У статті розповідається про нідерландські та іспанські коноплі. Такі як La Blanca, Amsterdam Flame(Полум’я Амстердаму), Hollands Hop, Mama Mia.

Зміст

La Blanca – популярний в Іспанії сорт

La Blanca – популярний в Іспанії сорт

La Blanca (Ла Бланка) безпосередньо цікавий для всіх сорт конопель. Якщо сказати про нього в 3х словах, то це: присмак, міць і ефективність. Ла Бланка воліють через його медичні можливості. Ні для кого не таємниця, що марихуана необхідна культура, яка надає основні корисні властивості і якості. З числа лікувальних властивостей, що містить в собі La Blanca, можемо відзначити поліпшення апетиту, і розслаблення м'язів. Досвідчені гровери бажають і рекомендують купити насіння марихуани Ла Бланка.

Основні характеристики конопель

Являє собою високоякісний крос подібних сортів, як: Great White Shark і Snow White. Популярний великим вмістом ТГК 16-19%. Це дуже прекрасна частка, яка здатна задовольнити вимоги, найбільш строгих і вишуканих покупців. В даному штамі, безсумнівно, домінує індіка.

Час цвітіння 9 тижнів. Кущі можуть надати досить непогані результати, до 500 грам з 1 м². Пам'ятайте, що висота рослини безпосередньо залежить від того, в якому місці власне, ви її вирощуєте. У разі якщо це замкнуте розташування, то зростання не вище 80-89 см, а ось у відкритій землі - рослина може вирости до 4 метрів. Тільки лише уявіть на секунду, як подібна красуня росте у вас на городі, або в саду.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Зовнішній вигляд конопель La Blanca також вкрай неординарний. У великих листах можна без турботи знайти шишки, які щедро насичені смолою.

La Blanca відмінно згодиться як майстерним садівникам, так і початківцям. Вирощуючи даний сорт, ви зрозумієте, що рослина відмінно адаптується до акліматизаційних змін, і має можливість протидіяти паразитам, відбивати атаку цвілі.

Amsterdam Flame або Полум’я Амстердаму

Amsterdam Flame або Полум’я Амстердаму

Що собою передбачає сорт конопель Amsterdam Flame? Це сильно проявлена індіка, з темно-зеленими суцвіттями, покритими кристалами, а власна ступінь ТГК становить 16-21%. Це чудовий коефіцієнт для даного сорту, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Амстердам Флейм.

Основні характеристики конопель

Незважаючи на те, що обсяг рослини досить керований, це не означає, що це як - то дуже впливає на врожай. Він має головну основну колу, яка відповідає стандартам прекрасного врожаю, і кількістю суцвіть.

Так як місця рослина захоплює мало, і на врожай простір не надає великого впливу, то, ви зможете посадити чимало рослин, і при цьому отримаєте чудові підсумки.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Якщо ви посадите рослину під розкритим небом, вона досить легко і просто досягне двох метрів у висоту, і практично подібного обсягу в ширину. Легко здогадатися, що ця рослина має ґрунтовний вид, і принесе естетичне задоволення власному господареві.

Так як основне завдання дилетанта марихуани, це отримати тривалий і прекрасний ефект при найменших витратах часу, старань і грошей, даний сорт відмінно підійде для цього. Потрібно лише подбати про освітлення, а також систему вентиляції (індаур), тоді рослина розкриє свій потенціал, і нагородить володаря густими суцвіттями, з фантастичним впливом.

Період цвітіння триває приблизно 7-8 тижнів. Урожай можна збирати в жовтні. Таким чином, досить висадити адаптовану розсаду навесні, щоб восени мати пристойний урожай. Amsterdam Flame підійде як досвідченому садівнику, так і новачку гроверу. Це невимоглива рослина, яка не стане упиратися, і залучати до себе зайву цікавість. У разі якщо ви віддасте трішки часу даному сорту, ви зрозумієте, що ваші дії витрачені недаремно.

Hollands Hope – сорт родом з 80х

Hollands Hope – сорт родом з 80х

Сорт Hollands Hope можна охарактеризувати «старим». Ще в далекі 80-ті роки, він був початковим сортом, який минув акліматизацію в Голландії в розкритому грунті. Такого собі роду, першопроходець. Він прекрасно пристосовується і в інших державах, демонструючи нам дивовижні результати як чудового ефекту, і високоякісного врожаю. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Надія Голландії, щоб на етнічному рівні відчути всю ту кропітку роботу селекціонерів, націлену на удосконалення даного штаму.

Основні характеристики конопель

Виростає досить великий кущ, який досягає одного-двох метрів. Суцвіття виростають до 55 см, з досить невеликими листям. Як правило, період цвітіння становить 56 діб, і збирати урожай можна по закінченню вересня.

Урожай з куща просто великий, він має можливість досягати відміток: в мінімальному випадку - 110 грам, і максимальний урожай- 1,5 кг. Ви просто уявіть: з 1 рослини, ви зможете скласти 1 кг врожаю. Це безсумнівно нагороджує витрачені старання.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Утримайтеся від частого підгодовування сорту. Тому як дана дія проводить до підвищення листочків і до скорочення суцвіть, а наше завдання це не листя, а те, що може надати прекрасний урожай.

До речі, рослина вкрай динамічно, і зручно протидіє атакам цвілі, нальоту грибка і іншим шкідникам. У такому випадку вам не потрібно, піклуватися про рослину занадто уважно.

Ароматні якості і ефективність

Однак не тільки це є позитивним фактором, потрібно відзначити, що ефект також чудовий. Він міцний і приємний. Здатний спровокувати посмішку на вашому обличчі, і занурити в стан розслабленості і спокою, що може допомогти при стабільному завантаженні, в разі якщо у вас просто не достатньо часу.

Mama Mia – приголомшливий ефект

Mama Mia – приголомшливий ефект

Що собою передбачає сорт конопель Mama Mia (Мама Мія) з комічним найменуванням? У головну чергу це помісь подібних сортів як Early Skunk x Mazari Sharifo. В такому випадку, його краще приймати тим, хто саме любить і вважає за кращі подібні сорти.

Mama Mia - це відмінний висновок в проекті, так як він зберіг від власних прадідів найкраще, і має достаток власних позитивних сторін. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Мама Мія.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Сорт Mama Mia набагато швидше проходить фазу цвітіння, ніж сорти, які є генетичними батьками. Потрібно відзначити, що даний штам вельми не примхливий. Чудово підійде, як для відкритого місця - це може бути сад, ділянка або просто призначений для даної місії город.

Або у вигляді засекреченого місця, переважно тільки виділити чималу кімнатку, куди б могла вміститися вся система освітлення вентиляції, і кущі. Рослині необхідний встановлений період освітлення. Також можливо використання оранжереї або парника, тільки б ви за ним дивилися.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Mama mia відмінна рослина, привертає увагу смолистими шишками, щільно покриваючими стовбури. У даному сорті ступінь ТГК невідомий, проте, він досить великий і безсумнівно сподобається в тому числі і найбільш вимогливим покупцям.

Період цвітіння триває приблизно 9 тижнів. Урожай можна збирати в кінці вересня. Спробуйте цей чудовий сорт, і вам не захочеться анітрохи іншого.

Ароматні якості і ефективність

Урожай з сорту чудовий, ефект ніжний і заспокійливий, що може допомогти людям, які мають справу з безсонням. Крім цього, вплив досить тривалий, а одного затягування досить фактично на весь вечір. Mama mia має особливу схильність до індіки, яка виражається в малому зростанні і і великому листі.