У статті розповідається про огляд автофемінізованих сортів. Такі як Auto White Widow x Auto AK, Auto Northern Lights x Auto White Widow та Auto Jack x Auto White Widow.

Зміст

Auto White Widow x Auto AK подвійний ефект автофемок

Auto White Widow x Auto AK


Новий сорт конопель Auto White Widow x Auto AK тепер фемінізований і доступний кожному. Гібрид з напрямку сатіви залишить після себе повне задоволення.

Характеристика

Рослина має зріст 40-50 см. Це насіння конопель ідеально підходить для вирощування всередині приміщення, або на відкритому повітрі. При цьому можна очікувати від 20 до 30 грам врожаю з одного куща.

Культивація

Період дозрівання з одного насіння складає 60 -70 днів.

Рекомендації по вирощуванню:

  • Оптимальний об'єм горщика 6-8 літрів;
  • Висота лампи 100 см;

Аромат і ефект

Багатий землистий смак має конопля Auto White Widow x Auto AK. Під час дегустації сорту можна відчути солодкий присмак.

Ефект від Auto White Widow x Auto AK вражаючий, діє на мозок з першого напасу.

Auto Northern Lights x Auto White Widow - штам гібридів під назвою Crystal Rain (Кришталевий дощ)

Auto Northern Lights x Auto White Widow


Даний сорт конопель фемінізований і створений за допомогою схрещування двох штамів Auto Northern Lights x Auto White Widow (Біла вдова і Північне сяйво) - це потужне поєднання, з яким можна мати справу.

Характеристика

Рослина каннабісу характеризується швидко зростаючим сортом в цілому, маючи при цьому величезні липкі бруньки. Містить рівень ТГК від 15% до 20%. Іншими словами - курити краще з обережністю. Тривалий цикл цвітіння даної рослини триває від 8 до 9 тижнів, це близько 55 - 65 днів. Красиві бутони конопель Auto Northern Lights x Auto White Widow неймовірні, і приносять врожайність близько 800 грам з 1 м 2. Саме тому, ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. Зріст становить 70 см. Рослина дуже густа.

Вирощування

Відмінно підходить для вирощування на відкритому повітрі, а також в домашніх умовах, в гроубоксі.

Смак і ефект

Після вживання можна відчути сильне і збалансоване об'єднання енергетичного впливу сатіви. Підходить для розслаблення. Аромат приємний, з солодким присмаком.

Auto Jack x Auto White Widow - сильно діючі насіння конопель

Auto Jack x Auto White Widow


Легендарне насіння Auto Jack було перехрещене з White Widow, яка всім відома. Дана суміш отримала 100% автоквітучий фемінізований сорт конопель Auto Jack x Auto White Widow, насіння якого можна купити в нашому інтернет - магазині GanjaSeeds. Генетика сформувалася за рахунок схрещування Jack х Northern Lights № 5 і Шива.  Це унікальне схрещування, тому досвідчені гровери з усього світу рекомендують купити насіння марихуани даного сорту для самостійного дослідження.

Культивація і рекомендації

Правильне навколишнє середовище для даного сорту - аутдор. Дозрівання рослини відбувається, починаючи від 65 до 90 днів зі сходу насіння.

Ефект конопель Auto Jack x Auto White Widow

Досить ефективний результат із запаморочливою дією на мозок.