У статті розповідається про сильний та небезпечний сорт коноплі Auto Northern Lights.

Зміст

Auto Northern Lights

Auto Northern Lights


Протягом 25-річного процесу селекції створювався сорт Auto Northern Lights. Компактний і гнучкий, він добре реагує на безліч різних методів культивації. Це робить його ідеальним для гроверів, які мають в своєму розпорядженні обмежений простір для вирощування. Цей сорт вважається одним з найсильніших гібридів з переважанням індіки, що чітко відчується в ефекті. Ми рекомендуємо вам регулярні сорти конопель, такі як Auto Northern Lights.

Характеристики конопель Авто Північне Сяйво

Генетичні зміни були внесені спочатку для спрощеного вирощування, далі для забезпечення більш високого рівня контролю та якості. Даний сорт має ряд переваг, таких як самостійне цвітіння. Коли рослина досягає певного віку вона самостійно переходить в фазу цвітіння. Конопля даного сорту досить стійка до різних умов, тому піддається багатьом методам культивації.

Насіння коноплі Auto Northern Lights: Вирощування і рекомендації

Auto Northern Lights зазвичай виростає невисокого або середнього зросту, який становить близько одного метра. В аутдорі час врожаю це вересень-жовтень. Також даний сорт радять початківцям гроверам - завдяки тому, що рослина не вибаглива в період розвитку. Кущі з високим співвідношенням листя до суцвіття, мають малогабаритні шишки, які компенсують свій розмір якістю та кількістю врожаю. Завдяки своїй компактності, добре росте в гроубоксі. Фільтрація не потрібна, так як конопля не має інтенсивного запаху.

  • Період цвітіння 8 - 9 тижнів;
  • Врожай при індорі становить 350 - 450 грам з 1 м 2;
  • Аутдор вихід 600 грам з 1 м 2;
  • Висока ТГК - 15 - 18%.

Аромат і ефект марихуани Auto Northern Lights

Ефект у автоквітучого каннабісу Північне сяйво занадто міцний, такий що забере тіло в своє рабство. Його ефект називають церебральним. Смакові властивості досить насичені та володіють солодким присмаком.