У статті розповідається про огляд конопель. Таких як Auto AK-47, Auto Bubble Gum, Auto Northern Lights.

Зміст

Купити насіння Auto AK-47 - автоквітуче фемінізоване

Auto AK-47


Насіння Auto AK-47 відноситься до автоквітучого насіння. Відомий лідер серед гібридів марихуани. Даний сорт має сильнодіючий ефект. Вже через 20 днів після його посадки він починає досить швидко зростати, після чого, протягом кількох днів, починається цвітіння.

Після висадки конопля Auto AK-47 протягом 60 днів починає стрімко розвиватися:

  • з'являється багато маточок;
  • починають значно розбухати чашечки.

Завдяки тонкій плівці, яка є в смолянистих залозах, рослина починає світитися, і якщо на неї подивитися, то здається, що на неї розсипався діамантовий пил.

Що стосується аромату Авто АК-47, то він досить сильний, особливо якщо посадили кілька особин жіночої статі. Змішавшись, вони створюють неповторний запах. В ароматі зливаються два напрямки: один видає пряність, а інший надає солодкий смак. Зрештою, створюється один неповторний і сильний ефект.

Переваги покупки Auto AK-47 в інтернет-магазині GanjaSeeds

Фемінізований сорт конопель Auto AK-47 може прожити протягом 75 днів з того часу, коли його посадили, і до самого врожаю. Це дозволить похвалитися хорошим урожаєм і зібрати його ще багато разів за один сезон.

Досить швидко можна отримати величезний врожай з насіння автоквітучих конопель Авто АК-47, коли вирощуєш рослину в закритому грунті. Даний сорт конопель вважають самим кращим, в порівнянні з іншими автоквітучими сортами, які почали розводити ще раніше!

Вирощування конопель Авто АК-47

Самими відмінними і основними умовами для вирощування, які принесуть багато врожаю, є індор метод, і добре освітлення. Потрібно виставити освітлення на режим 20-4, і дати кущам багато простору для того, щоб коренева система могла розвинутися. Після чого можна одержати врожай 40-60 грам з одного куща конопель. Якщо Auto AK -47 вирощувати в аутдорі, то врожайність становитиме 75 грам з куща.

Всі фахівці і користувачі прийшли до єдиної думки, що саме цей чудовий сорт марихуани, в порівнянні з іншими, найсильніший, і має високу врожайність. Найцікавіше, що майже всі гровери завжди обмежували себе під час вибору відповідного сорту, так як не було такої коноплі, яку можна вирощувати в аутодорі.

У зв'язку з цим, створили сорт конопель Automatic (Автоматік) AK-47! У ньому зібрані всі самі гарні характеристики для того, щоб виростити коноплю АК в аутодорі. Навіть якщо ви вирощуєте таку рослину в індорі, то оснастивши кущі світлом, і створивши комфортні умови для зростання, отримаєте чудовий урожай!

Auto Bubble Gum

Auto Bubble Gum


Конопля Auto Bubble Gum є найстабільнішим гібридом. Протягом довгого часу, в періоді 1995 - 2005 років, саме такий сорт марихуани займав лідируючі місця на Cannabis Cup'aх. Найпершими виростили такий чудовий сорт в Індіані та Америці. Далі активно почали вирощувати в Англії та Голландії.

Характеристики насіння Auto Bubble Gum

Кущі конопель марихуани Авто Bubble Gum не сильно високі, вони випускають небагато бічних пагонів. Не дивлячись на це, гілки досить пухнасті, щільні, компактні. Вони добре укриті кристалами і суцвіттями. Готовий продукт Auto Bubble Gum легкий для куріння. Він зберігає частину свого аромату навіть після сушіння. Розміри шишок не великі, мають світло-зелений колір і помаранчеві ворсинки на своїй поверхні.

Auto Bubble Gum сорт фемінізований, його прийнято використовувати в медицині для того, щоб побороти:

  • Тривогу;
  • Стрес;
  • Покращити настрій.

