Унікальна якість сорту конопель New York City залишає особливу увагу. Підносить чарівний лимонний смак і високу врожайність. Звісно ж переважно сатівним міксом канадського і американського походження. Має короткий період цвітіння.

В умовах аеропонної установки було отримано сорт конопель New York City, який здивував своєю оригінальністю. Канадсько-американський мікс сатіви надає сатівну генетику тільки 30% індики. NYC фемка має можливість відцвітати в найкоротші терміни.

Зміст

Основні характеристики говорять за себе

New York City

Під час розвитку коноплі формують одну центрову колу, що гармонійно поєднується з іншими другорядними. Суцвіття невеликих розмірів, але важкі і щільні. Фемінізований сорт конопель New York City стійкий до грибкових захворювань.

Рекомендуємо гроверам дбайливо, з особливою увагою стежити і доглядати за марихуаною New York City щоб уникнути прояви гнилі. Відмінна адаптація до навколишнього середовища, але якість залежить тільки від вас.

Вирощування і рекомендації по догляду

Рослина адаптується до будь-яких умов вирощування, застосовуючи всі можливі методи шляхом експериментів. Все це пояснює, що сорт вважається стійким. Рекомендуємо вегетаційний період не затягувати.

В індорі:

  • Висота культури становить близько 90-170 см;
  • Денний цикл цвітіння 65-80;
  • З одного м² врожайність складе 450-550 грам.

У аутдорі:

  • Культура виростає більше 2 метрів;
  • Збір врожаю проводиться в кінці жовтня;
  • Якісний продукт в обсязі близько 250-1250 грам з 1 рослини.

Гроверу необхідно взяти до уваги деякі тонкощі з вирощування даної культури. Робити перехід рослини на цвітіння потрібно при наявності 4-5 пар листя. Для вегетативного розвитку кілька днів для клонування живцями.

Ароматні якості і ефективність

Володіє автентичним ароматом, тонізуючий і сильний ефект. Висловлює лимонний присмак.