У статті розповідається про невибагливий стійкий сорт коноплі Auto Critikal +.

Зміст

Auto Critikal +


Сорт конопель Auto Critikal + - це сильна рослина, яка в кінцевому результаті видає якісний продукт та  має дуже інтенсивний запах. Така класика захоплює зараз кожного досвідченого гровера, адже рослина має високу продуктивність, хорошу якість та компактний розмір. Швидке цвітіння надає відмінну можливість гровити без особливих зусиль, тому ми і рекомендуємо вам придбати насіння Авто Крітікал +.

Насіння конопель Auto Critikal +: Вирощування та рекомендації

Новий сорт каннабісу Auto Critical + з ідеальним генетичним матеріалом являє собою автоквітучий регулярний сорт. Зацвітає в залежності від віку, а не світлового циклу. Товста структура куща з округлим листям відмінно поєднується з бутонами, просякнутими смолою. Таку картину можна отримати за допомогою світлового режиму - 18/6. Рослина компактна, що дозволяє оптимально вирощувати її в домашніх умовах в гроубоксі. Потрібно використовувати вентиляцію, та слідкувати, щоб листя і бутони не сохли під лампою.

Основні параметри медичного сорту

  • Усуває безсоння;
  • Тривогу;
  • Стрес.

Аромат і ефективність автоквітучої марихуани Auto Critical +

Трава видає свіжий і солодкий аромат, має чіткий Stone - ефект. Відчувається індіка з наркотичним впливом і високим вмістом ТГК.