У статті розповідається про автоквітучі фемінізовані сорти. Такі як Nefertiti, Sweet Cheese, Wembley.

Зміст

Auto Nefertiti темна і світла сторони вдови

Nefertiti


Сталося схрещування двох сортів Black Widow і White Widow разом з рудералісом. В результаті отримали такий автоквітучий фемінізований гібрид конопель марихуани Auto Nefertiti.

За рахунок рудераліса і сатіви, які є у двох сортів вдови, вивели сорт з такими параметрами:

  • Зріла рослина стала великого розміру;
  • Під час вирощування немає необхідності регулювати світловий режим.

Подовжене листя просякнуте смолами, які дають запах ягід і цитруса. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Авто Нефертіті для того щоб спробувати справжній цитрусовий букет блаженства.

Вирощування і врожайність сорту конопель Auto Nefertiti

Рекомендується використовувати для вирощування горщики обсягом в 20 літрів, що дозволить рослині нормально розвиватися, включаючи вершки і корінці. При використанні методу аутдору коноплі Auto Nefertiti сягають від 150 до 180 см. Врожайність з одного куща становить 100 грам.

В гроубоксі відмінне зростає без капризів, але необхідно більше часу до збору врожаю, так як в приміщенні сорт каннабісу Auto Nefertiti виростає через 100 днів.

В закритому грунті урожай конопель становить 50 - 60 грам з одного куща. За рахунок генів сатіви рослина досягає великих розмірів, може сягати в висоту до 180 см, так як сатіва становить 65%. При вирощуванні в Indoor, урожай прогнозується у великій кількості 550 грам з одного квадратного метра.

Смакові й ароматичні характеристики і дія конопель на організм

Хейзовий аромат з нотками цедри апельсина, лайма і соковитої полуниці, при цьому смак м'ятний та інтенсивний. Дія 19% ТГК з чистим і церебральним ефектом. Пробуйте і насолоджуйтеся.

Auto Sweet Cheese сирний аромат, психоактивна дія

Auto Sweet Cheese


Auto Sweet Cheese - гібридний сорт з об'єднаними властивостями Indica і Ruderalis. Не дивлячись на те? що в даному сорті все-таки переважає модель поведінки Ruderalis, третє покоління автоквітучого сорту є нащадком добірних рослин каннабісу Fast Bud №2 і клонів еліти Sweet Cheese. Двічі гібрид піддався проміжному схрещуванню з клоном Sweet Cheese - робилося це для того, щоб розставити сирні акценти. Фемінізований сорт формує одну товсту, ущільнену і жирну колу.

Конопля Auto Sweet Cheese: Швидкість, сила, смак

Стійкий і стрімкий сорт каннабісу Auto Sweet Cheese вирощується за допомогою відкритого і закритого грунту, при цьому має максимальну продуктивність. Але варто пам'ятати - в залежності від вибору методу культивації, зрештою, ефект буде відрізнятися.

Урожайність у приміщенні становить 350 - 550 грам з одного квадратного метра - це вихід в напівважкій вазі. Відкритим методом вирощування сорт приносить 35 - 100 грам з одного куща, при відмінному догляді 175 грам.

Auto Sweet Cheese підходить для індору, оскільки рослина в рідких випадках досягає високого розміру, починаючи від 60 і закінчуючи 110 см. Обов'язково використовуйте фільтри і хорошу вентиляцію. Якщо не вживати дані рекомендації, ваші сусіди можуть відчути сильний запах конопель Auto Sweet Cheese.

Аромат і ефект Авто Світ Чіз

Смак повністю відповідає своїй назві. Нотки східних прянощів з вершковим м'яким сиром. Класичний аромат неймовірний. Досвідчені гровери рекомендують замовити насіння марихуани і продегустувати самостійно «сирний» сорт.

Фізичний і психоактивний ефект поглине тіло разом з диваном. Присутній прилив відмінного настрою, хочеться щось розповісти своїм близьким, одним словом, тягне на спілкування. В основному ефект діє стабільно, урівноважено і збалансовано.

Auto Wembley солодкий і урожайний, як музика Bob Marley

Auto Wembley


Фемінізований і автоквітучий сорт каннабісу Auto Wembley створений на основі Wembley (Уемблі), який виділяється особливим смаком і кількістю врожаю. Схрещування генетичних напрямків AK-47 і Bubble Gum, а також Ruderalis, Indica:

  • 60% Indica;
  • 20% Sativa;
  • 20% Ruderalis.

У даному сорті так само маневренно грає роль Sativa. Рослина не високого зросту, але при цьому дає врожай у великій кількості. Підходить для всіх типів культивування. Стебла рослини зовні щільні, особливо коли приходить пора врожаю, перед яким можна намилуватися цікавим поєднанням відтінкової палітри суцвіть.

Рекомендації по вирощуванню конопель Auto Wembley

Плідний сорт конопель не перебирає місцем для вирощування, але щоб досягти відмінного ефекту необхідно підготувати:

  • Просторе приміщення (любить багато місця);
  • Висота рослини становить від 40 см до 1,2 м, для коренів потрібний простір, використовуємо горщики 10 -15 літрів;
  • Можна вирощувати на балконі;
  • Висаджування насіння конопель рекомендується в аутдорі у квітні місяці;
  • Максимальне дозрівання становить 9 -11 тижнів;
  • Урожай в залежності від методу культивації, 400 - 550 грам з 1м 2.

Ароматичний і ефективний вплив Auto Wembley

За смаком наближений до оригіналу АК 47 і Bubble Gum, в яких присутній тропічний свіжий і в'язкий смак, з присмаком фруктової гумки. Auto Wembley має аромат деревини і чорнозему. Креативність, радість, розслаблення, ейфорія, стійкість до стресів - це все завдяки коноплям Auto Wembley, насіння яких ви можете купити у нас на сайті.