У статті розповідається про характеристики автофемінізованих сортів. Таких як Auto New York City, Auto Amnesia Haze, Auto Skunk.

Зміст

Сорт конопель Auto New York City автоквітуча 100% сатіва

Auto New York City


Перевагу в даній рослині має сатіва. Цей яскравий гібрид рослини має кілька переваг. Насіння марихуани даного сорту користуються великою популярністю серед досвідчених гроверів і серед початківців.

Конопля Auto New York City: Рекомендації по вирощуванню

  • У відкритому грунті Outdoor

При цьому методі період цвітіння пізній, але має врожайну перевагу, що становить 120 грам з одного куща. Висота рослини досягає 130 см. Стійкий до грибків і температурних перепадів.

  • У закритому приміщенні Indoor

При оптимальному освітленні в 600W коноплі Auto New York City принесуть продуктивну врожайність. Цвітіння відбувається по закінченню 6 тижнів, при якому запах майже не відчутний, але відчувається солодко-кислий аромат. Якщо правильно доглядати за рослиною, то вона може вирости до 1 метра, хоча найчастіше не перевищує 40 - 60 см.

Коротка характеристика Авто Нью Йорк

Просякнуті смолою, важкі і щільні шишки. Кущі не вимагають особливого догляду із застосуванням певних добрив. Важливо, щоб вони вносилися систематично і без перебоїв.

Марихуана Auto New York City: Аромат і ефект

При вмісті ТГК 18% трава Auto New York City справляє звеселяючий і підбадьорливий ефект, без будь-якої ейфорії. Нерішучість перед співбесідою, або дискомфорт перед великою публікою - тоді проти цього є рішення,- використання сорту конопель Auto New York City, який вирішить дані проблеми.

Що стосується аромату - відчувається насичений цитрус, зі смаком лимона без кислинки.

Auto Amnesia Haze

Auto Amnesia Haze


Насіння конопель Auto Amnesia Haze - це класична версія сорту Amnesia Haze. Це насіння марихуани вирощується компактно і легко, ідеально підходить для початківців, а також для більш досвідчених гроверів. Повноцінно може вирощуватися як у приміщенні, так і у відкритому грунті. Рослина має короткий і компактний зовнішній вигляд. Цвітіння каннабісу Auto Amnesia Haze починається після третьої пари листя, бутони очікуються приблизно на 58-й день, чому ми і радимо вам купити насіння марихуани Авто Амнезія Хейз.

Конопля Auto Amnesia Haze: Культивація і вирощування

Сорт конопель Auto Amnesia Haze зручно вирощувати на відкритому повітрі протягом літніх місяців.

  • Урожай сягає приблизно 350 - 450 грамів з 1м2 в закритих умовах вирощування;
  • З одного куща у відкритому грунті врожай становить 60 -80 грам;
  • Час цвітіння відбувається 60 днів;
  • ТГК становить 21%;
  • Збір урожаю, починаючи від посіву насіння Auto Amnesia Haze, відбувається через 80 -90 днів;
  • Автоквітуче фемінізоване насіння Auto Amnesia Haze, виростає потужними кущами, що сягають у висоту від 65 до 85 см.

Сорт Auto Amnesia Haze унікальний своєю високою і щільною колою, розташованою вгорі рослини. Він має квітковий і туманний дим. Трава не втрачає популярності, і несе всім позитив і приємне здивування.

Медичне використання Авто Амнезія Хейз

Застосовується даний сорт конопель для лікування тих, хто схильний до психологічних розладів, напруженості, занепокоєння, а також депресії і відсутності апетиту. Практикується в багатьох країнах.

Марихуана Auto Amnesia Haze: Аромат і ефект

Унікальність ефекту полягає в піднятті настрою і витягує з глибокого депресивного стану.

Ефект настає приблизно через 10 -15 хвилин, створюючи піднятий настрій, соціальний і церебральний ефект.

Фемінізований автоквітучий сорт Auto Skunk

Auto Skunk


Даний сорт конопель є одним з найбільш важливих сортів, які коли-небудь створювали. Являється одним з перших стабілізованих, що включають в себе індіку і сатіву одночасно. Гібридна історія тягнеться як мінімум 30 років, тому він і популярний. У той же час Auto Skunk, як і його незліченні нащадки безпосередньо вплинули на каннабіс у всьому світі більше, ніж будь-який інший сорт.

Характеристики Auto Skunk

Насіння конопель Auto Skunk доступний, найпопулярніший і широковикористовуваний варіант, тому даний штам є остаточним гібридом.

Нещодавно фемінізована версія цього сорту каннабісу була випущена з великим успіхом.

Для початківців та досвідчених гроверів сорт каннабісу Auto Skunk не важко буде виростити. Ми рекомендуємо вам насіння марихуани даного сорту, щоб самостійно виростити високоякісну, лікарську марихуану. Навіть у тривалий світловий день конопля Auto Skunk зазвичай починає розквітати приблизно менше ніж через 1 місяць після того, як розсада почала підростати. Після того, як почалася квітуча фаза сорту Auto Skunk - відраховуємо від 45 до 55 днів.

Конопля Auto Skunk: Вирощування і культивація

Сорт конопель Auto Skunk є літньою рослиною, яка любить весну, літо. Може вирощуватися на відкритому повітрі.

У більш прохолодні дні літа проростання автоквітучого насіння конопель Auto Skunk потрібно розрахувати так, щоб їх квітуча фаза була в синхронізації з самими сонячними днями червня або липня, це дозволяє досягти максимального потенціалу рослині. У прохолодні дні вересня рівень якостей падає. Рослина збагачена смолами і повністю відповідає високим стандартам своїх предків.

Марихуана Auto Skunk: Смак і ефект

Смак і ефект повинні бути знайомі більшості любителів конопель - чудовий солодко-гострий аромат, з сильним розслабленням тіла, що дозволяє впасти на диван.