Рекомендації по вирощуванню конопель Авто Бубл Гум

Рослина добре росте і вже закінчує цвісти на 8 тижні. Конопля Auto Bubble Gum має високу смолистість. Якщо посадити на балконі розсаду, то саме цей сорт самий відмінний. Якщо висадити її на відкритому чи закритому балконі, або, приміром, в теплиці, то через 70 днів вже можна збирати хороший урожай, який складе близько 300 - 350 грам / м2. Такий гібрид конопель дуже витривалий, йому не страшні перепади температури, протяги. Не варто забувати про забезпечення хорошим поливом і світлом. Для зростання даного сорту це необхідно.

Насіння конопель Auto Bubble Gum: смачно і ефектно

Що стосується смаку, то він у цього сорту фруктовий, нагадує жувальну гумку, смак якої ми всі пам'ятаємо з дитинства- суміш полуниці і яблука, в яких багато цукру.

Ефект викликає досить швидке відчуття ейфорії. Завдяки цьому, після важких буднів, якихось неполадок на роботі або в сім'ї, можна спокійно розважитися і відпочити морально. Завдяки присутності сатіви, надасть ейфорію, яка розпалить фантазію, і в рази підвищить товариськість. Зможете відволіктися від рутинного життя, і заглибитися у творчість.

Дане насіння конопель фемінізоване, і це мрія будь-якої людини, яка хотіла би зайнятися вирощуванням. Висока якість шишечок і приємлива вартість насіння. Купити Auto Bubble Gum можна післяплатою абсолютно безпечно в нашому магазині!

Auto Northern Lights

Auto Northern Lights


Афганські генетики в минулому столітті 70-х років подарували всьому світу коноплю Auto Northern Lights, яку можете купити в нашому магазині післяплатою абсолютно безпечно. На початку 80-х насіння було привезене до Голландії. Більшість користувачів віддають перевагу класиці смаку індіки в основі Auto Northern Lights.

З генетичного боку, сорт став основним джерелом для багатьох нових насінь конопель. Виник внаслідок схрещування таких сортів як NL №1, № 2, №5 із залученням Шива Skunk, Hash заводу і NL 5x2.

Переваги та вирощування конопель Auto Northern Lights

  • 80 грам / кущ;
  • 500 грам / м2;
  • Досягає у висоту близько 80 - 100 см;
  • Культивація проводиться будь-якими методами;
  • Простий в догляді.

Авто Northern Lights можна виростити в outdoor при оптимальній кількості світла. Домогтися потрібної кількості врожаю можна в умовах закритого грунту при досить оптимальному освітленні, і навіть при збільшенні «світлового дня». В підсумку врожай збирається рівно через 10 тижнів з моменту посіву.

Фемінізований і автоквітучий сорт конопель Auto Northern Lights дає можливість ростити його в теплиці. Рослина відмінно сходить, і її легко вирощувати завдяки тому, що насіння не дають чоловічих сходів.

Ароматні якості і ефективність Auto Північне сяйво

Каннабіс Auto Northern Lights відмінно вирощується, якщо вкладати в нього кропітку працю. Завдяки цьому він має відмінний смак, і є повноцінними коноплями, які мають досить м'який, ароматно-рослинний запах. Солодкий присмак нагадує морозну свіжість.

Медово-мускусний смак ввібрав в себе найкращі рецепти, тому він неповторний. М'які хмари диму, які обволікають вас, створюють відчуття спокою.

Auto Northern Lights: Ефективні ліки в медицині

У медицині такий сорт добре використовують для підняття настрою, і очищення свідомості від невирішених проблем, які накопичилися. До всього цього можна додати важливі факти, даним сортом лікують гіпертонію, серцеву недостатність, а також діабет першого та другого ступеня. Лікування від діабету практикували в Чехії.

Конопля марихуани Automatic Northern Lights - це відмінний сорт як ліки від багатьох хронічних хвороб.