, індіка, і рудераліс, які зумовили даний фенотип рослини, що виражає себе в міцності ефекту.

Генетичні властивості каннабісу Auto Mazar

Один з батьків гібрида, знаменитий Mazar - власник 3-х нагород і самий-самий продаваний гібрид конопель. Нащадок Авто Мазар успадкував м'який смак і забійну міць, однак дає ще більше суцвіть. Рясно галузиться, обростаючи щільним, світлого кольору листям. Гровери віддають перевагу Auto Mazar через те, що вона компактна, зростає 70 - 80 см,має міцні шишки і потужне, велике листя.

Вирощування конопель Auto Mazar

У наших широтах сорт часто вирощують у закритому грунті, але підійде високоврожайний автоцвіт і для відкритого грунту. Йому зовсім не страшна цвіль і інші захворювання, трава має високу стійкість до шкідників. Вирощений у відкритому грунті Auto Mazar готовий до збору врожаю вже на початку літа. Трапляються «повільні» в підйомі фенотипи рослини даного сорту, які володіють більшою врожайністю. Але необхідно стежити за станом шишок: вони міцні, як граніт, тому є велика ймовірність появи цвілі.

Врожайність 100% автоквітучого штаму 50 - 125 грам з одного куща. Тому досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Авто Мазар.

Смакові якості Авто Mazar

Смакові й ароматичні властивості не відрізняються від традиційного «Мазара». Майже всім подобається даний автоцвіт через міцність, його смак досить приємний і має запах сандалу і хвої.

Ефективність каннабісу даного сорту

Ефект щонайпотужніший, швидко діє - як у звичайної індіки, з потужним кременем в тілі і захопленим high в голові.